bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ya bilmiyorum sorunum nedir. Bir kız arkadaşım var kız çok seviyor beni. Peşimden koştu sonra ben çıkmaya başladık işte Yalnız benmi hayvanım bilmiyorum sürekli gözüm dışarda... Nette kızlarla tanıştığım zaman sevgilim yok diyorum. Ben hayvanım ben eşşeğim ben öküzüm ben hıyarım ben ben ... Düzeltmem lazım bu durumu :( Onunla gezerken bile etrafı süzüyorum ama kızı seviyorum gerçekten seviyorum... Ofs ! taşlayın beni kınayın beni bişey yapın =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 garip bi durum :P[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 abi bişi fln derlerse kız ark. fln dersin yada nette tansıtın kızları banla sil valla ben olsam bunalrı yapardım[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Kın.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 demekki sevmiyosun kızı sevdiğini sanıyorsun.Heyt bee seven insan Sevdiğinden başkasına bakarmı ;P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 abi gerçekten seviyorum ben bi kızın tribiini çekiyorsam - ki babamın annemin bile lafına gelemem... Bi kız laf soktuğunda üzülüyor takıyorsam - ki hayatımda hiç kimsenin lafını takmam o zaman seviyorumdur. yaaa yaaa ama işte eşşek hep eşşek :([signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 estafrullah... e neden peki öyle ? demek ki aradığın birşey , sevdiğin o kızda yok ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya antropoza mı girdim nedir bilmiyorum. Aradığım ne onu bile bilmiyorum ki...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 msndeki kızların msn adreslerini bide kendi msni gönder ben hepsine derim bunun sevgilisi var diye :)[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 insanın kendini bilmesi gibi bir şey oky di mi azizim:P erkeklik dürtüsü(herkes burda hormonların kime ne yaptırmaya çalıtığını bilir diye umuyorum). eksik olan nedir bunu bilirsen hayat daha rahat olacak:) belki de o senin peşinden koştuğu için gözünde değeri düşmüştür?("o sana geldi ya, hayatta gitmez" güveni olabilir)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bir suru nedeni olabilir, ama en mantıklısı insan her zaman daha fazlasını ister. Kız arkadasını cok sevebilirsin ama niye ikinci bi tanesi olmasın ucuncu derken kaybedersin kendini. Bilmiyorum ama biraz elindekilerle yetinmeye calıs, diger kızlarla baglantını arkadaslık seviyesine cek kız arkadasım oldu artık de. Biriyle cıkarken baskalarına bakmak bi erkek durtusu, ama onemli olan baktıgınla kalmalı bu baska biriyle birlikte olmaya gidiyosa o zaman biraz kendini kontrol etmeye calıs. Ya da kız arkadasınla daha cok gez ki gozun baska yere kaymasın =) Memnun degilsen durumdan da kız arkadasından ayrıl dicem de cok mutluyum diyosun. Led Zeppelin zamanında durumu cok iyi ozetlemis bence : "Baby, I've gotta ramble..."[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu durumundan sikayetciysen , önce ilk adim olarak msndeki kizlari basindan kovabilirsin .. mesela sölemeye dilin varmiyosa, nickine sewdigin kisinin ismini falan yaz ,kaplerle süsle ehu. kimse yaklasmaz ondan sonra.. sonrada etrafina bakmamaya kas kendini. E rahatsiz oluyosan kendini zorlayip bazi seylerden vazgecmelisin. Kendini kizin yerine koy ve , aynisini sana yaptigini farzet.Sende hoslanmazdin bu tip bi olaydan.. Bide aliskanlik haline gelmis olabilir bu etrafi süzme olayi,etrafa bakman onu sevmedigin anlamina gelmez hemen.Onla beraber olmadan önce ,yani daha henüz bir sapken.. (actigin topicleri bilios) bunu dogal olarak yapmissindir. Sandigim gibi iliskiniz o kadar uzun süreli degilse, bu zamanla olcak bisey. Bide su warki ,insan disarda yürürken sadece önüne bakipta yürüyemiyo, dogal olarak gözüne birileri carpar etrafina bakarken, ''güzelmis'' diyebilirsin.. Sanirim bunu herkes yapiyodur. Sonucta alici gözüyle bakmiyosundur heralde?.. gayet normal bisi bu[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Olmadı bir iki MSN bana ver, kısmetim açılsın.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Etrafa bakıp da guzelmis demek bi sorun olmamalı ya da msnden kızlarla normal bi sekilde konusmak da, bunu herkes yapar gayet normal bi durum. Ama gidip de hmm bak su kız guzelmis dur bi masasına oturayım tavlayayım diyosan, ya da msnde konustugun kızlara yavsıyosan o zaman tehlikedesin.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Herşeyin degeri kaybedilince anlasılır sen bi bu kızı kaybet gör bakalım hayatın ne duruma giriyor. :p[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ya sanki elimde olan bişey değil. Ama gerçekten kaybetmek istemiyorum bu arada allah cezamı verdi - Diğer topice bakarsanız :=)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 allahın sopası yok , cam parçası var :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 eeee ne var bunda? diğer kızlarıda elde ediyorsan niye üzülüyorsunki? elde edemiyorsan bişie diyemem o zaman üzül.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Aynı durum oldu diyebilirim; Bu durumda kişinin g.tü kalkıyor gerçekten kendimden biliyorum diyebilirim ama duygularını gerçek anlamlarla bütünleştirdiğin kişinin üstünde yoğunlaşman devamlı seni karlı çıkaracaktır, inan.Salla zımbırtı kişilikleri...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 at gozluğu tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar