LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Türk Telekom Nisan ayında ADSL'in minimum hızını 512 kbit'e çıkarıyormuş. Ne kadarı gerçek yakında öğrenicez ama herkesin ağzında dolanmaya başladı bu. Kaynak[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yuh çok pis sıçtırır şuanki halinde olursa, çıkışları da büyütcekler demekki woooooo hiç sanmıyom ama :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 valla bu haberı coktan duydum ben ama buraya yazma tenezzulunde bıle bulunmadım cunku aslı falan yok bunun ortalıkta[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 haber kaynağı pek sağlam değil. inşallah artar. adsl'lerin artması kablolarada yarıyor. 1-2 ay geçmedne bizde artıyoruz :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:147/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Telekom alt yapı yapmadan arttıryor sonra patlayan biz oluyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Niye 'insallah artar' oluyor ki, yeterli cikisimiz var mi boyle birsey icin? Kesinlikle hayir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ben böle iyiyim[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 pek inanamıyorum ama olursa ii olur..[signature][hline]sw0dster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Çıkışlar yetersiz diye hiç mi arttırmayacaklar sanki kapasiteyi. Hizmeti arttırıyorlarsa yurtdışı çıkış kapasitemiz de artacak demektir. Sevindirici.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Baggio, 07 Şubat 2005 00:02 tarihinde demiş ki: Niye 'insallah artar' oluyor ki, yeterli cikisimiz var mi boyle birsey icin? Kesinlikle hayir. olucak yeni kablolar döşeniyor.hemde kendi kablolarımız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hepsini 512 yapmalarına ne gerek var? sınırsız 256 yı 29 yapsınlar sınırsız 512 de 49 olsun, hem daha çok insan kotalı 256 (19 olsun hatta 15 olsun) kullanır hem de çoğu kişi 256 da devam eder. ama içimden bi ses düzgün bi açıklama gelene kadar heç sevinme diyor.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 07 Şubat 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yok kolay kolay yapamazlar bunu inanın bana[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 weya inanmayın fark etmez :P ama şimdi 256 çok kası bu defa 512 çok kascak filan benm 1 allahtan sorunm yoq:P[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Çıkışları yukseltecek olsalardı 256 yapmadan evel yaparlardı.. Şimdi bide 512 olursa vay halimize..[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ticari zihniyet bu oldu olacak direk 2mb yapsınlar :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 nesi kasıyo ki çıkışların websitelerinden sabit 25k yla dosya çekebiliyorum? revconnectte 20-22 arasında sabit gidiyo, kasış hali bu mu ola? bağlantım 150 saat civarı kesilmeden kalabiliyor. yok, en azından şimdilik bi sorun gözükmüyor. (kablo kopmaları haricinde tabi) yarım beyinli teknik servis ve yüksek fiyatlar dışında pek de bi sorun yok telekomda[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sanki 256k oldu da hepinizin bağlantı hızları yerlerde süründü. artmadan öncede arızalar meydana geliyordu adsl'de... arttıktan sonrada çok fazla birşey değişmedi.. yine arızalar olsada bağlantı hızı artık 256k ve her şekilde 128k dan çok daha iyi. 512k da aynı şekilde olacak. belki 50-55k sabit hızla indiremezsiniz ama çoğu zamanda 35-40'tan aşağı düşmez. dolayısıyla böyle bir olay olursa her şekilde + sı olacaktır diye düşünüyorum. tamam eleştiri iyidir güzeldir ama bu kadarıda biraz b*kunu çıkarmak olmuyor mu? edit : rahan'ın son postunu görmeden yazdım. dikkat etmemişim 2. sayfaya ... [Bu mesaj Zopik tarafından 07 Şubat 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 En azından yurtiçi bandwidth arttırılsın. P2P olayı coşar.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 neden olmasın ki sanki bu islerden cok anlıyormus gibi ahkam kesmenin ne anlamı var msl. bu is olmaz falan filan eksik vs.vs. olsun iste ne zararı var[signature][hline]cok yakısıklı biriyim!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Hızı arttırcaklarına fiyatları aşağı çeksinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 birilerini sevindirmek istiyolarsa bunun yolu olmayan altyapiyla olmayacak isler yapmak degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Rahan, 07 Şubat 2005 00:50 tarihinde demiş ki: hepsini 512 yapmalarına ne gerek var? sınırsız 256 yı 29 yapsınlar sınırsız 512 de 49 olsun, hem daha çok insan kotalı 256 (19 olsun hatta 15 olsun) kullanır hem de çoğu kişi 256 da devam eder. ama içimden bi ses düzgün bi açıklama gelene kadar heç sevinme diyor. Hah onuda ben söliyim simdi 256 sınırsız 49m min baglantı 512 ye cekince suanki 256-512 arası fiyat koyucaklar yani mesela 60m olucak[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 son iki aydır zaten 53 milyon şeklinde geliyor faturalarım. 60 milyon yapsınlarda 512'yı o kadar sorun olmaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 olur olur merak etme :) 256 nın yettigi pek cok kişi var o kişiler için 256-512 arası fark yok ve 49m dan 60m a cıkmak uzun vadede bütçeye yük getirir ve burdan telekomun elde edecegi kar gene oldukça fazla olucak yani her halukarda müşteriyi memnun ediyor gibi görünüp tekrardan malı götürme politikası son hızı ile devam edicek ha dersen ki yurt dısı cıkısı 10 dan 20 ye cıktı eyv ozm[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya tamamda bak ne diyorum. adamlar 49 yerine iki aydır 53 geçiriyor zaten. +7 milyon daha az bi fark değil ama ufak ufak geçiriolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar