Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20gb ipod + aksesuarlar satılık

GeeM

Öne çıkan mesajlar

20gb ipod, gelirken kargoda camı çizildiğinden çizik, çok az kullandım cebimde taşımayı sevemedim evde boşboş durmasın diye satıyorum. Arkası çok güzel bir kaplamayla kaplı, çizilmesini önlemek amacıyla yapıldı, orjinal gibi beyaz kaplama.bi ara resmini koyarım. Her hangi bi sorun yok. Aksesuar olarak yanında:
- 2 adet kulaklık
- Earphone remote yani kulaklığa takılan ufak kumanda zırtapozu
-Belkin FM Transmitter (fm'den yayın yapma hedesi)
-Orjinal siyah kılıfı
-DOck connector to usb2.0 + Firewire (yani PC kullanıcıları için iPod pc'ye bağlıyken aynı anda fişe de takılı olup şarj olabilmesi için bi kablo)

şimdi dışarı çıkmadan acele bi mesaj oluyo bu sonra fiyat miyat yazarım bi ara[signature][hline]alp g
Sosyal ağlarda paylaş

alet bilkom'dan garantili.. faturasına gerek yok zaten çünkü bilkom seri numarası garantisi yöntemiyle çalışıyo diye biliorum.
bi fiyat araştırması yapim ben bu arada kendisi 3g ipod'dur.

[signature][hline]alp g

[Bu mesaj GeeM tarafından 06 Haziran 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 06 Haziran 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
alet bilkom'dan garantili.. faturasına gerek yok zaten çünkü bilkom seri numarası garantisi yöntemiyle çalışıyo diye biliorum.
bi fiyat araştırması yapim ben bu arada kendisi 3g ipod'dur.

alet boyutları aynı, pil ömrü yeni jenerasyonlarda uzatıldı evet..[signature][hline]alp g
Sosyal ağlarda paylaş

kusra bakma ben ilk mesajini iyice okudum sonrakini kacirmisim. 4th gen daha ince3.den bu arada.
4. ve 3. jenerasyon farklari:
kaynak www.everymac.com

The fourth generation is similar to the third generation model, but features an improved two inch blue-white backlit LCD display, slightly thinner enclosure, borrows the revolutionary "ClickWheel", which places pressure sensitive navigation buttons under the scroll wheel, from the previously introduced iPod mini, and dramatically improves battery life for up-to 12 hours of continuous use. In addition to improving battery life, revised software places the "Shuffle Songs" feature on the main screen, and includes the voice recorder feature, games, and an alarm clock from the third generation model[signature][hline] sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ilk kez duydum,
tam olarak fark kaç mm acaba merak ettim, öğrenirsen buraya yazarsan sevinirim.
Bu arada 3g ipod bence görüntü olarak daha hoş çünkü 4g'den farklı olarak wheel'inin üstündeki dokunmatik Menu / Rew / For / Play-Pause tuşlarının çok güzel turuncu bi rengi var, birazdan resim de koyarım
ayrıca 4g'nin aksine tamamen dokunmatik, 4g'de tıklamalı sisteme geçildi.. yani 4g'de wheel yine dokunmatik ama play pause vs tuşları tıklamalı.[signature][hline]alp g
Sosyal ağlarda paylaş

Okuldan ark im satiyo..A.B.D den aldi 250 dolara satiyodu en son.cizik mizik bisi yok,kullanmadi kutusunda.(amerika dan 2 tane almisti da ,burda satar die ) istiyenler ozel mesaj atsin,ark a haber werim,daha satmadysa satsin..

istanbuldayz bu arada[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kithnos, 06 Haziran 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
Okuldan ark im satiyo..A.B.D den aldi 250 dolara satiyodu en son.cizik mizik bisi yok,kullanmadi kutusunda.(amerika dan 2 tane almisti da ,burda satar die ) istiyenler ozel mesaj atsin,ark a haber werim,daha satmadysa satsin..

istanbuldayz bu arada

Amerikada kdvsiz fiyati 300 dolar olan 20Gb ipodu arkadasin turkiyede 250ye mi satiyo yani?

bi kontrol et bence yanlis bilgi veriyosun gibime geliyo[signature][hline] sdf

[Bu mesaj green_martian tarafından 06 Haziran 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dock connector 50 milyon
siyah kılıf 80 milyon
remote ear 110 milyon
FM Transmitter 52$ -70 milyon yapıyo
yanlış hatırlamıyosam ekstra kulaklık da 50 milyon gibi bişeydi.
amerikadan gelenlerin garantisi burda geçerli olmaz bu arada bildiğim kadarıyla

Çiziğin resmini çekmek zor. Fiyat belirlemek istemiyorum çünkü gelip saçma sapan mesajlar atılcak, gerçekten ilgilenenlerin fiyat tekliflerini bekliyorum, bütün bu aksesuarlarla vericem.. kutuları ve fişleri de duruyo aksesuarların. Hepsi garantili.

edit: bu yukarda verdiğim fiyatlar aksesuarların benim aldığım fiyatlarıdır. bilgi amaçlı verilmiştir[signature][hline]alp g

[Bu mesaj GeeM tarafından 07 Haziran 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/wa/urunList?grup_id=226270&list_mode=s

65 milyona düşmüş.. ben 80'e almıştım.

he bu arada unuttum dock'u da var aletim.. dock 20gb olanlar ile gelmiyo.. dock'una da 100 civarı vermiştim. Ama şimdi sitesinde 82 gözüküyo sanırım genel bi fiyat düşüşü olmuş

edit: fiyatlara bakarken %15 kdv eklemeyi unutmuşum, yani kılıf 77-78 milyon, dock da 96 milyon ediyo hala..

dediğim gibi fiyat vermek istemiyorum daha fiyat vermeden abuk subuk yorumlar geldi bile zaten, meraklısı teklif yapabilir, burdan alıcı çıkmazsa 2-3 gün sonra gittigidiyor'a koycam. Aletin zaten 540 milyonluk aksesuar'ı var yanında.

[Bu mesaj GeeM tarafından 07 Haziran 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...