Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 disable peer 2 peer transfer kısmındaki tiki işaretlerseniz. o hata mesajı çıkmıyor sanırım. birkaç dakikadır hata vermedi bende hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bir insan evladı koysa ftp keşke 0 kb/sn yav...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 dc++ ta hangi hubdan çektiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 OLEEEEYYY!!!! bi daha bi deneyim dedim ve hata mata vermeden yüklüyor!! (blizzard ın normal download un dan oyundan yani) :D :D :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 su andan itibaren downloaderda p2p basklamıstır herkes girsin rateler artsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 eh baggionun dediğini ne güzel çekiyordum ki ordakinin isminin sonu 1.5.0 değil 0.5.0mış. yani betadaki patchmiş :([signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 http://www.mortus-gaming.com/files/WoW-1.4.2.4375-to-0.5.0-enGB-patch.exe ben cektım bile site canavar gıbı calısıyo.flashgetle 25 hızda ındırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bu şimdi bizim Test Serverları için indirdiğimiz patch değil mi? Öyleyse niye bi daha indiriyorum ki ben manyak mıyım?[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yannız o adresin dogru pacth olduguna emin misin orda 0.5.0 patchi diyor bize 1.5.0 patch lazım bana yanlıs gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yazım hatası vardır.1.4.2 den 0.5 e olmaz heralde.boyutuda tutuyo[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 adress te yanlış diyor o 0 1 yapınm çekmeye başlasın dosya mb da tutuyor[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/worldofwarcraft/patches/enGB/WoW-1.4.2.4375-to-1.5.0-enGB-patch.exe[signature][hline]++++- Ubuuntu * Lvl 5x Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 çorba oldu hangisini indiriyoruz abi şimdi? anlaamdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 blizz downloader düzeldi.fena olmayan bir hızda yüklüyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hmm burdan iyi iniyo saol v0mit0'nun verdiği adresten gayet hızlı geliyo [Bu mesaj mrtolga tarafından 08 Haziran 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 niye sadece amerika patchi var fileplanette :( http://www.fileplanet.com/150253/150000/fileinfo/World-of-Warcraft-Patch-v1.5.0-[Battlegrounds][signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valaha iniyor sagol kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 v0mit0 için üç kere oley oley oley[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben tebbirli davranıp 3 -4 koldan indiriyorum dogrusu bilizzard dan umudu kestim duzelmedi bir turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 emule razorback sunucusunda enUS bulunmakta bu arada, onu da not edelim. edit: onun başka topici varmış şimdi gördüm :utaniem:(patcher da downloader da var)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. [Bu mesaj arcane tarafından 08 Haziran 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 vomit'in yazdığına bağlanamıyorum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Download accelerator ile gayet iyi indiriyorum şu an. Saol Vomit. Ama karar veremedim, Blizzard patcher ı durdursam mı. %27ye geldi şu an. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 v0mit0 için 3 kere OLEYY OLEYY OLEYY! V0MIT0 BIZI DISKOYA GOTUR V0MIT0 BIZI DISKOYA GOTUR V0MIT0 BIZI DISKOYA GOTUR V0MIT0 BIZI DISKOYA GOTUR V0MIT0 BIZI DISKOYA GOTUR çook mutluyum aglamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 walla sagol benim ki nedense blizzard ikinden indirirken internet kopio (adsl?) yarım saat te yüzde 3 olmustu simdi vomitto(umarım böledir ismi)nun kiyle iki dakkada yüzde 10 a geldim :D[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 site refused to accept connection diyo bende paralı bi sitemidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar