Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nisan'da ADSL'ler minimum 512 kbit!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bırakın hocam ya biri uyduruyo cemaat de inanıyo

yada telekom yapıcaz deyıp yapmıyo eheh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Mesaj tarihi:
said:
maxigenous, 01 Haziran 2005 23:38 tarihinde demiş ki:
Fransa Hayır dedi internet hızlanmayacak .

ehe tam telekom ısı hatta bunu uzerıne dusurur bıle bızımkıler :)[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Mesaj tarihi:
hea bakirkoy meydanda da yapiolardi..
Ya gecen gun 45-50 ile indirdim dc++ dan ama , bi gunlugune deneme mi yaptilar naptilar annamadim..256 yim normalde[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Mesaj tarihi:
diyorum ya zaten ulaştırma bakanı haziran sonu dedi diye.

umutlanacaksanız bari haziran sonuna umutlanın lol[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname!
patiye özel msn adresim, diğerlerini silin listenizden => [email protected]
Mesaj tarihi:
Bu senenin sonunda yani 2006 da 512 olursa opupte basımıza koymamız lagzım bence işlerin bu kadar yavas ilerledigi bir ulkede bu tur altyapısı henuz tamamlanmamıs bir seyi cabuk beklemek ztn anlamsız 256 la yetincez bi sure daha napalım :(
Mesaj tarihi:
Kesin yani belki yani sanırsam[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Herşeyin fazlası zarar 256 k neyine yetmiyor yüzme biliin[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
demek ki neymiş her duyduğumuza inanmıcak mışız.. :([signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
  • Yeni Oluştur...