Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sizce melee(teras kasi içn) speed def. ve damage içn hangisi daha iyi? 1-M. smuggler, M. teras kasi ,M.swordsman ve fencer 3xxx 2-M. tk ,M. pistoler ,fencer 4xxx 3-M. tk, M. sw, pistoler xxx4 4-M. doctor , m tk , fencer 4xxx(sanrm bu pek iyi deil) yada sizin bildiğiiz daha iyi warsa yazarsanız sevinirim[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 1)Smuggler ranged bi meslekle daha iyi oluyor tka ile pek işine yaramaz.İkisi birbirini tamamlamiyor 2)Pİstol yerine herhangi bir melee yaninada master brawler alirsan hem defans hem hem speed hemde acc alirsin 3)Rifleman,tkada deneyebilirsin. 4)Fencerdan melee,ranged defence alacağina general melee speed veya general melee acc veren kutulari almalisin bence[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya melee düşünüyosan swordsman i kesin al da. onun dışında melee prof ları iyi bilen arkadaşlarımın tavsiyesi, pikeman den 1/3/0/0 al, spin attack adlı area attack baya iyiymiş. çünkü swordsman in sağlam damage ini çevrendeki herkese aynı anda vermeni sağlıyo. onun yanına ne alırsın bilmem, melee hiç yapmadım ben oyunda :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Sanırım iyi bikaç bitane buldum M. TK - M. Fencer - M. Sw. Unarmed speed=+65 unarmed def=+75 Unarmed damage=+345 unarmed acc=+75 melee def=+235 melee speed=65 ranged def=+170 melee acc =+205 Master Brawler- Master tk - M.sw - fencer 443x Unarmed speed=+65 unarmed def=+75 Unarmed damage=+360 unarmed acc=+75 melee def=+215 melee speed=70 ranged def=+150 melee acc =+270 Sw x44x - M. fencer - pikeman xx1x Unarmed speed=+65 unarmed def=+75 Unarmed damage=+360 unarmed acc=+75 melee def=+240 melee speed=+70 ranged def=+165 melee acc =+170 [signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF [Bu mesaj Gwindon tarafından 05 Haziran 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gwindon tarafından 05 Haziran 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 evet yaptıım araştırmalara göre şu anda yıkılmayacak melee ci arkadaşımzı böyle olmalı Master brawler Master fencer Master Teras kasi tabiiki Pikeman xx1x Sw x44x bence melee ciler böyle yapmalı bilemiyorum siz ne düşünüyosunuz ama süfer olursunuz böyle[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 O template'i aldım ben. Benim template Master Swordsman - Master Brawler - Master Fencer - Pikeman x442. Şu ana kadar alamadığım tek bir meleeli adam oldu , ondada adamda Master Pikeman vardı ve çok iyi bir yerde intim yaptı.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tk nın defansı daha iyi keşke tk alsaydın (speedide tabiki)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF [Bu mesaj Gwindon tarafından 06 Haziran 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Düşündüm ama Combo attack dışında saldırısı yok , o da doğru düzgün vurmuyo. Center of being desen , bendekinden daha iyi koruyo belki ama çok az değişiyo sonuç. Alsaydımda meditate kısmını alırdım. Düşündüm yani tk'yı ama cidden alınıyolar rahatlıkla.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ama karsiniza ranged geldimi adam kosmaya basladimi sorun oluyo :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar