Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piercing Malzeme.. [yardım]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bonepart hakli ama insanlarin scimleri kendine tabi herkesin görüsüne saygi göstermek lazim
Sevmesemde gösteriyorum ben
...

Ayrica piercing mantigi bayaa bi tarihi oldugundan yeni cıkan genclik ateşi mevzularindan saymıyorum bu vicudu dleip auk subuk seyelr takmalar hep vardi hep olacak gibime geliyo tarihin en eski anlarinda bile varmis muhtemelen gelecektede oclacak . Eh napiym umarim saglık sorunun yaşamazsiniz.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 07 Haziran 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
Mayh3m bugün kaşını,dudağını deldiren iki gün sonra şeyinide deldirir bunuda söliyim ahahaha

of rekor =))))[signature][hline]I was told that I could fly...
Mesaj tarihi:
@Poibra : sence benim sorumun cevabı "of rekor =))))" muydu ? yoksa ilk sorumu okumayıpta asagılara baktıgın fistanın aptalca bir esprisine güldügün, ayrıca utanmadan belirttigim halde "topici kirletmeyin dedigim" postumu okuyup ardından bu cevabı dısa vurman dogrumu ? cok merak ediyorum..[signature][hline][code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
kaşımda ve çenemde war mutluyum aynaya baktığımda hoşuma gidiyor , eğer iyi ve steril çalışan bir yere yaptırırsam delim esnasında bir problem çıkmassa daha sonrasının tamamen benim kişisel bakımım we temizliğime kaldığımı biliyorum ayrıca kimseye piercingimin hesabını vermediğim gibi piercingi olmayanlara da niye yok diye sormuyorum çünkü biliyorum ki bu bir tercih meselesi ben böyle olmayı seviyorum!

[Bu mesaj feiticiera tarafından 08 Haziran 2005 04:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ayrıca piercing malzemesi arayan arkadaş en olmadı gidip herhangi bir piercing studio ile konuşarsan biraz pahalı da olsa sana bu aletlerden getirtip belli bir ücret karşılığında temin ederler büyük ihtimalle...

[Bu mesaj feiticiera tarafından 08 Haziran 2005 04:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mayh3m, 08 Haziran 2005 02:41 tarihinde demiş ki:
@Poibra : sence benim sorumun cevabı "of rekor =))))" muydu ? yoksa ilk sorumu okumayıpta asagılara baktıgın fistanın aptalca bir esprisine güldügün, ayrıca utanmadan belirttigim halde "topici kirletmeyin dedigim" postumu okuyup ardından bu cevabı dısa vurman dogrumu ? cok merak ediyorum..

O_o[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mesaj tarihi:
Mesela bu video'yu izleyincede dilimi delesim geldi kolay gözüküyor

Simdi yabancı sitelere girip biraz araştırma sonucu, tutorial okuyup bilgi edinicem, neresi delinir tam olarak, nasıl yapılır dile uygulama gibi..

@EXAA : cok iyi olur kocum.. sadece maşa gerekli suan..[signature][hline][code=php] i died for you !
[/code]
[Bu mesaj Mayh3m tarafından 08 Haziran 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya videoyu izledim dilim karıncalandı izlerken bide yaptırırken hey allahım :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

Mesaj tarihi:
Delmek için "CVP kateteri".. eczaneden veya medikalden alıcaksın.. içerisinde ekstradan bir de kalın delgeç olur.. o da işine yarar.. iğnenin arkasında ince lateks kanül'ü (ince boru) olur..iğneyi sok, delik içerisinde tamamen kanül kalana kadar arkadan tamamen çıkar, iğneyi kes, borunun içine piercing materyalininin ucunu geçir, kanülü geriye materyalle beraber çek..vs vs..biliyorsundur zaten..

İşlem yapacağın bölgeyi kavramak ve sabitlemek için aradığın maşa benzeri şeyin tam adı "over klemp'i" .. Uçları yuvarlak, ortası boşluklu halka gibi olur..

Batikon kullanmayı tam olarak öğren.. batikonlarken pamuk felan kullanma, "steril spanç" al..işlem yerinden başlayarak dışa doğru daireler çizerek batikonlu steril spançla sil.. Herhangi bir cerraha nasıl sileceğini, speril spunçı nasıl sterilitesini bozmadan açıp kullanacağını, steril eldiveni sterilitelerini bozmadan nasıl açacağını sor.. cerrah bulamazsan son sınıf bir tıp öğrencisine sor..

Yara üzerine uygulanan antibiyotikli krem, merhem vesaire gibi şeyler hakkında sor soruştur.. basit antibiyotiklerin kullanımını sor, deride kolonize olan bakterilerin açabileceği enfeksiyonlara etkili olanları öğren.. Bunlar sonuçta ilaçtır ve doktor kontrolünde kullanılır ama sen kimseyi dinlemez de kendi başına kullanırsan bari biraz olsun bilinçli kullan.

Ters giden birşey olursa, saçmalık yapma, doktora başvur..

Deleceğin yere dikkat et damar veya sinirden yoğun yerler olmasın.. Git bir plastik cerrahli asistanıyla veya uzmanıyla konuş.. istediğinden fazla bilgiyi alırsın..

Kolay gelsin..[signature][hline] Deus Ex Machina
Mesaj tarihi:
kalın makasların ucunu ilk başta yamultup sonrada hafif sivrimsi bir şekilde eritip piercing sırtı gelecek şekilde bir çubuk yapabilirsin ancak ucunu tutturacak bir şekilde eritmen gerekli kullanmadan önce hijyen için ucunu biraz ısıt.çeneyi yanlış delersen falan sorun olmuyor 1 aya kapanıyor zaten.[signature][hline]shinsetsu desu..

Satılık wow

[Bu mesaj Apache tarafından 09 Haziran 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi tutorialla olucak iş diil onlar vücudundan bahsediyoruz titiz olun biraz ya..
ayrıca ortam ne kadar steril olabilir ki?

herkesin "topici kirletmesi"nin nedeni yaptığının akla yatar bi olay olmaması. [edit: anlatım bozukluğu][signature][hline]^Dallas Mavericks^
Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne)
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)

[Bu mesaj shapshal tarafından 09 Haziran 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayda adam birşey sormuş sokaktan geçen her yurdum insanı atlamış. Kardeşim bilginiz varsa cevap verin yoksa susun izleyin (bkz: postmania)[signature][hline]- Muhallebi deip geçme! -
Mesaj tarihi:
@Throndor : yazdıgın seyler için cok minnettar kaldım, iğne yani CVP kateteri dedigin malzemeyi eczacı arkadasıma sorarak edindim, evet belirttigin gibi benim tabirimle maşa dedigim over klemp 'i bulmam gerek.. bunu medikalcilerde bulurum sanırım, beklentim pahalı bisi olucak galiba. delicegim yerlere gelince, kendi vücudumda cok alıstırmalar yaptım, alıstırmalar dedigim, dudak olsun, kaş olsun, gögüs olsun, burun olsun, kulak olsun gibi yerlerimi kendim birden fazla deldim. cerrahi tanıdıgıma gidip daha ayrıntılı sorucagım elbette, mazallah damara falan denk gelir bi gün gideris..

@Apache : senin dediginide düsündüm ilk zamanlarda, hatta tesviye isi yapan arkadasima dedim, yaparim dedi, ancak artik gerek kalmadigini düsünüyorum, temin edebilirim.

@Muhallebi : +1 aslanım.[signature][hline][code=php] i died for you !
[/code]
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...