Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.5 en gb

supremeallah

Öne çıkan mesajlar

bir insan evladı koysa ftp keşke 0 kb/sn yav...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

OLEEEEYYY!!!!
bi daha bi deneyim dedim ve hata mata vermeden yüklüyor!!
(blizzard ın normal download un dan oyundan yani) :D :D :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

Bu şimdi bizim Test Serverları için indirdiğimiz patch değil mi? Öyleyse niye bi daha indiriyorum ki ben manyak mıyım?[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

adress te yanlış diyor o 0 1 yapınm çekmeye başlasın dosya mb da tutuyor[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

emule razorback sunucusunda enUS bulunmakta bu arada, onu da not edelim.

edit: onun başka topici varmış şimdi gördüm :utaniem:(patcher da downloader da var)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

[Bu mesaj arcane tarafından 08 Haziran 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Download accelerator ile gayet iyi indiriyorum şu an. Saol Vomit.

Ama karar veremedim, Blizzard patcher ı durdursam mı. %27ye geldi şu an. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

walla sagol benim ki nedense blizzard ikinden indirirken internet kopio (adsl?) yarım saat te yüzde 3 olmustu simdi vomitto(umarım böledir ismi)nun kiyle iki dakkada yüzde 10 a geldim :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...