OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Oyunu daha iyi bilen arkadaşlarım.Full str bi warrior açacak olursam avantaj ve dezavantajlaeı neler olur? Atak+Defans yetenklerine yükleneceğim.Ve önce hangi yeteneğe ağırlık vermeliyim ?
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ciddi ciddi açmayı düşünüyorum..
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya full chitin shellli warriorlar bile hayvan gibi damage yiyolar pk sırasında full str açarsan maximum plate giyersin oda kısaca saniyede ölmen demek olur.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Yaa arkadşalar şu hackshield olayını indirmio update yaparken oynua giremiyorum yardim yaaaaaaaaaaa[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back..
vktk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 full str char ile ne giymeyi düşünüyorsun acaba?[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 levi's jean giycekmiş... yardim edin yaa oyuna giremiommmmmmmmmmmmmmmmmmmm[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back..
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 +8/15 fp ile bir şeyler yaparsın belki ama çok yatarsın cznin çimlerinin sayısını ezberinde tutarsın:)[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Full STR derken herhalde Takılar ve Armorlardaki yüklü olan Str lerden bahsediyor arkadaş. Açıkçası AP'min 2000 HP'min de: 3300 olmasını tercih edeceğime, AP 1400 HP: 4100 tercih ederim.. Çünkü Warriorlardaki AP assassinlerdeki gibi farketmiyor... Dolayısıyla Raptor +7/70 yerine 2 adet 1 handed weapon kullanıyorum.. Bu daha seri şekilde atack yapmamı sağlıyor... arasındaki dmg farkı da max imim 50 DMG dir. çok bişey farketmiyor...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya zaten full plate den ötesi lvl50 den aşağısında hayal..chitin leri babamlar 30 milyona satıyor..yapılacak iş mi bu..bi kişi de ondan görüp satıyor aynı fiyata..sonra piyasa yükseliyor..
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 zaten yakında japko yapmayı düşünüyorum. chitin 300k mış :D
vktk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 madem konu genişliyor hemen cevap vereyim full unique itemlera sahip olursan (bakınız ben) ve üzerindeki armorlarda full str değilde;1 veya 2 parça hp olursa zaten en az 4100-4300 civarlarında hp ye sahip olursun. ok 1 hand ler seri vuruyor hak veriyorum. fakat raptor diyorum başka bir şey demiyorum. artı ben shell giymem diyorsan(bence saçma) hp ni 90 yap chitin armorlarını +7 yapmayı dene.(94 hp ye vereceğin 4 puanı str vermek? saçmalık)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 raptor'un 2 vuruşu = 2 adet 1 handed ile 3 vuruş bi warrior a raptor la 500 vurdun diyelim aynı warrior a ben (en kötü ihtimal) 430 vurdum diyelim... 2 x 500 = 1000 DMG 430 X 3 = 1290 DMG.. ha ama şöyle bişi var. tam olarak çözemedim peşpeşe 2 SD vuran arkadaşlar var... veya 2 SD diildir de 2 ayrı skilldir... Burada benim bi sorum var. düz mantık nasıl yapılır bu işlem? SD + R attack + skill... aynı assassin deki gibi vuruyorlar... ben bunu denediğim kısmen oluyor. Info kutusunda Using sword dancing= 440 dmg R atack = 180 DMG Using Thrust....... thrust vurmuyor.. herhangi bir bilgisi olan var mı bu konuda?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
vktk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 1- raptor ile en az 500 vurduğun birine tek el hangi silahla 430 vurulur? 2- aynı sürede 3 tane attack yapmak özellikle rogue lara neredeyse imkansız. 3- özellikle malice torment gibi sevdiğimiz saydığımız dostlarımız varsa olayın içerisinde bana hiç bir warriorun +7 raptor ile vurmasını istemem. 4- bir ihtimal totemic +7 ve impact +7(diezde yok) sağlam olabilir. 5- en önemli faktör(bence) kişinin oyun stili ile alakalı. ben raptor derim başkası başka bir silah söyler. saygı duyarım :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Totamic spear +7 ve Giga +7... neyse.. 3 vuruş birden yapıyorum... Ama tesadüfen oluyor. Bi şekilde 2 tane peşpeşe SD vurduğumu söylemişti Burial.. Ona da sorabilirsiniz. Ama bunun farkında ddiildim... zannedersem POT kullanırken bi şekilde skill menüsüde bi gariplik oluşuyor. veya bunun gibi bişi. Tam çözemedim.. bulmak için de hala uğraşıyorum.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Murtaza, 07 Haziran 2005 17:11 tarihinde demiş ki: Totamic spear +7 ve Giga +7... neyse.. 3 vuruş birden yapıyorum... Ama tesadüfen oluyor. Bi şekilde 2 tane peşpeşe SD vurduğumu söylemişti Burial.. Ona da sorabilirsiniz. Ama bunun farkında ddiildim... zannedersem POT kullanırken bi şekilde skill menüsüde bi gariplik oluşuyor. veya bunun gibi bişi. Tam çözemedim.. bulmak için de hala uğraşıyorum. r skill r r skill combosunu denesene belki warriorda da calısır..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ok saol :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 black chitinle ezersi milleti :)
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 black chitin nedir abi ?[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bildiğim kadarı ile warior iki tek el silah ile combo yapabiliyor arkadaş benim üzerimde arenada denedi nasıl yaptı tam bilmiyorum ama 3 damage i aynı anda vuruyor üst üste görüyordum 3 damageyi de ama tek silahla combo yapamıyorsun tamam bi seferde 500 vuruyor ama diğer türlü 200-400-170 gibi vuruyor aynıanda ve eğr eline 2 sağlam silah alırsan +7/-8 graham totemic yada totemic impact gibi daha kullanışlı olacağını söledi ama 5 graham 4 totemic yaktuktan sonra vazgeçti tekrar raptor a döndü garibim
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ha bu arada full str warior olmaz full str istiyorsan ki bu max damage min armor için galiba battle priest açarsın malice /parasite /torment gibi güzelliklerden faydalanırsın ben illa çok damage i olan warior istiyom dersen o zaman da 94 hp yi verir verdiğin o fazladan 29 hp için 65-66 ya kasarsın o zaman dehşet atağın olur işte hem de shell armor giyersin ha 65 e kasmak biraz büzük ister o ayrı konu
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 uleeeeeeeeeee black chitin ne ?[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 marlon sus iki dk yaw : P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya barbarlar chitin giyince siyah olmuyomu işte o..[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest Race: El Morad | El Morad Clan:The_Others² | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ok ama chitin sheller kimbilir ne adar:( Ben bugün chitin +5 i 1 milyona aldım.Helmet+boots..İkisi 2 milyon..Tanıdık da değil.Neden ucuz dedim.Bende herşey ucuz dedi.Şimdi pauldron ile pad alacağım :D Galiba yola Malach la devam :)
Öne çıkan mesajlar