Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Televizyondu olay hazmedemediğini belli ettin geçmişe gittin,şu ana bakıcaksın sen su anda takımını ve taraftar kitleni korumuyosun aksine kuçuk dusuruyosun[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Evet kiskandim sizin daha acilmami$ olan TVnizi.Haklisiniz..Oyle tabi..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yarım saattir tum msglerinde satasma var ve sonunda kendini haklı çıkarmak için geçmiş basarıları tekrarlıyosun[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 şu uefa kupası olmasaydı gslılar tarihlerinden utanıcaklardı. Helal olsun aldınız. Allahıma çok şükürkü şerefsiz bir mazisi olan vergi kaçakçısı olan borçlar içinde yüzen dilenci bir klubu tutmuyorum. Çok rahat bir duygu oluyor. İnsanın üzerinde sanki bi rahatlık oluyor klup konusu girdimi. Yenildiğim zamanda yendiğim zamanda başım dik atkımla yürüyebiliyorum. Tüm galatasaraylılara şerefli bir takım tutmalarını öneririm.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Dunyada ılk sanal dılencılıgı baslatan klupsunuz,bunuda 6s lıler yazsın.Buda bır ılk sonucda.Ben bugun yarın beklıyorum yıne 6s kontorlerıııııı geeeeeeeeellllllll geeeeeeelllllllllll 5 mılyon 50 kontttttttoooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 5 mılyooooooooonnnnnnn[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Hangi televizyon kanalı "şişik haber" free allah aşına? Bu bir nevi propaganda kanalı olucak, yalan olmasa bile şişik olucak tabiki. said: Simofle, 17 June 2003 15:39 tarihinde demiş ki: Boyle bısey mumkunmu arkadasım.Klubun resmı tv kanalında boyle bısey mumkunmu? Sen ne zaman gordun fenerın ya da dıger takımların resmı sıtelerınde yalan haber.Allah askına bıraz mantıklı seyler sorun.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yok anlatamıyorum, ya da anlamak ıstemıyorlar.Tamam en ıyısı susmak. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 Tamam sımdı sakınım[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Khirsah, 17 June 2003 16:11 tarihinde demiş ki: yarım saattir tum msglerinde satasma var ve sonunda kendini haklı çıkarmak için geçmiş basarıları tekrarlıyosun[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Oldu[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yahu iyi güzelde bu forumda bile galatasaray'a bok atmak niyeki ? yok 'galatasaraylı yöneticiler yapıyor, hede hödö, ben zırvalamaya bayılıyorum hede hödö' diye mesajlar atıyor biri diğeri cevap veriyor, uzuyor gidiyor[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: blackchaos, 17 June 2003 16:11 tarihinde demiş ki: şu uefa kupası olmasaydı gslılar tarihlerinden utanıcaklardı. Helal olsun aldınız. Allahıma çok şükürkü şerefsiz bir mazisi olan vergi kaçakçısı olan borçlar içinde yüzen dilenci bir klubu tutmuyorum. Çok rahat bir duygu oluyor. İnsanın üzerinde sanki bi rahatlık oluyor klup konusu girdimi. Yenildiğim zamanda yendiğim zamanda başım dik atkımla yürüyebiliyorum. Tüm galatasaraylılara şerefli bir takım tutmalarını öneririm.[hline]bla bla bla ... Haa oyle..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 şiiişiiiiiik şişiiiiiiiik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ya işte bu thread de bjk li ve fbli kim varsa gs için yazdıklarının bi deişik versiyonu söylenir fb tvde eger ole bi tv acılır ise sanal dilencilik deniyo falan ben bu tv acılsın ozm görücem fbliler klube destek için izleyin reklamlar dolu dolu böle, ürün satısları tanıtımlar neticede bunlar için kurulucak bu tv sırf gelir olarak katkı sağlasın diye yoksa fb basın ca cok ezilen bir klüp bi eksigi bu kaldıda tv mi acıyo adam gibi maçınızı yapın topunuzu oynayın da sıra ondan sonra gelsin böle seylere tükürdüğünüde yalamasın bazıları gsye laf atarken aynısını fb yaparsa lafınızın arkasında durun ozm[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: DynamicK, 17 June 2003 16:43 tarihinde demiş ki: sanal dilencilik deniyo falan ben bu tv acılsın ozm görücem fbliler klube destek için izleyin reklamlar dolu dolu böle, ürün satısları tanıtımlar neticede bunlar için kurulucak bu tv İyide reklam/promosyon/ürün satışı farklı konu... Nez gibi telefon numarası verip arayın size cimbom marşı dinletelim bize para aksın demek farklı... İkisinden biri dilencilik oluyo ama hangisi siz karar verin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ya galatasaray taraftarı arıyor, kazandırıyor diyelim o telefonları size giren çıkan nedirki dilinize dolamışınız ? çıkan para galatasaraylıdan çıkar, giren galatasaraylıya giriyor yani arada ne başka takımı tutan oluyor nede o telefonlarda başka takımı tutanlar hakkında birşey deniyor dilenci takım galatasaray, dilendikleri ile oyuncu alıyor, borçlarını ödüyor bu bir galatasaraylının derdi, vede o takmıyorsa sizlere ne oluyorki ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Hehe bayılıyorum bu futbolun agresifliğine. Bu çark böyle dönüyor meph. biri başkasına sataşmazsa ne hevesi kalır :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ulusal mı olcakmıs[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Qui, 17 June 2003 17:31 tarihinde demiş ki: Hehe bayılıyorum bu futbolun agresifliğine. Bu çark böyle dönüyor meph. biri başkasına sataşmazsa ne hevesi kalır :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm sonuc olan bi tartısmaya giriceksen siyasal-dini-ve futbol içerikli olmicak :9 herkes kendine göre haklı ama uzlaşılan bi konu yok hehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Eylenceli kısmıda bu zaten. Eğer tartışmayı ti'ye almayı başarırsan deli eğleniyorsun. Ama ciddiye alırsan daha asab bozucu bişey yok.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Uzelerek soyluyorum kı su an tartısmaya deger adam sayısı su forumda 1 elın 5 parmagını gecmez.Nukem kıtle abıcım su thread'ı hazımsız ınsanlara laf yetıstırmekden gına geldı, bırde bazı yzusuz ınsanlar 6s ye laf atıyor demezmı,kanal acılacagını duydunuz basladınız esas moku sız atmaya.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 galatasaray'a laf atılıyor ben dedim, o 'yüzsüz' lafınıda üstüme alınıyorum bu durumda öyle birşey dememin nedenide aha burdan itibaren başlayan tartışmadır, ben mi yüzsüz oluyorum şimdi ? said: bLaQ, 17 June 2003 15:53 tarihinde demiş ki: Ben GS'li yöneticilerden devamlı kolpalar, yalanlar duyuyorum. Demekki olurmuş..[hline] [hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 oo süper..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 gzl olur kurulursa mançhester gibin[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 milan'ın falanda var[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Llama, 17 June 2003 17:52 tarihinde demiş ki: ulusal mı olcakmıs[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos sanmıyorum digitürkle anlaşma yapılır orda bir kanal açılır ve ekstra para gerekir izlemek için. sonuçta klübün para kazanması lazım bundan. bir de fener digitürkle anlaşma yapıp fbnin maçlarını bu kanala aldırabilir bu da kamoanya gibi olur yani lig tv ye verdiğin paranın daha azını verip sadece fbnin maçları izlersin filan. fb tvden izlediğin maçlarda fenerli spiker olur yine digitürkte bir çok kanalda olduğu gibi ürün arşivi koyarlar dijital olarak yani sen girer ürünlere bakarsın tek tek zırt pırt reklam olarak koymazlar tabi bunlar olursa bilmiyorum inşallah olur. serdar efendi de geride kaldık diye üzülüp bize de yapar belki 5 yıllık sözünü tutup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Khirsah, 17 June 2003 15:11 tarihinde demiş ki: Lig Tviyle anlasıp macları daa verebilir Dıgıturk uzerinden yayın yapar falan[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom [hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar