GM_galadniel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Arkadaşlar ; Elimde şu anda benim çok begendim ve dizayn açısından çok güzel olan bir map var ama bu map güzelligi ile birlikte aşırı derece karışık ve zor. Bu nedenle bende size sormaya gerek duydum Sizce bu map ile birlikte server açayımmı ? Cevaplarınızı bekliyorum[signature][hline]
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 cok karmasık ,sanmam kımsenın oynıcaını orenene kdr servern kapanır:D
Loe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aldigin sitede daha guzelleride var..[signature][hline]Loesendor -Reconquista Developer-
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 güzel fakat cok dolu ,ayrıntılı .[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yok ya ne bu böle sosariadan şaşmam[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Çok karışık ve karışık oldugu kadarda bug vardır bugsız olarak yapmak çok zor bu mapi çünkü çok karışık kesin bi yerlerinede düşersin bi yerlere :)[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız.
Akillis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Cok buyuk oldugu icin adamlar heryeri ogrenicem falan diye sikilirlar. Daha kucugunu bul onu kullan...[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose...
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu sosaria haritasnin karistirilmis hali deil mi :)[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar.
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 değiştir, yenisini getir ona bi bakalım. :D[signature][hline]
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bence açmanız çok güzel olur .. Çünkü artık Sosariada heryeri herkez biliyor .. Yani bu haritada kimse bişi bilmiyor ve O Yerleri keşfetmek gerçekten çok güzel olur diye düşünüyorum ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı ..
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Harita süper de çok fazla playerının olması lazım ... Yani playerlar birbirlerini göremez =)[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Sphere'da bo$a gider bu mapde 500 600 kiş olacak o zaman bir anlam kazanır, bilmiyorum o duruma getirebilirmisin..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<<
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 eğer resimdeki gibi dungeonlar yoksa ve sadece harita üzerinde olacaksa herşey güzel olabilir. normalde sosaria'da dungeonlar acaip yer kaplıyor ve oyunun büyük kısmını orada geçiriyoruz o yüzden etkili olabilir.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
TeNTeN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bencede biraz kücügünü bul kullan bu benım elimdede var :) istersen yardim ederim sana :)[signature][hline]Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok!!!
Öne çıkan mesajlar