KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Şu an itibari ile ilk defa Knight Empire Update inin en kısa sürede geleceği noticesi atıldı. Hayırlı ve uğurlu olsun...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 olmaz ama haksızlık bu yahu bu sabah itibariyle finallerim başlıyor oyuna bir süre ara veriyorum ve kakşi ke hakkında notice geçti diyorsun umarım 2 haftadan çnce çıkmazda:P bu finaller yalan olmaz[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Hadi Hayırlısı Japkoda Oynadıgım İçin KE Yİ Bİliyorum :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 jap-ko tam olarak knight empire değildi galiba.. Çok fazla oynamadım o yüzden tam emin değilim ama knight empirede olması gereken bi çok şey yoktu jap-ko da...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 oyunda mı keldi.hay masallah.hayırlı olsun.gerci temmuz da gelio ama pek cabuk oldu denemez :)[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 mrproblem seni yine kesiolardı cz de :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hc sorma ya,bi yandan lak lak yapıo yanımda kardeshm hee ewet demeye kasarken buff bitmish ac bitmish cıbıl cıbıl dolasıomusum.olsun dun gece istilada ve cz de yine kardaym 300 500 bi kac tane nazar boncuu olcak :)[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 eheh.. dün gece istilada bende uzun süre bafisiz dolaşmışım. bi de baffır olcam. tüü bana :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Grry Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: mrproblem, 06 Haziran 2005 09:34 tarihinde demiş ki: hc sorma ya,bi yandan lak lak yapıo yanımda kardeshm hee ewet demeye kasarken buff bitmish ac bitmish cıbıl cıbıl dolasıomusum.olsun dun gece istilada ve cz de yine kardaym 300 500 bi kac tane nazar boncuu olcak :) Abi sen üstünde 100 dagger defense mi taşımaya başladın ya.. Bide uyuz oluyom sana ne zaman görüp yanına gelsem selam çakamadan o town'a kaçmaların yokmu deli ediyo beni :D:D
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Grry, 06 Haziran 2005 09:43 tarihinde demiş ki: said: mrproblem, 06 Haziran 2005 09:34 tarihinde demiş ki: hc sorma ya,bi yandan lak lak yapıo yanımda kardeshm hee ewet demeye kasarken buff bitmish ac bitmish cıbıl cıbıl dolasıomusum.olsun dun gece istilada ve cz de yine kardaym 300 500 bi kac tane nazar boncuu olcak :) Abi sen üstünde 100 dagger defense mi taşımaya başladın ya.. Bide uyuz oluyom sana ne zaman görüp yanına gelsem selam çakamadan o town'a kaçmaların yokmu deli ediyo beni :D:D yaw bi bakıom arkadan ozzy4ewer dır bi kac assasindir gelmish,hadi bi asssasin neyse de 3 5 assasine dagger def mi dayanır,ben sizin selamlarınızı burdan alırım,benim selamlarım yeter hepinise boshwerin selam vermeyin ben selamınızı amısh kadar olurm :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Knight Empire nedir? Yenililkler neler olacak? Biraz açıklar mısın..
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 japko da knight empire çok önceleeri kurulmuştu nelerin eksik olduğunu söylersen sana eksik olup olmadığını söylerim :) kralımız bile var ula :D pardon kraliçe :P nese empire patch i neler getiriyor anlatalım bunları söylerken japkonun uskodan farklarını göz önünde bulundurarak söyülüyorum -daha büyük mapler -+60 eslant -30-59 arası cz (öteki cz aynı şekilde) -yeni skiller (fire mage de lvl 43 skilli) -yeni itemler -yeni görevler/bol bol np veren,exp veren görevler ekli) -yeni npcler -yeni yaratıklar -kral,kraliçe :) (bu uskoda varıydı bilmiyorum) -manner aktif başka aklıma bir şey gelmiyor :) sorarsanız söylerim[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Abi Karus dişi priestlere bayılıyorum hastayım ya baksana dudaklara ne kadar ateşli :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: AresCesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Şimdi bu ciddi ciddi KnightEmpire mi resimler ?? Öyleyse role-playing i aşmışlar..
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Priestler öyle de male orclar da bi o kadar çirkin ve itici yani. Sahsen ben böyle bir kralimin olmasini istemem bu ne yahu.
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Aceba evlilik yaptıktan sonra sevüşmeg filamda varmı :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bide KE de Guard tutabiliyormussun. yanında senle dolasıyormus bu dogrumu?[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: -----------
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Onun adı Guard olmaz o zaman BodyGuard olur. :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: KaKsi, 06 Haziran 2005 16:57 tarihinde demiş ki: Onun adı Guard olmaz o zaman BodyGuard olur. :D :D
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 at ta olucakmış orklara warg vericekler ama ne demişler önce insan olmak lazım dimi kakşi:)[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür
druenler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 KE'nin mapleri de su sekilde : Birincisi CZ : Burasi El Morad : Burasi'da Karus : [signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 EL morad yerine karus resmi koymuşun 2 tane karus olmuş :D lol[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
druenler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bilerek yaptim $$$$ ;) El Morad :[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
Öne çıkan mesajlar