Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bi fikir(trafik lambaları)

equable

Öne çıkan mesajlar

Trafik lambalarının anlamlarını biliyoruz hepimiz kırmızıda durursun yeşilde geçersin ama tabi her kuralı çiğnediğimiz gibi bu kuralıda çiğniyoruz.Ama ne biliyim bu öle bi kural ki direk can kurtarıo mesela kapalı mekanda sigara içmeyiniz işte cezası x ytl.Ya içsen sanki biri ölmeyecek ama içmiyoruz işte.Ama trafik daha kötü ölme şansı çok yüksek.Ben düşündüm de geçen gün sahilde otururken ya şimdi hani şeyler varya böle otopark girişlerinde fln tuzaklar açılıo hani lastik patlatıo öle bi uygulama gelebilir aslında düşünsenize kırmızı yanınca direk açılcak onlar nasıl geçebilirsin ki.Ha derseniz çok masraflı olur bence yoğun bölgelere yapılabilir.Neyse benim ki sadece bi fikir sonuçta..
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün ben ölüyodum mesela
antalyaya yağmur yağdığı gün
bi kavşağa geldi motorla gidiyorum eve gece saat 12 felan
bana yeşil yanıyo bendeilerledim o sırada soldan bi araba geldi kırmızı yanıyodu elemana frene bastım ama yollar ıslak olunca kendimi bi anda nfsu2 de sandım bi oraya kaydı bi buraya motor adama küfür ettim sonra durunca ama annesinin ne günahı var şimdi
ama deli puan yaptım driftte ha rekor kırdım ss alcaktımda kaçırdım[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 07 Haziran 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
lastikleri patlatan bişi degilde bi engel cıkabilir mantıklı

Evet evet! Hatta rampa koyalım, en azından karşıdan karışya geçen birileri varsa üstlerinden uçarız, kimseye zarar gelmez. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

ya insanlar biraz dikkat etse kazaların yüzdesinde baya bi düşüş olacak

erenköy ethemefendi de aynı noktada senelerdir hala aynı sebeple kaza oluyor, yan yoldan gelen insan evlatları "yavaş" yazan tabelaya ve yol üstündeki yavaşlatan engele aldırmadan zınk diye çıkıyorlar caddeye, inanr mısınız 24 saatte aynı noktada 2-3 kaza saydığım oldu.o tabela, engel vs. olmasa bile ana yola çıkarken yavaşlaması lazım.bana mısın demiyor zınk diye çıkıyorlar.hele bir de gece yarısından sonra zaten dümdüz cadde feci gaza basanlar oluyor yani hayret ediyorum hala birinin ağır yaralanmadığına.şuraya geri taşındığımdan beri 1 yılda sayısız kaza gördüm aynı noktada, artık çıkan sesten hasar tespit gibi herşeyde tutarlı tahminler yürütebilmeye başladım.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...