Akillis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Teot fix icin Rus sitelerinde dolasin heryerde fixleri var, tabii ondan once Rusca bilmek gerekiyor...[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 arklar bana şu teot tu çekebilceğim bi link atarmısınız. burdan olmaz tabide özelden. pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Kronosh, 27 Mayıs 2005 00:13 tarihinde demiş ki: ya gayette gusel engelleniyo said: c:Windowsandoria.exe..........c:Windowsregopt1.qtw ..........c:Windowsguardian.exe......... c:Windowsregopt2.qtw.. c:Windowsandoria.exe..open.... c:Windowsguardian.exe al connectorunden esintiler. anlami c:windows daki regopt1.qtw'i andoria.exe yapiyo regopt2.qtw'yi de guardian.exe yapiyo ve ardindan calisdiriyo :D buyrun isteyen istedigini yapsin windows'a girsin regopt1 diye arasin cikani .exe formatina cevirerek acsin andoria ya guardiansiz connectorsuz girsin.[signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo] Edit :Fazla Buyuk Oldu [Bu mesaj Leon_Jade tarafından 03 Haziran 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bunuda kronos okur artık bi ara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: GM_galadniel, 27 Mayıs 2005 07:14 tarihinde demiş ki: şu anda sizlerde ve bende olan sphere için yapılmış olan teot. Teotun 4 versiyonu var bunları her biri farklı açıkları kullanarak çalışıyor offf off biraz az sallayın teot her zaman sphere'da calıstı, baska emülatörlerde o bugların oldugunu sanmıyorum. o yüzden teot baska emülatörlerde çalışmayacaktır. 4 version dedigin nedir? 4 tane teot çıkmış falan diye dedikodular duydum. 4 tane program yok demem, ama onların 1 tanesi teot. diğerleri neyse artık bilmiorum. runuo için böle programlar var ya da yok bilmiyorum, ilgilenmiyorum. ama teot sadece sphere icin hatta bazı functionları 55i dışında çalışmıyor. (crash vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 @taz, Bak siz de serverı zamanında kapatmışsınız. Yoksa bir dünya uğraşacaktınız bunları fixlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hangi serverı kapamışız? uğraşmadığımı kim söledi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 teotta Crash Yoktuki.[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: said: Any web link to that new teot 2 please faulout post it hereI NEVER CALL VERSION NUMBER IN TEOT NAME! SO DO NOT CALL IT TOO!!!!!! valid only TEOT TEOT[REVENGE] DSE_TEOT ! all other name it is only your mind.... said: #ress #godyell MyText #crash MyText #charstats #rename MyName #xinfo [TagName] #bankhack #hackbook #hackbb #dye #vendorhack #vendorbuydupe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 helal taz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 levo döktürüyor. :D Yazma abicim yazma. Yazdıkca yapanlar çıkıyor.[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Arkadaslar yok ramden gelen bilgi falan valla baya garibime gitti ,Teot un tek yararlandıgı nokta sphere source code açıklarıdır başka bir açıklaması yoktur.Bu nedenle scriptlerle engel olunabiliyor eger ram le falan olsa scp bi işe yaramazdı öte yandan zaten Para dupe leme bugına baktıgınızda itemin amount 0 oluyor burdanda sphere açıgından yararlandıgını anlıyabilirsiniz.Teot un kaç versiyonu çıkarsa çıksın egerki sphere açıgından bug yapılıyorsa fixlenir...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || DIEMASTER || MSN TheCoder, 25 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki: - hayatım +15 ver - Ayıpsin gülüm ben sana remote veriyim [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 04 Haziran 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 56b de biticek sorun :)[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bitmicek, buglar her zaman vardı, her zaman olacak yihu :D teot biter belki ama baska bisey mutlaka çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sphere biter bug bitmez[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Gigabyte, 04 Haziran 2005 17:36 tarihinde demiş ki: 56b de biticek sorun :) 56b'de bizi bitirecek ama :) 56'nın elimde 3 versionu var 3'ünüde denedim üçüde sebebi belli olmayan sebeplerden crash oluyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 enteresan elime geçerse inceliycem :D gerçi sen halledersin o crash olayını ya neyse :)[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeroX Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Beyler dikkatimi çekti herkes sphere 'in aciklari demiş bir şeyler söylemiş herkesin düşüncüsine saygı duyuyorum ama sadece sphere ile iş bitmiyorki client ile de bağlantısı var. Şu anda GM_galadniel (Erdem MİNDİVANLI) bizim sunucumuzun connector'unu yaptı ve şu anda teot programı bizim client'i çalıştıramıyor. Bence olay tamamen connector'de bitiyor hataylıysam şimdiden özür dilerim İyi Çalışmalar[signature][hline]Web | e-mail | MSN Her zamanla ögrenilir, sadece istek olsun ....................Myth Online Owner.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 off of durumun connectorlerle Clientlerle ahım şahım scriptlerle hiç ilgisi yokki . İkisatır script yetiyo . Neden halen bu kadar kastığınızı anlamadım ... Bu arada çalışmayan tek versiyon 51a ..[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Black O zman O Scpyi Yazsana Şuraya.[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 blackin yaptıgı vendorlara item satamama olayı bir engel değil yeni version çantada dupe yapıyo o kadar iddaalı olmayalım...[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaCKMaNCorleone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Teotu Kimse Önleyemez Eğer Böle Bir Başarı Sağlarsa Yenisiyle Karşılaşır Buda İmkansızlar Arasında Ewt Belki Run Uo da bu teot denilen şey olmuyor olabilr ama Run Uo dada başka buglar biliyorum Teottan daha Önlenemez Ve Yok edilemez Bir bug... Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: BLaCKMaNCorleone, 06 Haziran 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Teotu Kimse Önleyemez Eğer Böle Bir Başarı Sağlarsa Yenisiyle Karşılaşır Buda İmkansızlar Arasında Ewt Belki Run Uo da bu teot denilen şey olmuyor olabilr ama Run Uo dada başka buglar biliyorum Teottan daha Önlenemez Ve Yok edilemez Bir bug... Saygılarımla Ne zamandan beri Paticik'te gündeme oturan bir sorun çözülemiyor oldu?[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Gigabyte, 05 Haziran 2005 18:18 tarihinde demiş ki: yeni version çantada dupe yapıyo o kadar iddaalı olmayalım... hala yeni version dionuz ya neymiş bu yeni version, biz de bilelim? GR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 delinin biri kuyuya bir ta$ atmı$ tum akıllılar onu cıkarmaya calı$ıyor misali biri ortaya atıyor bı$ı ama ne yenı versıon var ortada ne de ba$ka bı$ı.[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar