mazbul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Hayvani tameleme esnasinda eger hayvandan uzakla$irsa hayvani tameliyebiliyor ve bu tameleme bugini duzeltmek icin tameleme sozcuklerini solemeden once if ( < 5 ) komutunu kullandim fakat oyunda kendi charinin kendine olan distanceina gore yapiyor yani ordaki komuttaki link i kaldirmi$ gibi algiliyor.acaba orda link kullanilmiyomu ya da ba$ka bir sorunmu var.? Te$ekkurler
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 targ olmasi gerekmez mi oranin?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: baggio@doruk.net.tr | Icq: 5100111
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 evet ilk olarak onu da denedim ve heralde targi sifirliyor diye du$undum yani olmadi..
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Kullandigin scripti verirsen daha iyi bakabiliriz :) Ya da scripts bolumundekilerden ornek alirsan isine yarayabilir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: baggio@doruk.net.tr | Icq: 5100111
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 if ( < 8) if ( > 3) dorand 6 cont.sayu hede hodo cont.sayu hede hodo cont.sayu hede hodo cont.sayu hede hodo cont.sayu hede hodo cont.sayu hede hodo enddo cont.anim 17 timer 2 more2 ( + 1) return 1 else cont.sysmessage Yeterince yakin degilsiniz return 1 endif endif more2 0 var.dist olarak yaptim once scriptlerden aradim var.dist olarak geciyodu ama genede kendi charinin kendine olan distanceina gore ayarliyor ...
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 staff kullandıgını varsayarsak ON=@TARGON_CHAR triggerıyla yapman lazım önce. ilk basta bi npc.brain e göre tamelenebilir olmasını check et. sonra tameli mi deil mi onu check et. bunlarda sorun yoksa, > 3 gibi check et..
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ceday zaten onlar var ama adam tamelemeye ba$liyor sonra da ornegnin koruyan hayvanlar var ucuyo mekandan uzaktayken tamelemi$ oluyor onu fix etmeye calisiyorum ben
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 manuel tame yapıp, belirli aralıklarla check edebilirsin mesela.
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 biraz daha acarmisin ya da bir ornegini yazsan bir itemle mi check etcem saniyede bir ama gene ayni komut cali$mayabilir bir ornegini yazarsan sevinirm
taz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 her say in basına if ( > 3) src.message hayvan kacti yaa.. return 1 else src.say gel amcana mare endif bunu koy. bu sekil tabi bu senin kullandıgın sekle göre değişir. staffın nası bişi olduguna baglı. bole yaparsın sen :P[hline]ICQ: 4435695
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 tazmanyak o satir timer in altinda olmaasi nedeniyle cont olarak olur ve yukar da da denedigimi belirttim ?
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ON=@Timer cont.kontrol // ekle IF (>3) || (==0) cont.sysmessage HEDE HODO KALKANI cont.sysmessage Yanlissss Tersssss. return 1 endif [Function kontrol] NEWITEM kontrolcu act.link equip [Itemdef kontrolcu] Name Check Id i_gold type t_eq_Script ON=@Equip Var.uzak var.goremiyom remove[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online
taz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: mazbul, 19 June 2003 01:54 tarihinde demiş ki: tazmanyak o satir timer in altinda olmaasi nedeniyle cont olarak olur ve yukar da da denedigimi belirttim ? tmm cnm cont yap işte :P[hline]ICQ: 4435695
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 kafayi koycam ya pff on=@timerin altina cogu komut calismiyo cont.hebele yaziyorum calissa olcak :( uhuhuh tameleme sirasinda in game nokta hebele yazarsam calisiyo ama timerin altina ne yazsam olmadi :( [function hebele] if ( > 3) src.findid.i_tame_staff.timer=-1 src.findid.i_tame_staff.link=-1 src.sysmessage Hayvana yeterince yakin degilsiniz. return 1 endif
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hayvanı target aldıgında linkliyor musun? bir de linkledigin halde calısmamasının nedeni cantanda iki tane staff olabilir. digerini buluyor olabilir function. o yüzden layera göre de check et..
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yukarida yazdigim oluyor daha ne kasiyonuz ?
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ya beyler functionu yapmiyoki cali$sin in game yazinca oluyo diyorum sadece timerin altinda ki cogu komut cali$miyr ba$ka turlu yazdirmam lazim hebele functionunu
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: CEDAY, 19 June 2003 04:27 tarihinde demiş ki: hayvanı target aldıgında linkliyor musun? bir de linkledigin halde calısmamasının nedeni cantanda iki tane staff olabilir. digerini buluyor olabilir function. o yüzden layera göre de check et.. layer a gore nasil check etcek yazarmisin lutfen? ama iki tane staff yoktu da tabi buglara kar$in hazir beklesin :)
Öne çıkan mesajlar