Rasmus_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Beyler > bu hatayı veriyor neden acaba işlevselliğini sürdürüyor ama yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ne hatasi veriyor c/p et bakalim. buyuk ihtimal textentry ile verdigin rakam uyu$muyor.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmus_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ama 55i de bu hata verilmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 r402de bir dialogu sphere açıkken çok fazla değiştirdiğin zaman bir zaman sonra işlev doğru çalışsa bile garip garip undefined symbol hataları vermeye başlıyor konsol, kapatıp açınca düzeliyor.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 genelde uyarı babında verip bir zararı olmaz.işlev devam eder.[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmus_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ama benim anlamadığım madem işlevini sürdürüyor neden hata veriyor diye bu newbie olaylarını falan hepsini çözdüm fakat bu olayın nedenini bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar