Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben şahsi fikrimi söyledim seni engelliyecek birşey söylemedim ayrıca daha dikkatli okursan $ lafım sana değil pyroyadır...Neyse yeter artık bu kadar...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Zamanı gelince bir türküz ürkün davranışları sergilersiniz zamanı gelincede türklerin dili türkçemizi kullanmazsınız sizin gibi insanların yüzünden bu hallerdeyiz 10000 kişi avrupa yakasından öğrensen oha fln oldum u 100 kişi burdan öğrense $@$@$$$$ plzz ½$½$77 durumlarını 1000 kişi barda öğrense coolum jixim havalıyım laflarını gelecek nesiller türkçemi hexcemi konuşur tartışılır.Yaptıgınız şaklabanlıkdan başka bir yer değil Dikkat çekmek mi diyelim bilemiyorum.Seni bu vatan bu ülke okuttu okullarda sen burda insanlarla tartışcaz zekaya ve fikre sahipsen kaynağı bu ülke sende bu ülkenin diline saygılı OL ![signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Gigabyte, 07 Haziran 2005 17:30 tarihinde demiş ki: Ben şahsi fikrimi söyledim seni engelliyecek birşey söylemedim ayrıca daha dikkatli okursan $ lafım sana değil pyroyadır...Neyse yeter artık bu kadar... benim $$$$$ kullanmam seni niye bu kdr gerdi?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 teot'la ilgili olan muhabbet nerelere kaydi yahu, ayrica $ karakterin kullanilmasina karsi olan arkadas, kimin ne karakter kullandigindan vatanina bagli olup olmadigi hakkinda iki dakika da hayal gucunun doruklarina ugrasarak bi tez cikarttinya helal olsun diyorum.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 amma ßüyüttün ya Yaptın ßizi Pkk :D Gözüme Ho$ görünüyor Öle yazıyorum ßu da seni peq ilgilendirmio zaten o yüzden sen kendi fikrinle kal oq Saygı duyarım..[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Tartışmak istemiyorum.Sadece vatanına saygılı ol diyorum.Pkk veya düşman demiyorum saygı bağlılığını ve dili kullanmanda saygını gösterir.[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Saygısızım oq kaßul ediorum özür dilerim api piliz dövme :d[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: kenzap, 07 Haziran 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Tartışmak istemiyorum.Sadece vatanına saygılı ol diyorum.Pkk veya düşman demiyorum saygı bağlılığını ve dili kullanmanda saygını gösterir. herkese gore farkli tabii.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ewet arkadaslar ne dıoduk teot....[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 konu teottan kapak yapmaya ordan $$ ye ordanda dıle saygıya vs ye geldı ya ne diyim :)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sizin sayenizde geldi biz kendimiz kaşınmadık elbet...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 diene baq ßizim sayemizdeymi$ teot la ilgili iqi geyiq yaptım konu ile ilgili ßilmem farkındamısın saptıran ßelli[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 geyik yapma o zaman tartışma alanı burası geyik alanı değil...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 $ ye fln takmanda bzm yuzumuzden lol.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Gigabyte Hala Cevap yeti$tiriyorsun ya helal Teßriq ediyorum seni ( Konu Saptırmada number one )[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 diyene bak peh peh peh.Buradaki her tartışmaya atlayan sensin , seviyesiz sensin , burda durmuş adam gibi konuşmaya çalışıyorum anlamıyorsun daha ne diyeyim be sana ne diyeyim velet ![signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Her Tartı$maya Atlayan ßenmiyim :) lol ßak ßakim kac tane yazı yazmı$ım ßu güne kadar ßide kendine ßak ßakim..qim Nereye Atlamı$ qim Konu Saptırmı$ Görürsün..Millet Kendini Görmez Olmu$ aqıl fiqir versin Velet demi$in ßide Ya$ımı ßilmeden Yorum Yapaßilceq Kadar Dü$üncesiz ßirisin Ne Diyim.![signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Teot'a dönsek olmaz mı? Lütfen birbirinizle olan muhabbetlerinizi Öms ile yapın. Rica ediyorum. Konu gerçekten çok fazla saptırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pause Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hic adetim degildir birisi ile laf dalasina girmek ama cok komik laflar edilmis, ufak ta olsa bir cevap yazayım istedim.. Dün aksam 01:30-02:00 arasi uykulu halim ile yapılmıs bir muhabbet idi buraya kopyalanan. (Emre benim.) Ne forumda bundan once yazılanları okumustum, ne de kimseye cevap yetistirme derdim yoktu. Arkadasim teot'un yeni versiyonu cikmis diyorlar haberin var mi gibi bir seyler soyledi, ben de ona azcık geyik yaptim hepsi bu. Yas konusuna falan girmissin, gereken kisi gereken yanıtı vermis ama, ben de soyleyim, yas konusuna hic girme; buyuk ihtimal aramizda 4-5 yastan fazla vardir. Sphere'in s'sini bilmeden teot'un t'si ile ugrasma lafina ise hic girmiyorum. Sphere uzerine daha once neler yapmis oldugumu bilen bilir fakat ben rahatlikla soyleyebilirim ki Sphere ile "amator" olarak ilgileniyorum, kendi işim Kimya Muh.ligi ve yazılımcılık. Ha bu arada evet, daha once tiyatrodan para kazandim, teklifin icin yine de sagol, stand up da dusunuyorum. Sphere uzmanligi konusuna donelim. "Sphere uzmanligi" dediginiz sey nedir? Bir oyun emulatoru uzerinde gelistirilmis basit ini tabanlı scripting'i cok iyi bilmek mi? Veya basit bir hex editor ile ctrl+f ile buldugunuz x'leri y yapmak mi? Sagdan soldan okudugunuz yazilar ve buldugunuz kotu cizimli bmp dosyalari ile basit mul dosyalarini editlemek mi? Allah askina biri su sphere uzmanligini aciklasin. Sphere'dir Teot'tur, bu kadar matah seyler mi hayatinizda? CV'nize gurur ile ekler misiniz "Teot'un yeni cikan surumunu paticik forumlarinda ilk ben duyurmustum." diye? Lutfen bazi konularda "bilgi" sahibi olmadan, "fikir" sahibi olmayalim. Ve yine lutfen, tartismalarınızın sonu "Kim daha iyi pvp yapıyor?" ile bitiyor ise toplu mesajlaşılan bir yere post atmayalım. Yoksa gercekten de yas siniri gerekecek bazi ortamlara.[signature][hline]Quaxis High Council - www.quaxis.net - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: SunLight, 07 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki: Emre: teot 6 cikmis lan.. herif baglıyormus karakteri.. kendi kendine pvp yapıyormus. Emre: o arada pvp yaptıgı adamın ustunde ne varsa senin cantana aynılarını dupeliyormus Emre: valla bak. Emre: kljsdabhfkjab Emre: ben hatta teot'un geliştiricisi ile tanışıyorum.. bir sonraki versiyonda ip'den adres bulup adam yollayarak playerlari dövdürtmeyi düşünüyormuş. Emre: Teot'un Final versiyon collectors edition diye bir surumu cikacak hatta. Onda kirmizi bi "rule the world" tuşu olcakmış. Emre: Bu teot dedigin aslen bildigin CIA Emre: yine bizim dayı oglu anlatıyor.. Gecen bir serverda fixlemişler teot'u. bu dayı oglunda da collecters edition versiyonu var ama.. herif rule the world tusuna bir basıyor abi, server owner'ının anında ev telefonu çalmış. Arayan The Ring'deki Samara Morgan. "seven dayyssssss" demis kapamış. Emre: 1 hafta gecti iste abi... Server kasası yamuk yumuk halde yanmış şekilde bulundu. Emre: korkuyorum ben. Emre: Bunu gelistiren adam aslında sümsük herifin teki.. Mahallede buna takılırlarmış.. "Yürüüüüüü dürzüüü.. Yürüüü lan dümbüüük.. Yürüüü Ott heriiif.." falan diye. Emre: Gelirken cocuk bagarırlarmıs.. Aha ot geliyor, aha ot gidiyor.. aha ot te ot su ot bu ot derken Emre: herif teot kalmıs adı. Emre: ben de inandırıcı bulmadım ama, neyse. Quaxis High Council'inden Teot Geyiqleri :) ahaha ::D [Bu mesaj SunLight tarafından 07 Haziran 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] kyahahaha süper ya bunu ciddiye alanmı var?[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: SunLight, 07 Haziran 2005 16:57 tarihinde demiş ki: Gigabyte Sende Otsun Sanırım Az Relax ol Her $ey Script Demeq değildir.. Ya$a Hiç Girme Ezilirsin.. Tip konusunda Diomedesle tartışmaya hiç girme yarılırsın adsgadsgdgdsag[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Evet Test Edildi onaylandı ßarret Tarafından :)[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 gigabyte kendini çok parçalıyosun,ama boşuna parçalıyosun bunlar boş işler teotmuş sphere'mıs scriptmiş $ harfiymiş bilmemneymiş.peh. Ne diye kendini parçalıyosunki? Buradan banlanıp yüzsüzce daha fake isimlerle gelipte geri mesaj atanlar yüzü kara olanlar daha cevap verenler düşünsün.Kendini kandırsınlar onlar.Sende bukadar kaptırma kendini,neden cevap veriyosunki,haklıysan bile haksız duruma düşüyosun.Herhangi birine bişey kanıtlamak zorundamısın?Hayır,ama sen var diyosan ve bunu göstermiyosan ozaman kanıtlamak durumunda kalırsın.Bu hataya düşme ;)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hataya dü$me değil dü$tü ßile..[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Rezil olcağı kadar olmuş ... Herkeze kafa tutmaya çalışmış eleman .. Daha ne kadar batsın ?[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar