vav_heroin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Yaw allahın aşkına > bu hata neden çıkıyor hiçbir + sı - si fonksiyonu yok baggio silencer coder bronx biri cevaplasın çok merak ediyorum
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 text entryi tanıttınmı argtxt 0 olaraktan ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz...
Albert Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 gecen gun biri sordu bunu, bende armi'nin yazdigini yazdim o basligida acan senmiydin? cevapliyoruz sonra mesaj yok hey allahim. c/p et hata nedir ne degildir?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page
vav_heroin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hayır ben ilk defa açıyorum post mu kasıcam yardım arıyorum
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bag i görmüom uzun zamandır silo çoktan postalandı bronx te girmez oldu bi coder kaldı ama bil ki böyle isme yönelik msg atarsan hiçbişey kazanamazsın kimsenin kolay kolay cvp verceini sanma[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. .
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu arada gerçek scpriter demişssin diğerlerimiz fake scripter mı hey allam ya[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. .
Koex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben biliyorumda cevaplamicam :) silencer , coder , bronx cvplasin[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ...
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 aynen bende biliyorum ama boşver gerçek scpter değiliz biz ,gerçekleri cevaplasın :)[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi..
Koex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yes sir :)[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ...
Whistler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 coder cevaplasın pls :) ben cevaplamam [Bu mesaj Whistler tarafından 08 Haziran 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yardım edin daa uşağa.. Hadi sizi de kılıcımla kutsuyorum ve Gerçek Scripter ilan ediyorum.[signature][hline]
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: vav_heroin, 07 Haziran 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Hayır ben ilk defa açıyorum post mu kasıcam yardım arıyorum yardım arıyorsunda dedigimi yaptındamı olmadı olmadıysa scp tam koyki anlayalım !!!!!
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: fastreload, 07 Haziran 2005 22:15 tarihinde demiş ki: bag i görmüom uzun zamandırMesaj atmiyorum sadece pek, sirf moderasyon, burdayim yoksa :) Soruya gelince.. Ne verdigi hatayi yazmissin, ne de neyi ogrenmek istedigini duzgunce aciklamissin, anlamadim ki ben soruyu. Dialogda ARGTXT[X] dedigin olay Textentry X'teki yaziyi getirir iste..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Soruş tarzı garip zaten , ne istediğini biliyormu acaba ..[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Öne çıkan mesajlar