Darestan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 dinleyen var mı? ben kalender meşrebim şarkısını baya sevdim klibide hoş eskiden bu kız elektronik müzik yapıyordu ve pk güzel değildi ama şimdi zayıflamış ve saçlarını boyatmış hoş olmuş yani.babam bile beğendi arabaya alırız kasetini dinleriz filan diyor :)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 biraz piyasa olma çabası var gibi geldi, ama emeğe saygı.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konya'da bir kaç fantanın düzenlediği konser afişlerinde okumuştum ismini, nasıl söylediklerini bilmiyorum amatör gibi idi..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 o fantanın reklamında motosikletten inen kızdı hatta.[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hiç de amatör değil bence, yeni bi tarz deniyor sadece. oldukca da basarılı olmuş bence. bana da hafiften piyasa olma olayı var gibi geldi de emeğe saygı tabiki ayrıca, satmazsa nasıl onun gibileri muzik yapmaya devam edebilirki? zaten öncedn de severdim cok hos bi sesi var bence. eski calısmalarından senin gibi'yi bulursaniz dinlemenizi tavisye ederim[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 dinledim şarkıyı ,beğenmedim.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bu klip parçasında çok "lakayt" bi tavır sergilerek "heyt höyt özgür kızım istediğim gibi takılırım" havalarına girmiş, dumanımsı olcakmış bence nerdeyse ben pek peenmedim şahsen. Zaten o şarkının insanlara güzel gelmesinin nedeni aslında o şarkının orijinalinin güzel olmasıdır bence :) ama fena cover deil.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 İsminde hayır yokki ben şahsen o gruptaki o tayfa die adlandırılan kızlardan biri olsam direk bırakırım grubu ne len o öle 2. sınıf insan gibi Aylin Aslım ve Tayfası. Bu arada bence çok boş bi grup gibi geldi bana[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 xaero o zaman jimi hendrix experience taki adamlarda bıraksaydı dimi jimi bütün soloları atsın kendi ezik kalsın. jimi neyse the experience da odur benim için[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bence parca cover bile degil! Cok amator. Aylin Aslim boyle zaten piyasada hangi muzik turu tutarsa hemen atliyor yapiyor fln. Bence cok kotu! Kendi yetmiyomus gibi bide tayfasini eklemis :P[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Aylin Aslım ın eski havası yok gibi geldi bana , ayrıca sesi o şarkıya hiç gitmemiş...Kısacık bir yer de olsa "Bağdat Kafe" de döktürmüş mesela...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 harbiden ya tiplere bak muzige bak :P nefret bi covera nefret bi klip zaten...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 müzik oalrak fena değil beğendim. ama isim oalrak çok egoist çe geldi bana; AYLİN ASLIM!!! ve dierleri.. gibisinden..[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Egoist megoist piyasa ozentı hede hodo oyle boyle ama inanılmaz derecede güzel bi hatun. Aşık oldum kendisine, ha bu arada makyajsız halinide gördüm İnanın makyajsız daha guzel[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bana inanılmaz yapmacık geliyo[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yav herkeste karşıymış bu kıza seveni yokmu acaba.[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 severim de eski şarkılarını severim...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ama kız inanılmaz tatlı sırf onu gorebilmek icin konsere bilet aldım[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Darestan, 06 Haziran 2005 22:34 tarihinde demiş ki: yav herkeste karşıymış bu kıza seveni yokmu acaba. said: BlaCk, 06 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki: inanılmaz derecede güzel bi hatun. Aşık oldum kendisine, ha bu arada makyajsız halinide gördüm İnanın makyajsız daha bile guzel [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: octopus, 06 Haziran 2005 20:50 tarihinde demiş ki: biraz piyasa olma çabası var gibi geldi said: octopus, 06 Haziran 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Zaten o şarkının insanlara güzel gelmesinin nedeni aslında o şarkının orijinalinin güzel olmasıdır katılıyorum bu ikisine. istanbullu olmadığım için aylin aslım konusunda fazla deneyimim olmamıştır, ancak tv'de alternatif kanallarda klipleri yayınlanırdı, severdim. tarzını çok değiştirmiş hoşuma gitti diyemiycem. ama "kalender meşrebim" çok güzel şarkıdır. sözleri çok tutarsız olsa da..[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 o ben kalemder meşrebim şarkısı berbat bence.resmen hebele hebele diye şarkı söylemiş yani hiç ses yok bişi yok hani laf olsun diye tezahurat yaparmış gibi söylüyo şarkıyı.. ben daha iyi söylerim be.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 o onun şarkısı değil ki zaten. biz aslının güzel olduğunu söyledik, yani şarkının aslının. aslı'nın söyleyişinden değil.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bunların hepsi mason aslında :p[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kızın tarzı hoş bence dantelli pembe çoraplar falan ayrıca gulyabani güzeldi yani ama tabii eskiden tarzı farklıydı aylinin rock değildi electronic bir tarz yapıyordu.[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar