Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Azız Yıldırım 1-2 ay ıcınde Fener Tv 'yı kuruyor.Hayırlı olsun.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Fener TV maçları yayınlayamadıktan sonra neyinize yarayacak?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yalan haberlerden bıkıldıgı ıcın bu tıp bıseye bas vuruyor klup.Sonucta fenerbahce ıle ılgılı dogru haberı kendı kanalımızdan ogrenıcez.Illa maclarımı evrmesı gerek.Antremanlar yeter[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 eahuaehu aziz yıldırım sözünü tutar herhalde. serdar bilgili 4 yıl önce yapcaktı sözde hala beklioz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Lig Tviyle anlasıp macları daa verebilir Dıgıturk uzerinden yayın yapar falan[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bende bir zamanlar Mostors TV yi kurmuştum[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yada kendi abartılmış haberlerini vermeyecekleri ne malum? said: Simofle, 17 June 2003 15:03 tarihinde demiş ki: Yalan haberlerden bıkıldıgı ıcın bu tıp bıseye bas vuruyor klup.Sonucta fenerbahce ıle ılgılı dogru haberı kendı kanalımızdan ogrenıcez.Illa maclarımı evrmesı gerek.Antremanlar yeter[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Antremanlari verse cok geyik olur :) Ben bile izlerim.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Simofle, 17 June 2003 15:03 tarihinde demiş ki: Yalan haberlerden bıkıldıgı ıcın bu tıp bıseye bas vuruyor klup.Sonucta fenerbahce ıle ılgılı dogru haberı kendı kanalımızdan ogrenıcez.Illa maclarımı evrmesı gerek.Antremanlar yeter[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- başarılar :)[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ama iddia ediyorum o TV'de her gun Fenerbahce boyle Rivaldo Ronaldo vb. vb. ile olumlu transfer goru$meleri yapar :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Qui, 17 June 2003 15:23 tarihinde demiş ki: Yada kendi abartılmış haberlerini vermeyecekleri ne malum? said: Simofle, 17 June 2003 15:03 tarihinde demiş ki: Yalan haberlerden bıkıldıgı ıcın bu tıp bıseye bas vuruyor klup.Sonucta fenerbahce ıle ılgılı dogru haberı kendı kanalımızdan ogrenıcez.Illa maclarımı evrmesı gerek.Antremanlar yeter[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Boyle bısey mumkunmu arkadasım.Klubun resmı tv kanalında boyle bısey mumkunmu? Sen ne zaman gordun fenerın ya da dıger takımların resmı sıtelerınde yalan haber.Allah askına bıraz mantıklı seyler sorun.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: -Wissy, 17 June 2003 15:38 tarihinde demiş ki: Ama iddia ediyorum o TV'de her gun Fenerbahce boyle Rivaldo Ronaldo vb. vb. ile olumlu transfer goru$meleri yapar :)[hline]tHe Original fi$h® Wissy ben nedıyorum sen nedıyorsun hey allahım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yalan haberleri engellemek diyorsunda..Bazi "yalan haber"ler bizzat yonetimler tarafindan taraftari heyecanlandirmak amaciyla cikartiliyor.Bu yuzden bu kanal bu $ekilde de balon haberleri bol bol yapacaktir bence.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Umarım kurulur ama pek zannetmiyorum. Çünkü serdar Bilgili göreve geldiğinde bjk tv ve bjk fm i açmaya çalışmıştı. O zamanlardada mevcut olarak fb fm vardı. Rtük karar çıkardı fb fm kapatıldı. Siyasi partiler klupler dernekler tv ve radyo açmaları yasaktır gibisinden.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: -Wissy, 17 June 2003 15:43 tarihinde demiş ki: Yalan haberleri engellemek diyorsunda..Bazi "yalan haber"ler bizzat yonetimler tarafindan taraftari heyecanlandirmak amaciyla cikartiliyor.Bu yuzden bu kanal bu $ekilde de balon haberleri bol bol yapacaktir bence.[hline]tHe Original fi$h® İnternet sitesinde ne olursa olsun yazılmadıgına gore tvde de oyle haber verilmez heralde[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 eski trt anlayışı gibi olur kolpa haberler devlet hakkınad hiç eleştri yok hersey toz pembe:) aynı sekil fb le ilgili gram eleştri yok hep propoganda falan :) bide gazteniz var ya kadıköyde satılıyo bakmıştım bikeresinde fb en boktan donemlerini yaşıyo bi yazmışlar gören de reale 5 attı sanar :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: -Wissy, 17 June 2003 15:43 tarihinde demiş ki: Yalan haberleri engellemek diyorsunda..Bazi "yalan haber"ler bizzat yonetimler tarafindan taraftari heyecanlandirmak amaciyla cikartiliyor.Bu yuzden bu kanal bu $ekilde de balon haberleri bol bol yapacaktir bence.[hline]tHe Original fi$h® Turkce konusuyoruz dıymı? Resmı bır yayın organında yalan haber cıkarmı be kardesım,sen nezaman bır yonetıcın agzından yalan bır haber duydun? Resmı web sıtesınde ne zaman bır yalan haber gordun?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ben GS'li yöneticilerden devamlı kolpalar, yalanlar duyuyorum. Demekki olurmuş..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Sinan Engin de ortaliga sacmaliklar kusup duruyor.Biz TR'de ali$tik bunlara..Fener TV'de yapar merak etme. Bu arada Dyna..'ya katiliyorum.Toz pempe haber ku$agi olur :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: -Wissy, 17 June 2003 15:55 tarihinde demiş ki: Sinan Engin de ortaliga sacmaliklar kusup duruyor.Biz TR'de ali$tik bunlara..Fener TV'de yapar merak etme. Bu arada Dyna..'ya katiliyorum.Toz pempe haber ku$agi olur :)[hline]tHe Original fi$h® Wıssy bu davranıslarının nedenı hazımsızlıkmı? Fener yapmadı yapmaz bunu su kalın kafana sok artık.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 İster toz pembe olsun ister olmasın, sizi niye geriyo onu anlamıyorum. FB'liler izliycek ve sonuçta güzel bişi. BJK TV açılsa sevinirim ben açıksası. Ama GS 2 kuruşu denk getirip bişi yapamadığı için galiba bu kıskançlık..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Simofle, 17 June 2003 15:58 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 17 June 2003 15:55 tarihinde demiş ki: Sinan Engin de ortaliga sacmaliklar kusup duruyor.Biz TR'de ali$tik bunlara..Fener TV'de yapar merak etme. Bu arada Dyna..'ya katiliyorum.Toz pempe haber ku$agi olur :)[hline]tHe Original fi$h® Wıssy bu davranıslarının nedenı hazımsızlıkmı? Fener yapmadı yapmaz bunu su kalın kafana sok artık.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Ya tamam daha laf etmiyorum.Siz TV kurun bizde Uefa kupasini falan aliriz.Takilin...[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bu ağLamaya da hastayım.. Siz 3. turu geçin de sonra konuşursunuz.. Lokomotif, Graz fln geLmesin size şimdi..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Wıssy muthıssın arkadasım, tv yayınından uefa'ya getırdın lafı.Kıskanclık su an senın yaptıgın.Bende kabahat bu kadar cok hazımsız adamın bulundugu bır yere fenerle ılgılı haber yazıyorum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: bLaQ, 17 June 2003 16:02 tarihinde demiş ki: Bu ağLamaya da hastayım.. Siz 3. turu geçin de sonra konuşursunuz.. Lokomotif, Graz fln geLmesin size şimdi..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Avrupa'daki en buyuk ba$arisi UEFA Ceyrek Final'i olan bir takimin taraftari bize bu lafi soylerken hic mi yuzu kizarmaz..Anlamiyorum valla. UEFA CUP+SUPER CUP+Champ Leauge Ceyrek Final..Nazar etme ne olur..Cali$ seninde olur.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar