Rasmus_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Beyler > bu hatayı veriyor neden acaba işlevselliğini sürdürüyor ama yardımcı olursanız sevinirim...
Albert Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ne hatasi veriyor c/p et bakalim. buyuk ihtimal textentry ile verdigin rakam uyu$muyor.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page
Rasmus_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ama 55i de bu hata verilmiyor...
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 r402de bir dialogu sphere açıkken çok fazla değiştirdiğin zaman bir zaman sonra işlev doğru çalışsa bile garip garip undefined symbol hataları vermeye başlıyor konsol, kapatıp açınca düzeliyor.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
muratty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 genelde uyarı babında verip bir zararı olmaz.işlev devam eder.[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın
Rasmus_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ama benim anlamadığım madem işlevini sürdürüyor neden hata veriyor diye bu newbie olaylarını falan hepsini çözdüm fakat bu olayın nedenini bulamadım...
Öne çıkan mesajlar