Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben E$$eğim...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Ya bilmiyorum sorunum nedir.
Bir kız arkadaşım var kız çok seviyor beni.
Peşimden koştu sonra ben çıkmaya başladık işte
Yalnız benmi hayvanım bilmiyorum sürekli gözüm dışarda... Nette kızlarla tanıştığım zaman sevgilim yok diyorum.
Ben hayvanım
ben eşşeğim
ben öküzüm
ben hıyarım
ben
ben ...

Düzeltmem lazım bu durumu :(
Onunla gezerken bile etrafı süzüyorum ama kızı seviyorum gerçekten seviyorum...

Ofs !

taşlayın beni
kınayın beni bişey yapın =)[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

insanın kendini bilmesi gibi bir şey oky di mi azizim:P
erkeklik dürtüsü(herkes burda hormonların kime ne yaptırmaya çalıtığını bilir diye umuyorum). eksik olan nedir bunu bilirsen hayat daha rahat olacak:)
belki de o senin peşinden koştuğu için gözünde değeri düşmüştür?("o sana geldi ya, hayatta gitmez" güveni olabilir)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Bir suru nedeni olabilir, ama en mantıklısı insan her zaman daha fazlasını ister. Kız arkadasını cok sevebilirsin ama niye ikinci bi tanesi olmasın ucuncu derken kaybedersin kendini. Bilmiyorum ama biraz elindekilerle yetinmeye calıs, diger kızlarla baglantını arkadaslık seviyesine cek kız arkadasım oldu artık de.

Biriyle cıkarken baskalarına bakmak bi erkek durtusu, ama onemli olan baktıgınla kalmalı bu baska biriyle birlikte olmaya gidiyosa o zaman biraz kendini kontrol etmeye calıs. Ya da kız arkadasınla daha cok gez ki gozun baska yere kaymasın =) Memnun degilsen durumdan da kız arkadasından ayrıl dicem de cok mutluyum diyosun. Led Zeppelin zamanında durumu cok iyi ozetlemis bence : "Baby, I've gotta ramble..."[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

bu durumundan sikayetciysen , önce ilk adim olarak msndeki kizlari basindan kovabilirsin .. mesela sölemeye dilin varmiyosa, nickine sewdigin kisinin ismini falan yaz ,kaplerle süsle ehu.
kimse yaklasmaz ondan sonra.. sonrada etrafina bakmamaya kas kendini. E rahatsiz oluyosan kendini zorlayip bazi seylerden vazgecmelisin. Kendini kizin yerine koy ve , aynisini sana yaptigini farzet.Sende hoslanmazdin bu tip bi olaydan..
Bide aliskanlik haline gelmis olabilir bu etrafi süzme olayi,etrafa bakman onu sevmedigin anlamina gelmez hemen.Onla beraber olmadan önce ,yani daha henüz bir sapken.. (actigin topicleri bilios) bunu dogal olarak yapmissindir.
Sandigim gibi iliskiniz o kadar uzun süreli degilse, bu zamanla olcak bisey.
Bide su warki ,insan disarda yürürken sadece önüne bakipta yürüyemiyo, dogal olarak gözüne birileri carpar etrafina bakarken, ''güzelmis'' diyebilirsin.. Sanirim bunu herkes yapiyodur. Sonucta alici gözüyle bakmiyosundur heralde?.. gayet normal bisi bu[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..
Sosyal ağlarda paylaş

Etrafa bakıp da guzelmis demek bi sorun olmamalı ya da msnden kızlarla normal bi sekilde konusmak da, bunu herkes yapar gayet normal bi durum. Ama gidip de hmm bak su kız guzelmis dur bi masasına oturayım tavlayayım diyosan, ya da msnde konustugun kızlara yavsıyosan o zaman tehlikedesin.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı durum oldu diyebilirim;

Bu durumda kişinin g.tü kalkıyor gerçekten kendimden biliyorum diyebilirim ama duygularını gerçek anlamlarla bütünleştirdiğin kişinin üstünde yoğunlaşman devamlı seni karlı çıkaracaktır, inan.Salla zımbırtı kişilikleri...[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...