seyyah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 eski grubumuzun dağılma nedeniyle yeni bir grup kurmaya karar verdik eski grubumuzla black sabbath türevleri çalıyorduk şimdi biraz daha sert yapmak istiyoruz nu-metal ve türevleri gibi.ben 2 senelik bir davulcuyum twinlerim yeni yeni olmaya başladı ataklarım başarılı değil bassçı ise 1.5 elektro çaldıktan sonra bass a geçti bassa geçeli 1 sene falan oldu yani daha amatörüz süper değiliz.ilere yönelik planlarımız ise baktık bu iş oldu konser okul festivallerine falan çıkmayı düşünüyoruz ve şimdilik cover yapıp kendimizi geliştirince beste grubu olmak istiyoruz.yaş durumu ise 88-89-90 olabilir.2 elektrocu ve vokal arıyoruz....[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Vokal konsunda yardımcı olabilirim, çevremde bir kaç kişi var boşta olan.Yanlız bulunduğunuz il önemli..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 istanbul-anadolu yaş kaç?[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalcan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 zuhhaha izmir olsa yardımcı olabilirdikk..vokal ve gitar iidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 eger gtarist bulmazsaniz ve bassciniz gitara geri donmeye flan karar verirse bass calabilrm :)[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 trgdy sen de eskiden elektro caliyomussun zaten. dönüsmeli calarsiniz iste :horace:[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 istersenz olur bana uyar[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 up layalım konuyuda belki görmeyenler vardır.[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar