mayfer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 benim bi coca-cola koleksyonum var ve koleksyonda birsürü eski kola var. farklı ülkelerden gelen kolalar, vanilyalı, vişneli, limonlu kola, hatta bi tane 1974'ten kalma kola var. koleksyon diye hiç içmezdim, açmazdım ama artık bazılarını açıp içmeye karar verdim. geçen 6 ay ya da 1 yıllık falan bi tenekede arap kolası içmiştim, tadı normaldi, ölmedim de. yenilerini içiyorum da eskilerini içmeye korktum. hele 1974 olanı içmeye çok korkuyorum, şimdi mutantlaşırım falan, hastaneyle mastaneyle uğraşırız bi de sonra.. sorum şudur: kola bozulur mu? bu kolalar bozuk mudur? içsem nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bozulur bence[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 cola bozulur diye bişey duymadımda bozulur herhalde.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 şişe hava filan kaçırmıyorsa sabit basınçta pek bişi olcağını sanmam nerden biliyon dersen his :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Sen iç bi öğreniriz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Şarap gibi tadı iyilesiyomus bi de =P Koleksiyondakileri satıp zengin olursun bu durumda.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 limited edition mıdır nedir lime coke'u e-bay'de satmadığıma pişmanım zaten.. gittim mal gibi içtim. tadı da kötüydü. [Bu mesaj mayfer tarafından 06 Haziran 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hava almayan yerde zaman geçmez![signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 o değilde durgun sıvı içilmez ki ölmezsin ama 2 hafta halsiz dolaşırsın ve huzursuz. 1 yıllık su içtim ordan biliyorum... yosunlu falandı...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 son kullanma tarihini boşuna yazmıyolar.. mayfer bozulup bozulamayacagını düşünemiyomusun sen?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 gıda sonuçta bozulur bence de.[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ee bozulur herhalde... üzerinde neden son kullanma varki?[signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Fistan, 06 Haziran 2005 20:05 tarihinde demiş ki: son kullanma tarihini boşuna yazmıyolar.. mayfer bozulup bozulamayacagını düşünemiyomusun sen? bu konuyu açma sebebim zaten son kullanma tarihinin olmaması ve bu konu hakkında hiç bi bilgimin olmaması. bilip bilmeden sert çıkışmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bozulur tabi yoksa niye son kullanma tarihi koysunlar . ama içersen sunlar dan b tanesi gelir heralde en ktu ihtimal gıda zehirlenmesinedn olursun veya ıshal filan olursun yada karin agrisi filan . ben iç derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Venator, 06 Haziran 2005 20:03 tarihinde demiş ki: Şarap gibi tadı iyilesiyomus bi de =P Koleksiyondakileri satıp zengin olursun bu durumda. bence de içme sat veya şöyle birşey yap, riske gir eski kolayı iç kör ol cocacolaya dava aç para kazan göz nakli bişi yap hede hödö işte...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 cola lar bozulur herhal.. ama sen nie bozuosn ki güzelim koleksiyonu.sakın 1974'lükü sakın içeym deme antikadr artk o.bi de şişe coca-cola warsa içlernde sakın açma belki 1 no'lu şişedr.. :P *!çok pis saçmaladığını farkeder* :lol:[signature][hline]yeahja, 16 Ekim 2004 14:50 tarihinde demiş ki: ana mari ana, diksene donumu, ben yapayım sana şıngır mıngır oyunu... bu ne peki? spreewell, 16 Ekim 2004 14:52 tarihinde demiş ki: michael jackson - bağa gel bostana gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 cola içtiğini nasıl ispat etcek peki? bence burnuna güven. Eğer koku sana içmemen gerektiğini söylüyorsa içmezsin.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 mis gibi koleksiyon yapmışsın niye içiyosun ki sakla işte. bende bi tane 340ml'lik amerikan versiyonu coca cola var onu da dayanamadım içtim şimdi çok pişmanım :)[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bozulmanın sebebi bir ürün açıldıktan sonra çeşitli aerobik veya anaerobik bakterilerin gıdanın içinde/üzerinde solunum yapması sonucu oluşan biyolojik atıklar veya enzimlerin zamanla glikozu vs yi çözmesidir e kola ph ı yüksek(asitli) bir içecek olduğu için içinde kolay kolay bakteri barındırmaz ayrıca yapımdaki hijyende oldukça iyidir diye düşünüyorum ki sonuçta dünyanın en büyüklerinden birisinden bahsediyoruz coca-cola.. ayrıca şişe yada kutu açılmadan içine biraz fazla basınç veriyolar ki CO2 kaçmasın.. pek birşey olucağını sanmam ayrıca soğuk ortam enzimler için de kötü (ki soğukta tutuyosan) çalışayı engelleyicidir... bence bozulmaz ama sorarsan 30 senelik kola da içilmez..[signature][hline]"did you see my butt??" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 uzun süre saklanan kolaların içindeki asit , bir süre sonra kutuyu delip fışkırıyor diye duymuştum , biran önce içmeye bak :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Black-ice, 06 Haziran 2005 20:19 tarihinde demiş ki: mis gibi koleksiyon yapmışsın niye içiyosun ki sakla işte. bende bi tane 340ml'lik amerikan versiyonu coca cola var onu da dayanamadım içtim şimdi çok pişmanım :) hakkaten ya abi bakkal mı uzak gelio?[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bende 390 avustralya, 500 avusturya, 375 avustralya, 330 mısır, 200 italya, 150 almanya, 591 amerika, 355 amerika, 350 arabistan gibi baya güzel kolalar var.. ama artık dayanamıyorum.. özel akşamlarda açıp yavaş ve küçük yudumlarla içiyorum... şimdilik bi tek lime coke, arap ve mısır kolalarını içtim. (arap/mısır güzel değildi.. lime da güzel değildi. en güzeli bildiğimiz türk kolası.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: HymnOfSnuk, 06 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki: uzun süre saklanan kolaların içindeki asit , bir süre sonra kutuyu delip fışkırıyor diye duymuştum , biran önce içmeye bak :D en eskiler teneke veya cam. henüz patlayan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bozulur bence ama denemek en iyi yöntem[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: mayfer, 06 Haziran 2005 20:10 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 06 Haziran 2005 20:05 tarihinde demiş ki: son kullanma tarihini boşuna yazmıyolar.. mayfer bozulup bozulamayacagını düşünemiyomusun sen? bu konuyu açma sebebim zaten son kullanma tarihinin olmaması ve bu konu hakkında hiç bi bilgimin olmaması. bilip bilmeden sert çıkışmayalım. kola yıllanır abi 1972 deki kolalar daha bi güzel içiliyomuş şimdi.şarap misali...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar