Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Arkadaşlar sanırım o muhteşem araba yarışı oyunu tekrar geliyor :). Midnight club 2'yi oynayanlar bilirler zaten. Süper, muhteşem, dehşet... GameWallpapers Merlinin Kazanı PS için çıkmış sanırım. PC için ne zaman çıkacak bilen var mı acaba? Bayılıyorum bu oyuna yaaa....[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 30 Mayıs 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 2.sini sevmemmiştim çünkü nfsu2 ile aynı zamanda çıktı bi dezavantaj onun için[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aeneas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 oncekılerı de amele ıdı bu da ameledir [Bu mesaj Aeneas tarafından 30 Mayıs 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: fastreload, 30 Mayıs 2005 21:49 tarihinde demiş ki: 2.sini sevmemmiştim çünkü nfsu2 ile aynı zamanda çıktı bi dezavantaj onun için nfsu2 mi? bosuna sevmemissin, nfsu'dan once cikmisti ama insanlar oyunu anca farkettiler.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 güzel oyundu, hiç bi araba yarışı oyununda bu oyun kadar zorlandığımı hatırlamıyorum sonra ps2 için aldım ama ps2 de anlamadım kolayıma geldi biraz bilgisayar da acayip zorlanmıştım oyunda herşey sana karşı trafiğinden tutda her bokuna kadar :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 midnight club 2im ps2 de var ama çok sevmedim. güzel bir yarış oyunuydu ama nfsu oynamayı tercih ediodum. Arkadaştan duyduğuma göre 3. midnight club hiö gerçekçi değilmiş ve grafiklerde o kadar iyi değilmiş....[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 NFS underground'dan önce çıktı. Ama hiç tanınmıyordu. Oyun gerçekten çok zor ama nfs'den ayrıcalığı şu Araba yatık olarka gidebiliyor 2 tekeri üzerinde Motorlar var ve önünü kaldırabiliyorsunuz Kalkış yaparken firenle kalkarken tkerleri kaydırıyor ve hızlı kalkıyorsunuz Nitro vardı (Bence nfs nitroyu midnight clubtan gördü) Sonra underground'da olmayan bişiydi yanlış hatıırlamıyorsam ama undrgrnd2'de var, başka arabanın arkasına geçince ayrı bir nitrodoluyor ve çalıştırınca etraf pusulanıyor. Bu tamamen midnight club'dan çalıntı bence. Ayrıca arabalar hasar görebiliyordu, patlayabiliyordu :) Ve de arabayı yönetmesi çok hassas. Yani NFS gibi arbayı döndürürken cebelleşmiyorsun. Arabalar kuş gibi. 200 ile giderken fren ile sağ oka bastın mı mesela araba 2*360 derece turluyo öyle duruyo :) He unutmadan frenle kalkış yaparken sol oka basarsanız mesela veya sağa o tarafa arab odluğu yerde dönüyor. Hani artistik hareketler yaparlar ya. İşte underground'dan farkı. Tabi midnight club2 bu. 3 daha PC'ye çıkmamış. Çok süper oyundu ama grafik bakımından artık daha güzelleri çıktı ondan midnight club 3 çıkınca mutlaka onu oynayın derim ben oynamadığım halde çok süper olacağını düşünüyorum[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 3 ün ps2 sini aldım ve oynadım biraz ^^ görüntüler gayet güzel career mode hafiften nfsu2 ye benzemiş ama bin basar gibi geldi bana eski model ford mustang ler felan gördüm bi yerlerde ^^[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: kermit, 04 Haziran 2005 08:09 tarihinde demiş ki: 3 ün ps2 sini aldım ve oynadım biraz ^^ görüntüler gayet güzel career mode hafiften nfsu2 ye benzemiş ama bin basar gibi geldi bana eski model ford mustang ler felan gördüm bi yerlerde ^^ PC içinini sabırsızlıkla bekliyorum artık :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 abi oyunda süper bi olay var matrix mode a geçiyosun slow motion :) baktım karşıda polisler barikat kurmuuş zaten oyundaki tek zevkli şey manyak trafik olması trafik de fazla ise basıyorum slow motiona aralardan kayıyorum :) çok iyi olmuş ya arabanın herşeyini değiştirebiliyosun plakasını bile kendin ayarlıyosun :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 2 fast 2 furious un oyunu işte[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Midnight clup 3 ü deliler gibi oynuyorum ve inanılmaz mükemmel herkeze şiddetle tavsiye ediyorum[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar