Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 19 Haziran 2005 tarihinde yapılacak Öğrenci Seçme Sınavı'nın (ÖSS) soru ve cevaplarını bu yıl internetten yayınlayacak. ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, ÖSS soru ve cevapları için bundan önceki yıllarda olduğu gibi basın yayın kuruluşlarından ücret talep edilmeyecek ve sözleşme yapılmayacak. ÖSYM'nin sitesinde yer alacak olan 2005-ÖSS'ye ilişkin test soru ve cevaplarını içeren fikir ürünleri, telif hakları ile ilgili yasal mevzuat çerçevesinde korunacak. ÖSS soru ve cevapları, sadece sınavın yapılacağı 19 Haziran'da saat 16.00'dan itibaren http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacak. Soru ve cevaplar, ulusal ve yerel basın organlarında da sadece 20 Haziran 2005 Cuma günü bir defaya mahsus olmak üzere kullanılabilecek ve yayınlanabilecek. Diğer kullanıcılar ise 2005-ÖSS test soru ve cevaplarını ancak kişisel olarak faydalanmaları amacıyla kullanabilecekler. Bu kullanıcılar, soru ve cevapları ticari amaçla kullanamayacaklar, çoğaltamayacaklar ve dağıtamayacaklar. Kurallara aykırı hareket edenler hakkında yasal takibat yapılacak.[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< [Bu mesaj Zagg tarafından 06 Haziran 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 he ben de okudum az önce acaba saat 4 ten önce upload ederler mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Saat 4'de indirmek imkansız olur bence cevapları... Düşünsene tüm Türkiye yüklenecek siteye... Çöker anında... ÖSS cevaplarının açıklandığı gün de öyle oluyor zaten (:[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Site garanti çökecek =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Saçma birşey bence ÖSYM hani bakın çalışıyoruz sizin için mantığıyla yaptığı bir hareket bence gereksiz.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Kanallarda gösterilmesi bence daha saçmaydı. Adam kanalın hızında kontrol etmiyecek belki, heyecanlı dakikalar zaten bir de beklemek eklenirse ooooooo. Ben hatırlıyorum sağlam heyecanlanmıştım[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben sinav sonrasi hic bakmam sonra ne gelirse odur. Ama annem tutturdsu bak die napcam bilmiyorum :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya boşverin sınavdan sonra soruları cevapları fln. bırakın yeni öss ye girecekler düşünsün. gidin kafanızı dinleyin, bi ara bakarsınız sorulara acelesi yok. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 tv den izleyin hem daha heyecanlı oluyor oleey dogru aaa yanlışmış nıdaları arasında..[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 o saatlerde ben napıyo olurum acaba. hmm[signature][hline]anne motor, baba öküz, kızınız tiki oldu, üzgünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Aslında sitenin çökmesinde katkısı olanlardan biri de ben olacabilirim =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar