Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blok flütün marifetleri


Wispy

Öne çıkan mesajlar

Orta okulda vardı bir müzik hocamız saçma sapan şarkılar çaldırdı daha dün annemizin yollarında koşarken gibi. Arada hoş şeyler de öğrenmedik değil 9. senfonidir, Godfatherdır. Neyse ben 4 senedir almıyordum elime bu zımbırtıyı. Bugün bilgisayarın başında oturuyorum, arkada BG bard's song çalıyor. En arkada da kardeşim flüdü almış tüüüü tüüüü tüttürüyor. Nereden geldiyse aklıma ver bakayım flüdü dedim gittim yıkadım, başladım bards songu çalmayı denemeye. Yaklaşık 10 dakika sonra hatasız çalıyordum ve tam olarak doğru sesi veriyordu. Vay be dedim, bizim küçümsediğimiz aletten ne sesler çıkıyor.

Merak ettiğim sizin de aklınıza flütlük şarkılar geliyorsa paylaşın, deneyeyim blok flütle. Eğer ısınırsam yandan üflemeli bir şeyler düşünebilirim[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Deniz Rulaz diyorum. herşeyi çalarım. gerçi müzik bilgim yoktur ama. kralım yani bu camida bide bilsem müzik bilgisi olsa yane off yanni oluurum. gerçi yanni de kimmiş. aynı arkadaş 1 senede malmsteen gibi gitar çalabileceğini iddia etmişti. buda cahil cesareti olsa gerek. ciddiydi çünkü. yavaş çal be diyoruz ve geçiyoruz petek dinçöze.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha o verdiğim "benim annem güzel annem" değil arkadaşlar pardon :D İlkokuldan aklımda kalmış bi parça. Benim annem güzel annem şöyle olacak:

Do re mi mi mi fa mi re re mi fa la sol fa mi sol sol re re re mi la sol si la sol mi sol fa mi[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home
In Flames We Trust!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...