Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teot son durum

GM_galadniel

Öne çıkan mesajlar

said:
Kronosh, 27 Mayıs 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
ya gayette gusel engelleniyo

said:

c:Windowsandoria.exe..........c:Windowsregopt1.qtw
..........c:Windowsguardian.exe.........
c:Windowsregopt2.qtw..
c:Windowsandoria.exe..open....
c:Windowsguardian.exe

al connectorunden esintiler.
anlami c:windows daki regopt1.qtw'i andoria.exe yapiyo regopt2.qtw'yi de guardian.exe yapiyo ve ardindan calisdiriyo :D buyrun isteyen istedigini yapsin windows'a girsin regopt1 diye arasin cikani .exe formatina cevirerek acsin andoria ya guardiansiz connectorsuz girsin.[signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic
Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy

*Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...*

*Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...*
Sadece Uye Ol 25 $ Kazan
Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin...
Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin :
Radyomuz

Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise :
Winamp 5.0.9

BodrumClubin İyi Günler Diler
Sitemiz

Avensis Uo Shard
Avensis uo Shard

En Iyi Uonun Keyfi.[/spo]

Edit :Fazla Buyuk Oldu

[Bu mesaj Leon_Jade tarafından 03 Haziran 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM_galadniel, 27 Mayıs 2005 07:14 tarihinde demiş ki:
şu anda sizlerde ve bende olan sphere için yapılmış olan teot. Teotun 4 versiyonu var bunları her biri farklı açıkları kullanarak çalışıyor

offf off biraz az sallayın
teot her zaman sphere'da calıstı, baska emülatörlerde o bugların oldugunu sanmıyorum. o yüzden teot baska emülatörlerde çalışmayacaktır.
4 version dedigin nedir?
4 tane teot çıkmış falan diye dedikodular duydum. 4 tane program yok demem, ama onların 1 tanesi teot. diğerleri neyse artık bilmiorum. runuo için böle programlar var ya da yok bilmiyorum, ilgilenmiyorum. ama teot sadece sphere icin
hatta bazı functionları 55i dışında çalışmıyor. (crash vs.)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:
Any web link to that new teot 2 please faulout post it here
I NEVER CALL VERSION NUMBER IN TEOT NAME! SO DO NOT CALL IT TOO!!!!!! valid only TEOT TEOT[REVENGE] DSE_TEOT ! all other name it is only your mind....

said:
#ress
#godyell MyText
#crash MyText
#charstats
#rename MyName
#xinfo [TagName]
#bankhack
#hackbook
#hackbb
#dye
#vendorhack
#vendorbuydupe
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar yok ramden gelen bilgi falan valla baya garibime gitti ,Teot un tek yararlandıgı nokta sphere source code açıklarıdır başka bir açıklaması yoktur.Bu nedenle scriptlerle engel olunabiliyor eger ram le falan olsa scp bi işe yaramazdı öte yandan zaten Para dupe leme bugına baktıgınızda itemin amount 0 oluyor burdanda sphere açıgından yararlandıgını anlıyabilirsiniz.Teot un kaç versiyonu çıkarsa çıksın egerki sphere açıgından bug yapılıyorsa fixlenir...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN

TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
- hayatım +15 ver
- Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 04 Haziran 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler dikkatimi çekti herkes sphere 'in aciklari demiş bir şeyler söylemiş herkesin düşüncüsine saygı duyuyorum ama sadece sphere ile iş bitmiyorki client ile de bağlantısı var. Şu anda GM_galadniel (Erdem MİNDİVANLI) bizim sunucumuzun connector'unu yaptı ve şu anda teot programı bizim client'i çalıştıramıyor. Bence olay tamamen connector'de bitiyor hataylıysam şimdiden özür dilerim

İyi Çalışmalar[signature][hline]Web | e-mail | MSN
Her zamanla ögrenilir, sadece istek olsun
....................Myth Online Owner....................
Sosyal ağlarda paylaş

off of durumun connectorlerle Clientlerle ahım şahım scriptlerle hiç ilgisi yokki . İkisatır script yetiyo . Neden halen bu kadar kastığınızı anlamadım ... Bu arada çalışmayan tek versiyon 51a ..[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|B_L
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BLaCKMaNCorleone, 06 Haziran 2005 13:35 tarihinde demiş ki:
Teotu Kimse Önleyemez Eğer Böle Bir Başarı Sağlarsa Yenisiyle Karşılaşır Buda İmkansızlar Arasında Ewt Belki Run Uo da bu teot denilen şey olmuyor olabilr ama Run Uo dada başka buglar biliyorum Teottan daha Önlenemez Ve Yok edilemez Bir bug...
Saygılarımla

Ne zamandan beri Paticik'te gündeme oturan bir sorun çözülemiyor oldu?[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...