Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gecenin Bir Vakti Ben Neredeyım...!!!

KenshinHimura

Öne çıkan mesajlar

Evt arkadaslar bılenler bılır bılmeyenler ıcın solıyım yurtta kalıyorum lıse son....

Saat 12:30am bız bı arkla kafeden cıktık yurda gıdıyoruz gıttık ve ne oldu 8 kısı daha aynı seyı yapmıs ve mılletı kapıda bekletıp evı arıyolar ve taksıyle eve yolluyolar...
Tabıkı gıremedık ve sonuc kafeye don (allahtan kafecıyı tanıyoruz.. beraber kapatıp gıderdık geceleyın..) ve olayın sonu saat 2:15am ve kafedeyım artık burada yatıcaz aksam[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder

Swordsmaship is an Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl yaw. yurttan atıldınızmı şimdi
şimdi misle gibin lan oyun oynanır çay demlenip sigara yakılır en güzeli bence[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

eyw ama napalım yaklasık 15 gundur yurta 12den once gırmıyoruz 1 kere yakalandık 1 kere daha yakalnmayı goze alamzdık :D daha atılmadık :D haberlerı yok :D[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder

Swordsmaship is an Art of Murder

-----Kenshin Himura-----
Sosyal ağlarda paylaş

e nası iş o ya! bende yurtta kalıorum, lisesi de var üniversiteside ama hiç kapıda kalan olmadı. olamaz da. biz kapıları tekmelioz gerekirse uyandırıoz görevliyi alıyo içeri. ya sizin görevliler insafsız ya bizim yurt extralarge..[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elbrech, 08 Haziran 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
e nası iş o ya! bende yurtta kalıorum, lisesi de var üniversiteside ama hiç kapıda kalan olmadı. olamaz da. biz kapıları tekmelioz gerekirse uyandırıoz görevliyi alıyo içeri. ya sizin görevliler insafsız ya bizim yurt extralarge..

hmm bilemicem ama almıyan pustlar var:D ben gorevlıyı dovdum bı kere elımde kaıodu dingl[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder

Swordsmanship is an Art of Murder

-----Kenshin Himura-----
Sosyal ağlarda paylaş

@onlyreal görevini yapan adam "ben sorumluluk almam diyip" beni 12 de içeri çağırıyosa, nie 12 de açıkta bırakıo. madem böle bişey var alırsın içeri sabah işlem yaprsın ayrıca adamı kimbilir neden dövmüş belli deil daha sebebi. nie gaza gelip çocuk mocuk diosun.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Sosyal ağlarda paylaş

nedenı cok basıt sole bır ornekle acıklıyıp bızım okul bıraz belalı bır yerde bıgun biizm hoca yanlıslak adam yenı ordugu 40 cm lık duvara carpyo neyse olay tatlıya baglanıo ama adam gece gelıo sarhos bızım hocayı soruyo guvenlıgın yaptıgı su kendını guvenlık kulubesıne kıtleyıp hocayı bıle bıle assagı cagırıyo !! bu sadece bı olay yapmadıgı salk lk yok adamın guvenlık olcak bıde mahhelede bızımkılerle kavga cıkıo 2 kısıyı 30 kısı dovuyolar okulun kapısnın onunde ve guvenlık okulu kıtleyıp kacıo!!!![signature][hline]Sword is a Weapon For Murder

Swordsmanship is an Art of Murder

-----Kenshin Himura-----
Sosyal ağlarda paylaş

CUNKU ADAMIN GOREVI SENI SAAT 12 ye kadar ICERI ALMAK

seninde kurallara uyup 12 ye kadar yurda girmen gerekiyor

bu arada sen yurda girerken saginda solujnda uyandirdigin insanlarida arada bir dusun.

bu arada eger aileleriniz bu kadar rahat takilmaniza izin veriyorsa gidin ev tutun iki uc arkadas ayni paraya gelir.

ha diyorsaniz yok kardesim burasi devlet yurdu ucuz. o adamda devletin memuru.

said:
Elbrech, 08 Haziran 2005 02:59 tarihinde demiş ki:
@onlyreal görevini yapan adam "ben sorumluluk almam diyip" beni 12 de içeri çağırıyosa, nie 12 de açıkta bırakıo. madem böle bişey var alırsın içeri sabah işlem yaprsın ayrıca adamı kimbilir neden dövmüş belli deil daha sebebi. nie gaza gelip çocuk mocuk diosun.
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

bunlarda sana adami dovme yetkisi veriyor?

bu yuzden cocukca hareket ediyorsunuz diyorum. eger hocan bu olaya alindiysa gider hakkinda islem baslatir guvenligin.

of ki ne off biz daha liselerimizde insanlara kanunlari medeniyeti ogretemiyoruz

said:
KenshinHimura, 08 Haziran 2005 03:03 tarihinde demiş ki:
nedenı cok basıt sole bır ornekle acıklıyıp bızım okul bıraz belalı bır yerde bıgun biizm hoca yanlıslak adam yenı ordugu 40 cm lık duvara carpyo neyse olay tatlıya baglanıo ama adam gece gelıo sarhos bızım hocayı soruyo guvenlıgın yaptıgı su kendını guvenlık kulubesıne kıtleyıp hocayı bıle bıle assagı cagırıyo !! bu sadece bı olay yapmadıgı salk lk yok adamın guvenlık olcak bıde mahhelede bızımkılerle kavga cıkıo 2 kısıyı 30 kısı dovuyolar okulun kapısnın onunde ve guvenlık okulu kıtleyıp kacıo!!!!
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

Butun bunlar hala adamın seni 12de dısarıda perisan bi halde tutması icin bi neden degil. İceri alırsın, ertesi sabah islem yapılır gerekirse yurttan atılırsın ama dısarda bırakmak ne demek? Ne yapıcaksın o zaman nerden bulucaksın kalacak yeri? 12den once iceri gir gerisi beni baglamaz diyen zihniyeti anlayamıyorum acıkcası. Hayat bu kadar duz degil siyah ve beyazdan baska renkler de var.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle düşün.. 12 ye kadar yurtta olam gerek.. saat 02:00 da dönmüşsün ve arada bir olaya karışmışsın o sıraa fellik fellik arıyorlar seni.. işte o anda o kişiyi okula kabul etmek demek "bu adam 12 den beri okuldaydı" demek oluyor ve görevini kötüye kullanmakla beraber suçluya yardım etmekten suçlanabilirsin

ben o kapıdaki adam olsaydım en de almazdım başkasının keyfine kendi hayatımla oynamazdım.. hoş tabii adamın karakteri nedir ne değildir bilemem ama böyle bir durumla karşı karşıya gelsem aynı şeyi yapardım..

madem adam okula almıyor duvardan atlayın biz öylr yapardık ;)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

alexi fasulyeden bir kere :)

yani Türkişye dışlında olsanız kovayla sçtınız demektir ki orada ne gece kalabileceğiniz bir cafe bulursunuz (diğer türkelrin işletmeleri hariç) ne de yurda duvardan atlayarak girebilirsiniz.. zaten böyle konularda esnek bir ülkeyiz kopartmayın derim.. burada hem suçlu hem de güçlüyü oynamaya kalkıyorsunuz olmuyor[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi

memurun yerinde olsam aynisini yapar okula almam

hatta ikinci memurun yaptigi daha dogru telefon acip ailelerine haber veririm. eger bole bir opsiyonum yoksa sorumluluk almam ve polisi ararim(evet polisin resit olmiyanlarla ilgili yetkileri var size aileniz gelesiye kadar refakat ederler)

ogrenci olursam

1- kimseyi DOVMEM
2- saatimde yurda gitmeye calisirim
3- beni almiyan gorevliye hakkimda gerekli islemleri yapmasini isterim, eger islem beni yurda almamaksa(ki adama verilen emir 12 den sonra ALMA) basimin caresine bakarim(buyuk adamdik hani minareye kilifi dusunmedik mi?)

4- lisede okul zamani icip sicmak noluyor bunuda biri bana anlatabilir mi? american pie mi cekiyoruz?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...