Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teot son durum

GM_galadniel

Öne çıkan mesajlar

pyro bilmediğin konular hakkında yorum yapma.Elimde o version var ve hiçbir sunucuda kullanmıyorum bu versionu yollayan arkadaş source codelerinide yolladı kendisi rustur ayrıca teotu gump menulerle engellemeye çalışma consola girdikten sonra bir işe yaramaz çünki benden söylemesi...Öyle artis artis mesajlarda atıp birden yok oluyorsun kapak olunca sonra polemiğe girmek istemiyorum...[signature][hline]RunUo Manager
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz yere bukadar celallenmeyin.var yada yok çok önemi yok zaten.
tabi bilmedende böyle söylememek lazım,ama bukadarda celallenerek cevap vermemek lazım.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

Emre:
teot 6 cikmis lan.. herif baglıyormus karakteri.. kendi kendine pvp yapıyormus.
Emre:
o arada pvp yaptıgı adamın ustunde ne varsa senin cantana aynılarını dupeliyormus
Emre:
valla bak.
Emre:
kljsdabhfkjab
Emre:
ben hatta teot'un geliştiricisi ile tanışıyorum.. bir sonraki versiyonda ip'den adres bulup adam yollayarak playerlari dövdürtmeyi düşünüyormuş.
Emre:
Teot'un Final versiyon collectors edition diye bir surumu cikacak hatta. Onda kirmizi bi "rule the world" tuşu olcakmış.
Emre:
Bu teot dedigin aslen bildigin CIA
Emre:
yine bizim dayı oglu anlatıyor.. Gecen bir serverda fixlemişler teot'u. bu dayı oglunda da collecters edition versiyonu var ama.. herif rule the world tusuna bir basıyor abi, server owner'ının anında ev telefonu çalmış. Arayan The Ring'deki Samara Morgan. "seven dayyssssss" demis kapamış.
Emre:
1 hafta gecti iste abi... Server kasası yamuk yumuk halde yanmış şekilde bulundu.
Emre:
korkuyorum ben.
Emre:
Bunu gelistiren adam aslında sümsük herifin teki.. Mahallede buna takılırlarmış.. "Yürüüüüüü dürzüüü.. Yürüüü lan dümbüüük.. Yürüüü Ott heriiif.." falan diye.
Emre:
Gelirken cocuk bagarırlarmıs.. Aha ot geliyor, aha ot gidiyor.. aha ot te ot su ot bu ot derken
Emre:
herif teot kalmıs adı.
Emre:
ben de inandırıcı bulmadım ama, neyse.

Quaxis High Council'inden Teot Geyiqleri :)
ahaha ::D

[Bu mesaj SunLight tarafından 07 Haziran 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LeroX, 05 Haziran 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
Beyler dikkatimi çekti herkes sphere 'in aciklari demiş bir şeyler söylemiş herkesin düşüncüsine saygı duyuyorum ama sadece sphere ile iş bitmiyorki client ile de bağlantısı var. Şu anda GM_galadniel (Erdem MİNDİVANLI) bizim sunucumuzun connector'unu yaptı ve şu anda teot programı bizim client'i çalıştıramıyor. Bence olay tamamen connector'de bitiyor hataylıysam şimdiden özür dilerim

İyi Çalışmalar

connectorunuz çok zayıf işlevselliği 0 (sıfır) kusura bakmayın.[signature][hline]Ultima Online ScriptMania
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SunLight, 07 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
Emre:
yine bizim dayı oglu anlatıyor.. Gecen bir serverda fixlemişler teot'u. bu dayı oglunda da collecters edition versiyonu var ama.. herif rule the world tusuna bir basıyor abi, server owner'ının anında ev telefonu çalmış. Arayan The Ring'deki Samara Morgan. "seven dayyssssss" demis kapamış.
Emre:
1 hafta gecti iste abi... Server kasası yamuk yumuk halde yanmış şekilde bulundu.
Emre:
korkuyorum ben.
Emre:
Bunu gelistiren adam aslında sümsük herifin teki.. Mahallede buna takılırlarmış.. "Yürüüüüüü dürzüüü.. Yürüüü lan dümbüüük.. Yürüüü Ott heriiif.." falan diye.
Emre:
Gelirken cocuk bagarırlarmıs.. Aha ot geliyor, aha ot gidiyor.. aha ot te ot su ot bu ot derken
Emre:
herif teot kalmıs adı.
Emre:
ben de inandırıcı bulmadım ama, neyse.

Bu kısma ciddi dereceden Koptum :D:):D[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SunLight, 07 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki:

Emre:
ben hatta teot'un geliştiricisi ile tanışıyorum.. bir sonraki versiyonda ip'den adres bulup adam yollayarak playerlari dövdürtmeyi düşünüyormuş.

Ben burdan sonrasını hatırlamıorum :)))[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarıda teot ve attığım mesaj ile dalga geçen arkadaşlar...Programın ismini merak eden "taz"programın ismini özeline yazdım.Ayrıca yukarıdaki espirili arkadaşa şunu söyleyebilirim spherenin s sini bilmeyip teotun t si ile uğraşmaya hiç başlama bile.git standup yap belki aç karnını doyurursun...[signature][hline]RunUo Manager
Sosyal ağlarda paylaş

amma büyüttünüz bu olayıda

injection çıktıgında da aynı olaylar olmustu bütün sphere sunucularının sonu geldi vs vs yazıldı. Elbet tam ve kesin bir fixi çıkacaktır. çıkmassa da dünyanın sonu değil ya. bosverirsiniz sphere yi zaten uo dan tat hala alabiliyorsanız sasırıyorum.

espri güzeldi bence teot[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gigabyte, 07 Haziran 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
bazı şeyleri düzeltmeye çalışacağına tşak geçen insanlardan nefret ediyorum forum seviyesini belli ediyorlar...yaş sınırı gerekicek yakında

Azcık gülmenin kimseye zararı olucagını zannetmiyorum
Neyse kavga cıkarmak icin hiç uğraşma prim yapamazsin.[signature][hline]Roanoke | Quaxis

Roanoke
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gigabyte, 07 Haziran 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
pyro bilmediğin konular hakkında yorum yapma.Elimde o version var ve hiçbir sunucuda kullanmıyorum bu versionu yollayan arkadaş source codelerinide yolladı kendisi rustur ayrıca teotu gump menulerle engellemeye çalışma consola girdikten sonra bir işe yaramaz çünki benden söylemesi...Öyle artis artis mesajlarda atıp birden yok oluyorsun kapak olunca sonra polemiğe girmek istemiyorum...

kusura bakma bab görmedıgım $eyı bılemıcegım ıcın bılmeden yorum yapıyorum ben.elınde varsa göster ki inanalım,bilelim,bilerek yorum yapalım?

artis artis msjlar?kapak? bilip bilmeden yorum yapma ve elımde code var dıyerek kapak mı yaptın sen $ımdı? bravo bab kralsın sen kapak yapmaya dvm et yakında bırı sana yapmasında :)[signature][hline]Pyro
Sosyal ağlarda paylaş

16-17 yaşındaki velet sıfatına uyan kişiliksiz varlıklar gelmişler bana akıl veriyorlar ya enteresan ordan burdan buldugu scriptleri editleyip sunucularına koyan ve ben Developerim kralım diye dolaşan insanlarla dolu bu forum.Hiçbir zaman iddaa etmedimki iyi script yazıyorum yok bilmemne fakat sizin gibi birbirinden farklı ve hepsi birbirinden beter insanlarla uğraşacak vaktim inan yok Özellikle pyro ve sunlight.Dua et ki Andoria da yaptıklarını saymıyorum burda.Evela git kendine bir düzen ver ondan sonra gel bana akıl ver olurmu ? Bu arada $ hastalığı sana fena bulaştı ah dmx...Dediğim gibi forum özenti , yalancı , birşey bilmeyipde konuşan insanlarla dolu elimdeki teotu yaysam nolcak Pyro sen kronoşa kronoş arkadaşlarına arkadaşları diğer arkadaşlarına yollayacak nolacak Dahada zor duruma giriceksiniz ayrıca ben pişiriyim sen ye olurmu ? Şu an o programı yaymamamın sebebidir türk sunucularını düşünmem.Ama pyro senden olgun davranmanı bekliyemem yaşın itibari ile seviyeni belli ediyorsun...Haydin görüşürüz...
Not : İnsanlar haketmedikleri şeyleri istemesinler...[signature][hline]RunUo Manager
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de uzun zamandır seyirci olarak forumları takip ediyorum; ve forumlardaki $ hastalığı , tartışma , seviyesiz davranışlar gözüme çarpıyor.Türkçemizde ş diye bi harfin bulunması ayrı bir konu türkçemizi daha iyi kullanalım ve yersiz tartışamalar ,bilgi sahibi olmadan konuşmaları bırakalım.[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız.

[Bu mesaj kenzap tarafından 07 Haziran 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bazi kisiler her yerde huzursuzluk cikartmayi becerdikleri gibi burda da bunu basardilar. onerim su ki, aylak staff'ler bolumu olan bir yere takilsinlar, buranin huzurunu bozmayip, kendi copluklerinde otebilecekleri bir forum bulsunlar. bizler burda bilgi paylasmak icin variz, polemige girmek icin degil.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin
Sentenel Web Page
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...