Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayılmak

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

ARkadaşlar dün akşam mezuniyet törenimiz vardı.MEzun olduk en sonunda.Tabi gecenin sonunda alkol+dans ve eğlence vardı.Biraz fazla kaçırmışım(2 efes extra,2 vodka-redbull,3 votkalı bira,1 sek absolut).E tabi bünyeyi güne hazırlamakta zor oluyor.Baş ağrısı falan yok tabi.Ne yapmam lazım?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

benim yaptıgım daha buyuk salaklıktı ama. wow a gitmiştik bir ara yerli yabancı içkiler beles olunca arkadasla bir oturduk 6 tane tekila ustune 2 bakardi 2 tane de bira içince yerimden kalkamaz oldum vücudumu falan hissetmiyordum o derece iyi bişey olmadı bana o gece sonradan arkadas iyiki bıraktı beni odayada yoksa lobbyde uyuyup kalıcaktım o gece falna bayagı bir kustum zaten arkadas piçlik yaptı o 3 tane birada bıraktı :) boyle şeyler yapmıcaksınız işte hiç tavsiye etmem sınırda bırakcasın sevkini alıcaksın tamam.[signature][hline]S.E.N.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 08 Haziran 2005 10:15 tarihinde demiş ki:bu kadar icki icmiş bir bünyeye ne triple kardeşim şöle 5'li falan yapmak lazım..
abartmayin siz de, adam icki icmis, bira ficisina dusmemis... ha yasini bilmiyorum tabi ama yine de abartmayin, gaza gelir falan :). kahvenin coklugu onemli diil ayrica, cok icki ictim cok kahve icmeliyim gibi bi baglanti yok.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

mezuniyet sonrası hatunlan uyanmıyosan ne anlamı var içki müzik dansın?

bende yat uyu[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...