Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 512 1024 2048 olsada farketmez adsl tarih oldu beyler adsl cok berbat bir baglantı diğer dsl çeşitleri uygun fiyata sunulsa keşke arkadaşım belçika da oturuyor sdsl var upload download aynı hızda adsl: sdsl:[signature][hline]regrubmah retsamdnarG*G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Amma velakin teker teker çıkacaksın bu merdivenlerden 512 olur sonra 1024 olur derken adsl aşılır diğerleri de gelir yada devrim yapıcaksın ya her eve 1mbit aylık 30$ yada deviririz hükümeti dicen toplanıcan 10bin kişi :p[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 iyide dynamick o kadar upload neye yarayacak? şahsen bende siteme bir iki dosya yüklemek dışında upload sorun olmuyor. yokse server fln da açmıyorum evimden, banane p2pde adam az çekmiş çok çekmiş benden :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bana yarar evimden uo serverıda açarım sc wc3 serverıda kurarım web hosting de yaparım oyunlarda 20 ping le god mode dolaşırım netlimiter vb gerekmeksizin dc++ kullanırım ...[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 arkadaslar neden olmasin hakkaten bak simdi 128e kicimizla guluyoruz... neden 256 yada baska bir tarafimizla gulmuyelim yeterki yukseltsinler ehu[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sabancı telekom ADSL hizmeti sunmayacağını açıkladı zaten. Ayrıca haber eski diyen dostumuza : "Tarih : 06.02.2005 03:27:00" Bari 512 leride 1024 yapsınlar fena kazık yemiş olcaz :D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Adiemus, 07 Şubat 2005 00:42 tarihinde demiş ki: Çıkışlar yetersiz diye hiç mi arttırmayacaklar sanki kapasiteyi. Hizmeti arttırıyorlarsa yurtdışı çıkış kapasitemiz de artacak demektir. Sevindirici. en son böyle olmamıştı[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 YAZIŞ ÖTESİ BÜTÜN BUNLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya zaten şöyle bişi var 256 dan 512 ye geçince herkes bağlantısını 2x BW ile kullanmıcak... 1,5x kullansın ne ala :P onun için 512 yapmak koymaz... Sanırım ingilterede herkeste 1024/2048 varmış, 512 ler bizdeki 56k muameli ile dalga konusu oluomuş... *Parmağıyla işaret eder* Adama bak daha 512k da kalmış taş devrindemisin koçuuummm...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bencede haklısın bence once su telefonlara yardım hatlarına bakan personel degıssın kadın adam vs dırek suratıma kapıyoru su sorun pat kapat tıyor kafayı yıyorum / tabıkede gecer 256 512 yogunluk ıster ıstmez fazlalascak bunlarda bır zaman sorunları olusturcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kablo da 256 oluo di mi :D[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: FakeAccount, 08 Şubat 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Ya zaten şöyle bişi var 256 dan 512 ye geçince herkes bağlantısını 2x BW ile kullanmıcak... 1,5x kullansın ne ala :P onun için 512 yapmak koymaz... Sanırım ingilterede herkeste 1024/2048 varmış, 512 ler bizdeki 56k muameli ile dalga konusu oluomuş... Evt Dogrudur.. Tam hatırlamıyorum ama yaklasık 2000 li yıllarda afternet.org IRC sunucusunun resmi kanalında , internet baglantılarıyla ilgili bi konusma basladı. O zamanlar türkiyede adsl pek yaygın değildi ve sadece istanbul ankara gibi belli baslı sehirlerde vardı. Yönetici statüsünda olan biri(ABD) baglantısının 1024/1024 oldugunu söyledi. Bende büyük bi heyecanla " ona cok para ödüyorsundur heralde " dedim. Adam da bana sanace 25 dolar ödüyorum dedi. Ben 25 doları günlükmü/yoksa aylık mı verdigini bi kac gün düşündüm... Meger aylık veriyormuş. *Parmağıyla işaret eder* Adama bak daha 512k da kalmış taş devrindemisin koçuuummm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bütün bunlar tabi ttyi pazarlama stratejisi ne kadar cok abone o kadar cok ragbet .ancak bilmedikleri bir sey var altyapi 1. planda ,bu gercegi gec anlayacaklar ama olanda bize olacak.bir an once ozellessin benim acikcasi fiyatlardanda hızdan da fazla bir beklentim yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 şu sıralar bile çıkışlar sürekli patlıyor, 512 olunca sistemler dahada bi patlar gibi..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:149/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ne kadar yükselirse yükselsin yurdı$ı hep down..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 şu andaki hatlarla herkes 512 olduğunu farzedersek yine herkes aynı olur zaten. 512lik bağlantıyla 25 kyla çekersin en kötü o olur. su borusu değilki bu kablolar çok yükleyince patlasın.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 fiyat ucurumu kalksın o yeter bana 99 milyon mu olurmus 512k 69 yapsın aliyim mesela.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 512 olsun da göçsün arada sonuçta dl lerimiz oldukça kısacak ben 512 olmasından yanayım..Tabii haberin aslı varsa....[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 olabilitesi çok düşük bunun boşuna heveslenmemek lzm ama içimden bi sesde neden olmasın diye haykırıyo hehe olursa süper olur :)[signature][hline] Sozlukte ben - NeptuneUO - Neye benzer bu adam? Xaer_Aloneheart, 04 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: cihangirdeyim bok yağıyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sıra ile olcak gibi du bakalım nisanda 512 olsun eylülde 1024 :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 nisanda değil martın ilk haftası olacakmış bende öyle duydum :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Taze haberler var. said: 15.02.2005 tarihinde NTV'ye çıkan Türk Telekom yetkilisi yapmış bu açıklamayı: 1 Mart 2005'ten itibaren; - 256 kbit bağlantı kalkıyor ve otomatikman kotalı/kotasız herkes 512 oluyor. - Yurt dışı çıkışları 11,9 Gb'den 22,8 Gb'ye çıkartılıyor. Fiyatları ise şöyle: 512/128: 38,67 YTL 1024/256: 69,96 YTL 2048/512: 133,84 YTL Bakalım bunların doğru olup olmadığı mart ayında ortaya çıkacak.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: LathspeLL, 26 Şubat 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Taze haberler var. said: 15.02.2005 tarihinde NTV'ye çıkan Türk Telekom yetkilisi yapmış bu açıklamayı: 1 Mart 2005'ten itibaren; - 256 kbit bağlantı kalkıyor ve otomatikman kotalı/kotasız herkes 512 oluyor. - Yurt dışı çıkışları 11,9 Gb'den 22,8 Gb'ye çıkartılıyor. Fiyatları ise şöyle: 512/128: 38,67 YTL 1024/256: 69,96 YTL 2048/512: 133,84 YTL Bakalım bunların doğru olup olmadığı mart ayında ortaya çıkacak. Yukarıdaki tarife gerçekten olursa süffer olur ayriyetten kablonetinde sonu olur büyük ihtimal...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Müthiş olur gerçekten tt üzerindeki kötü imajın birazını atar öyle olursa :D(birazını dedim sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 kabloya noluo kabloya :D[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar