Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Where in the World is Carmen Sandiego

Spidee

Öne çıkan mesajlar

Bu efsane çizgi filmi hatırlayanınız, izlemiş olanınız var mı ?

Zac ve Ivy adlarındaki iki çocuk Carmen Sandiego adındaki güzel hırsızımızı yakalamaya çalışırlar. Her bölümün sonunda Carmen kaçmayı başarır elbet.

Her bölümde farklı bir yerdedir, her birinde gittiği yer ile ilgili bilgi ediniriz. Yani aynı zamanda bilgi vericidir de.

Carmen hanım kızımızın her tarafından karmen kırmızısi pardösüsü, aynı renkte şapkası ile karizma damlamaktadır. Vs.

En sevdiğim çizgi filmlerden biriydi.

Elinde bölümleri olan veya eMule linkini vb. bilen ( bulan ) biri varsa bana haber vermesini rica ediyorum.[signature][hline]Click!
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

hem oyunu hemde cızgı fılmını arıyorum uzun zamandır lınk fılan verırsenız super olur

bıde carmen zamanda fılan gezıodu mısal kırmızı ceketlıler gelıo dııp amerıkalıalrı uyaran adamın atının nalını calmıstı bır kez olayalr takıp etmıstı ABD ıngılız somurgesı olarak kalmıstı cocukalr bırdenbıre tum ABD bayrakalrının yerını ıngılız bayrakalrı alınca camrne ın pesınden gıdıoalrdı fılan[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

atv'de oynuyordu bu.
birkaç bölümünü vhs'ye çekmiştim de hala duruyor mu bilmiyorum. onlar da yarım yamalak birşeydir, reklam kaydetmiyim diye bazen pause yapar sonra tekrar başlatmayı unuturdum felan.

ilk bölümlerde sadece bu zamanda geçerken, daha sonra zamanlar arası da olaylar yaşanmıştır.

emule'de felan birçok yerde aramıştım ama bulamamıştım. belki şimdi bulunur, dc++ belki.

ha bu arada o ivy'ye hastaydım ben. öyle bir sevgilim olmasını isterdim o zamanlar. bu da dipnot olarak geçsin.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

has ta si yim.

hatta mahalledeki cocuklar birlikte izlerdik bunu. sonra bi oyun kesfettik saklanbacvari. iki gruba ayriliyoruz, bir grup carmen sandiego oluyor, bir grupta zach & ivy. carmen olan gruba 10dk sure veriliyor kacmalari icin. ama kacmaya baslamadan once bir ipucu birakiyorlar gidecekleri yerle ilgili. sonra diger grup ipucunu cozup carmen grubunu bulmaya calisiyor. ilk ipucunda soylenen yer sonraki 10 dk icinde bulunamazsa carmen grubu bir ipucu daha birakip baska bi yere kaciyor =)

deli gibi eglenirdik. ne gunlerdi..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 01 Haziran 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında paticik ipuçlu saklanbaç turnuvası düzenlesek (tamam bliyorum yeni uyandım)
Bende çok severdim bu çizgi filmi o zamankilere oranla biraz daha mantıklı idi...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bende bunun oyunu vardı 2-3 sene öncesine kadar. bulmacalı felan bşiydi, onları çözerek carmeni arıoduk çeşitli ülkelerde.
sora o cdyi çocuk oyunları departmanına verdim :)

çizgifilmide güzeldi baya, hatırlarım bi sürü bölüm izlemiştim eheh
toplamda 4 sezon/40 episode olması lazım çizgifilmin.

ahanda carmen

[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 01 Haziran 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ah ah eski günlerimi hatırladım birden çok güzel çizgi film di hatta bir yerinde carmenin bir makinası vardı anahtar deliğine sokuyodun kalıbı çıkarıp anahtarı yapıyodu o zaman hasta olmuştum o makinaya ya of eski günler offf...:D[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...