Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ilerde torunlarıma anlatıcağım pek fazla bişey olmadığını gördüm ne olabilir?? mesela karpuzun yaptığı gibi acaba beni sniperla vurmaya çalışıyolarmı diye saklana saklana eve gitsemde olurdu yani hadi bana bişey söyleyin yapim sora torunuma anlatim[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeniceri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sen ilk önce yaşını söyle ona göre yönlendirim ben seni[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 17[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 1 ya$la kacırdın bea[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 keşke onyedi olsam. ne kadar güzel bir yaştır. ne kadar dertsiz bir yaştır o onyedi. dert dediklerini Allah keşke herkese bağışlasa. sadece o tip dertleri olsa insanların.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 git kendini boğazdan at..öleceksin ..bu bi gerçek =P ama millet anlatır..deden bi maynak tı diye...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 şimdi ölsem nası dede olcam??? önce birine tecavüzmü etmem gerekir?[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Gwindon, 07 Haziran 2005 22:37 tarihinde demiş ki: ilerde torunlarıma anlatıcağım pek fazla bişey olmadığını gördüm ne olabilir?? mesela karpuzun yaptığı gibi acaba beni sniperla vurmaya çalışıyolarmı diye saklana saklana eve gitsemde olurdu yani hadi bana bişey söyleyin yapim sora torunuma anlatim Bizim zamanımızda sayım yapılırken evden çıkmak yasak olurdu ama biz yinede çıkardık. Bizim zamanımızda 50bin liraya sakız yoktu şimdi ev alınıyo. vs vs.. bu arad benimde yaş 16: D[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: sir, 07 Haziran 2005 22:45 tarihinde demiş ki: yav kardeşim akşam akşam şimdi..kendi hayatınızın bütün dertlerini, sorumluluklarını, üzüntülerini, bunalımlarını, stresini, iş bulma kaygısını, çileleri, sıkıntıyı atlattınız, evlendiniz, çoluk çocuk sahibi oldunuz, çocuğunuzu binbir güçlükle büyüttünüz, okuttunuz, iş bulmasına yardımcı oldunuz, büyüdü,aynı badireleri o da atlattı, kocaman oldu, evlendi, o da bi çocuk yaptı, sen de onu görücek kadar yaşadın..bu bile anlatmaya değer işte be! çok güzel konuştun.. evet bunlar anlatılabilir gayette güzel..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya gardaşım yaa...de get bi yaa..gününe bagh yaa..tututurmuşun gelecek..tövbe tövbe..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bir torunum olsun lotr daki bilbo baggins gibi çok feci yazarım eskiden asayiş benden sorulurdu buralar böyle deildi buralar böööle bostandı bea[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bugunu yasamadan gelecegi yasayamazsin diye bide ozlu soz soyliyim bari[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Nası yani torunlarına ılerde anlatmak ıstedıgın sey ile kosede snipler la senı ındırecek adam varmı dıye kuskulanma arasında bı baglantı kuramadım :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben küçükken gaydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 tahminen torunların senden hikaye dinlemeye başladığı zaman sende palavra sıkabilecek konuma geliceksin[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar