equable Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Trafik lambalarının anlamlarını biliyoruz hepimiz kırmızıda durursun yeşilde geçersin ama tabi her kuralı çiğnediğimiz gibi bu kuralıda çiğniyoruz.Ama ne biliyim bu öle bi kural ki direk can kurtarıo mesela kapalı mekanda sigara içmeyiniz işte cezası x ytl.Ya içsen sanki biri ölmeyecek ama içmiyoruz işte.Ama trafik daha kötü ölme şansı çok yüksek.Ben düşündüm de geçen gün sahilde otururken ya şimdi hani şeyler varya böle otopark girişlerinde fln tuzaklar açılıo hani lastik patlatıo öle bi uygulama gelebilir aslında düşünsenize kırmızı yanınca direk açılcak onlar nasıl geçebilirsin ki.Ha derseniz çok masraflı olur bence yoğun bölgelere yapılabilir.Neyse benim ki sadece bi fikir sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ambulans gelince?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bazen kırmızı ışıklarda ambulanslar geçiyo mesela o zmn ambulansında patlasın tekeri ne güzel olur dimi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 +1 güzel bi fikir aslında :D annem için 1 e 1 gadın hep kırmızı ışıkta geçio eyliyetine el koydular hala uslanmadı :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 aynı anda atmışız lan fistan cnm benim :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 antalya ownz.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 oldu :) bence mayın koyalım daha rahat olur[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ya ambulans için bi yer yapılır dicemde yine emniyet şeridi gibi oraları da kullanırız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 geçen gün ben ölüyodum mesela antalyaya yağmur yağdığı gün bi kavşağa geldi motorla gidiyorum eve gece saat 12 felan bana yeşil yanıyo bendeilerledim o sırada soldan bi araba geldi kırmızı yanıyodu elemana frene bastım ama yollar ıslak olunca kendimi bi anda nfsu2 de sandım bi oraya kaydı bi buraya motor adama küfür ettim sonra durunca ama annesinin ne günahı var şimdi ama deli puan yaptım driftte ha rekor kırdım ss alcaktımda kaçırdım[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 lastikleri patlatan bişi degilde bi engel cıkabilir mantıklı[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 size dahi diyebilirmiyim? zira 2005 yılındayız 182 ülkeden milyarlarca insan bunu düşünememiş.kafanızda ampul yandımı sahiden?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 takarsin ambulansa vericiyi, karsidaki sisteme aliciyi..ambulans yollar sinyali ,cekil ulan ben geliyorum diye.o da aktif olmaz boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 çok mu film izliyoruz ne :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bi şey bulmak için illa o fikri düşünen 123143124 tane insan olması mı gerekiyor.öyle olsa herkez dahi olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ben aynştaynım mesela varmı itirazı olan ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Voys, 07 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: tam üstündeyken kırmızı yanarsa görürüm ben o zamna ölme tehlikesini. Sarı da açılmaya başlar bölece sarıyı da ölesine kullanmamış oluruz dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bu kadar enerji kıtlıgı yaşanan bi dünyada? mekanik yaparım dersen bişi demem ama nah yaparsın[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kırmızı yanınca lazerler devreye girsin lazer ışınına deyen sağdan ve soldan tomahawk füzeleriyle vurulsun.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 en iyisi insanlara cip takalim. kirmizda gecenin vucuda versin elektrigi. bak kimse geciyormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 onun yerine eğitim sistemini değiştirsek?[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Diablo, 07 Haziran 2005 00:59 tarihinde demiş ki: lastikleri patlatan bişi degilde bi engel cıkabilir mantıklı Evet evet! Hatta rampa koyalım, en azından karşıdan karışya geçen birileri varsa üstlerinden uçarız, kimseye zarar gelmez. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 arkadas birisi yolda giderken paticigin 5 sene sonraki halini dusunur oburu sahilda trafik icin proje gelistirir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 mantıksız değil, sonuç olarak kırmızıda kalınca ambulans da en önde değilse bekler..[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ya insanlar biraz dikkat etse kazaların yüzdesinde baya bi düşüş olacak erenköy ethemefendi de aynı noktada senelerdir hala aynı sebeple kaza oluyor, yan yoldan gelen insan evlatları "yavaş" yazan tabelaya ve yol üstündeki yavaşlatan engele aldırmadan zınk diye çıkıyorlar caddeye, inanr mısınız 24 saatte aynı noktada 2-3 kaza saydığım oldu.o tabela, engel vs. olmasa bile ana yola çıkarken yavaşlaması lazım.bana mısın demiyor zınk diye çıkıyorlar.hele bir de gece yarısından sonra zaten dümdüz cadde feci gaza basanlar oluyor yani hayret ediyorum hala birinin ağır yaralanmadığına.şuraya geri taşındığımdan beri 1 yılda sayısız kaza gördüm aynı noktada, artık çıkan sesten hasar tespit gibi herşeyde tutarlı tahminler yürütebilmeye başladım.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Dela, 07 Haziran 2005 03:06 tarihinde demiş ki: prince of persia mi oynuyoruz? :lol:[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar