Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 pyro bilmediğin konular hakkında yorum yapma.Elimde o version var ve hiçbir sunucuda kullanmıyorum bu versionu yollayan arkadaş source codelerinide yolladı kendisi rustur ayrıca teotu gump menulerle engellemeye çalışma consola girdikten sonra bir işe yaramaz çünki benden söylemesi...Öyle artis artis mesajlarda atıp birden yok oluyorsun kapak olunca sonra polemiğe girmek istemiyorum...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 gereksiz yere bukadar celallenmeyin.var yada yok çok önemi yok zaten. tabi bilmedende böyle söylememek lazım,ama bukadarda celallenerek cevap vermemek lazım.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 gigabyte, neymiş programın ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Herkez atıp tutuyor ohh.[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Emre: teot 6 cikmis lan.. herif baglıyormus karakteri.. kendi kendine pvp yapıyormus. Emre: o arada pvp yaptıgı adamın ustunde ne varsa senin cantana aynılarını dupeliyormus Emre: valla bak. Emre: kljsdabhfkjab Emre: ben hatta teot'un geliştiricisi ile tanışıyorum.. bir sonraki versiyonda ip'den adres bulup adam yollayarak playerlari dövdürtmeyi düşünüyormuş. Emre: Teot'un Final versiyon collectors edition diye bir surumu cikacak hatta. Onda kirmizi bi "rule the world" tuşu olcakmış. Emre: Bu teot dedigin aslen bildigin CIA Emre: yine bizim dayı oglu anlatıyor.. Gecen bir serverda fixlemişler teot'u. bu dayı oglunda da collecters edition versiyonu var ama.. herif rule the world tusuna bir basıyor abi, server owner'ının anında ev telefonu çalmış. Arayan The Ring'deki Samara Morgan. "seven dayyssssss" demis kapamış. Emre: 1 hafta gecti iste abi... Server kasası yamuk yumuk halde yanmış şekilde bulundu. Emre: korkuyorum ben. Emre: Bunu gelistiren adam aslında sümsük herifin teki.. Mahallede buna takılırlarmış.. "Yürüüüüüü dürzüüü.. Yürüüü lan dümbüüük.. Yürüüü Ott heriiif.." falan diye. Emre: Gelirken cocuk bagarırlarmıs.. Aha ot geliyor, aha ot gidiyor.. aha ot te ot su ot bu ot derken Emre: herif teot kalmıs adı. Emre: ben de inandırıcı bulmadım ama, neyse. Quaxis High Council'inden Teot Geyiqleri :) ahaha ::D [Bu mesaj SunLight tarafından 07 Haziran 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: LeroX, 05 Haziran 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Beyler dikkatimi çekti herkes sphere 'in aciklari demiş bir şeyler söylemiş herkesin düşüncüsine saygı duyuyorum ama sadece sphere ile iş bitmiyorki client ile de bağlantısı var. Şu anda GM_galadniel (Erdem MİNDİVANLI) bizim sunucumuzun connector'unu yaptı ve şu anda teot programı bizim client'i çalıştıramıyor. Bence olay tamamen connector'de bitiyor hataylıysam şimdiden özür dilerim İyi Çalışmalar connectorunuz çok zayıf işlevselliği 0 (sıfır) kusura bakmayın.[signature][hline]Ultima Online ScriptMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: SunLight, 07 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki: Emre: yine bizim dayı oglu anlatıyor.. Gecen bir serverda fixlemişler teot'u. bu dayı oglunda da collecters edition versiyonu var ama.. herif rule the world tusuna bir basıyor abi, server owner'ının anında ev telefonu çalmış. Arayan The Ring'deki Samara Morgan. "seven dayyssssss" demis kapamış. Emre: 1 hafta gecti iste abi... Server kasası yamuk yumuk halde yanmış şekilde bulundu. Emre: korkuyorum ben. Emre: Bunu gelistiren adam aslında sümsük herifin teki.. Mahallede buna takılırlarmış.. "Yürüüüüüü dürzüüü.. Yürüüü lan dümbüüük.. Yürüüü Ott heriiif.." falan diye. Emre: Gelirken cocuk bagarırlarmıs.. Aha ot geliyor, aha ot gidiyor.. aha ot te ot su ot bu ot derken Emre: herif teot kalmıs adı. Emre: ben de inandırıcı bulmadım ama, neyse. [Bu mesaj SunLight tarafından 07 Haziran 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Bu kısma ciddi dereceden Koptum :D:):D[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 cidden yarıldım hele o gel ot git ot te ot sonra adamın ismi teot olmuş nihoha sabah sabah guldurdunuz beni allahta sizi guldursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: SunLight, 07 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki: Emre: ben hatta teot'un geliştiricisi ile tanışıyorum.. bir sonraki versiyonda ip'den adres bulup adam yollayarak playerlari dövdürtmeyi düşünüyormuş. [Bu mesaj SunLight tarafından 07 Haziran 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Ben burdan sonrasını hatırlamıorum :)))[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Yukarıda teot ve attığım mesaj ile dalga geçen arkadaşlar...Programın ismini merak eden "taz"programın ismini özeline yazdım.Ayrıca yukarıdaki espirili arkadaşa şunu söyleyebilirim spherenin s sini bilmeyip teotun t si ile uğraşmaya hiç başlama bile.git standup yap belki aç karnını doyurursun...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 amma büyüttünüz bu olayıda injection çıktıgında da aynı olaylar olmustu bütün sphere sunucularının sonu geldi vs vs yazıldı. Elbet tam ve kesin bir fixi çıkacaktır. çıkmassa da dünyanın sonu değil ya. bosverirsiniz sphere yi zaten uo dan tat hala alabiliyorsanız sasırıyorum. espri güzeldi bence teot[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bazı şeyleri düzeltmeye çalışacağına tşak geçen insanlardan nefret ediyorum forum seviyesini belli ediyorlar...yaş sınırı gerekicek yakında[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Allahım Pause ne zevzeksin ya :) Dovuluceksin :)[signature][hline]Roanoke | Quaxis Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Gigabyte Sende Otsun Sanırım Az Relax ol Her $ey Script Demeq değildir.. Ya$a Hiç Girme Ezilirsin..[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Gigabyte, 07 Haziran 2005 16:54 tarihinde demiş ki: bazı şeyleri düzeltmeye çalışacağına tşak geçen insanlardan nefret ediyorum forum seviyesini belli ediyorlar...yaş sınırı gerekicek yakında Azcık gülmenin kimseye zararı olucagını zannetmiyorum Neyse kavga cıkarmak icin hiç uğraşma prim yapamazsin.[signature][hline]Roanoke | Quaxis Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kavga çıkarmak isteseydim şimdiye çoktan çıkmıştı ayrıca prime ihtiyacım da yok ha her konuya "sazan" gibi atlayacaksan sanada bir çift lafım olur orasıda ayrı...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Gigabyte, 07 Haziran 2005 00:23 tarihinde demiş ki: pyro bilmediğin konular hakkında yorum yapma.Elimde o version var ve hiçbir sunucuda kullanmıyorum bu versionu yollayan arkadaş source codelerinide yolladı kendisi rustur ayrıca teotu gump menulerle engellemeye çalışma consola girdikten sonra bir işe yaramaz çünki benden söylemesi...Öyle artis artis mesajlarda atıp birden yok oluyorsun kapak olunca sonra polemiğe girmek istemiyorum... kusura bakma bab görmedıgım $eyı bılemıcegım ıcın bılmeden yorum yapıyorum ben.elınde varsa göster ki inanalım,bilelim,bilerek yorum yapalım? artis artis msjlar?kapak? bilip bilmeden yorum yapma ve elımde code var dıyerek kapak mı yaptın sen $ımdı? bravo bab kralsın sen kapak yapmaya dvm et yakında bırı sana yapmasında :)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 +1 Hemde baya buyuk bı kapak olucak :) [signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. [Bu mesaj Bameso tarafından 07 Haziran 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Pyro ßırak Kendi Halinde Oyalansın ßöle Mutlu Oluyor Demekki..[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 napalım bıraktık kendı halıne hehe.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 16-17 yaşındaki velet sıfatına uyan kişiliksiz varlıklar gelmişler bana akıl veriyorlar ya enteresan ordan burdan buldugu scriptleri editleyip sunucularına koyan ve ben Developerim kralım diye dolaşan insanlarla dolu bu forum.Hiçbir zaman iddaa etmedimki iyi script yazıyorum yok bilmemne fakat sizin gibi birbirinden farklı ve hepsi birbirinden beter insanlarla uğraşacak vaktim inan yok Özellikle pyro ve sunlight.Dua et ki Andoria da yaptıklarını saymıyorum burda.Evela git kendine bir düzen ver ondan sonra gel bana akıl ver olurmu ? Bu arada $ hastalığı sana fena bulaştı ah dmx...Dediğim gibi forum özenti , yalancı , birşey bilmeyipde konuşan insanlarla dolu elimdeki teotu yaysam nolcak Pyro sen kronoşa kronoş arkadaşlarına arkadaşları diğer arkadaşlarına yollayacak nolacak Dahada zor duruma giriceksiniz ayrıca ben pişiriyim sen ye olurmu ? Şu an o programı yaymamamın sebebidir türk sunucularını düşünmem.Ama pyro senden olgun davranmanı bekliyemem yaşın itibari ile seviyeni belli ediyorsun...Haydin görüşürüz... Not : İnsanlar haketmedikleri şeyleri istemesinler...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kapak yaptı gene (!) lol.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben de uzun zamandır seyirci olarak forumları takip ediyorum; ve forumlardaki $ hastalığı , tartışma , seviyesiz davranışlar gözüme çarpıyor.Türkçemizde ş diye bi harfin bulunması ayrı bir konu türkçemizi daha iyi kullanalım ve yersiz tartışamalar ,bilgi sahibi olmadan konuşmaları bırakalım.[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız. [Bu mesaj kenzap tarafından 07 Haziran 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bazi kisiler her yerde huzursuzluk cikartmayi becerdikleri gibi burda da bunu basardilar. onerim su ki, aylak staff'ler bolumu olan bir yere takilsinlar, buranin huzurunu bozmayip, kendi copluklerinde otebilecekleri bir forum bulsunlar. bizler burda bilgi paylasmak icin variz, polemige girmek icin degil.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Zevqler ve Renqler tartı$$$$ılmaz İstediğim Gißi Yazarım Qimseden Aqıl Alcaq değilim ßeyenmeyeßilirsin O zaman okuma yazdıqlarımı Gigabyte Sende Ya$ını Coq iyi ßeLLi ettin Dieceq Lafım yoq Sana Gralsın..[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar