vav_heroin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Yaw allahın aşkına > bu hata neden çıkıyor hiçbir + sı - si fonksiyonu yok baggio silencer coder bronx biri cevaplasın çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 text entryi tanıttınmı argtxt 0 olaraktan ?[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 gecen gun biri sordu bunu, bende armi'nin yazdigini yazdim o basligida acan senmiydin? cevapliyoruz sonra mesaj yok hey allahim. c/p et hata nedir ne degildir?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hayır ben ilk defa açıyorum post mu kasıcam yardım arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bag i görmüom uzun zamandır silo çoktan postalandı bronx te girmez oldu bi coder kaldı ama bil ki böyle isme yönelik msg atarsan hiçbişey kazanamazsın kimsenin kolay kolay cvp verceini sanma[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu arada gerçek scpriter demişssin diğerlerimiz fake scripter mı hey allam ya[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben biliyorumda cevaplamicam :) silencer , coder , bronx cvplasin[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 aynen bende biliyorum ama boşver gerçek scpter değiliz biz ,gerçekleri cevaplasın :)[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yes sir :)[signature][hline]Dünya bigündür , Oda Bugündür . Liaren ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whistler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 coder cevaplasın pls :) ben cevaplamam [Bu mesaj Whistler tarafından 08 Haziran 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Yardım edin daa uşağa.. Hadi sizi de kılıcımla kutsuyorum ve Gerçek Scripter ilan ediyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: vav_heroin, 07 Haziran 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Hayır ben ilk defa açıyorum post mu kasıcam yardım arıyorum yardım arıyorsunda dedigimi yaptındamı olmadı olmadıysa scp tam koyki anlayalım !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: fastreload, 07 Haziran 2005 22:15 tarihinde demiş ki: bag i görmüom uzun zamandırMesaj atmiyorum sadece pek, sirf moderasyon, burdayim yoksa :) Soruya gelince.. Ne verdigi hatayi yazmissin, ne de neyi ogrenmek istedigini duzgunce aciklamissin, anlamadim ki ben soruyu. Dialogda ARGTXT[X] dedigin olay Textentry X'teki yaziyi getirir iste..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Soruş tarzı garip zaten , ne istediğini biliyormu acaba ..[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar