Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lokal Anestezi? Evde yapılabilir mi? nasıl yapılır?

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Soru gayet saçma gibi gözükse de merak ettim. Lokal anestezi evde yapabilir miyim? Hani dişçilerde oluyor ya bir şekilde uyuşturuyorlar, acı çekmeni engelliyorlar. Böyle bir şeyi evde nasıl yaparım? Yapmaya kalkarsam başıma kötü şeyler gelir mi? Eczanelerde bunun iğnesi satılır mı? Bunun yapılamayacağı vücut bölgeleri var mı? Sakıncalı falan? Vesaire...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ben pek sanmıyorum. çünkü dozu gibi şeyleri ayarlamak oldukça önemli. ameliyatlardada aşırı önemli yer tutmaktadır bu iş. o yüzden iyi bir lokal anestezist tutmak gerekebilir.[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bayat, 04 Haziran 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
Eczanelerde uyusturucu spreyler satiliyor. Minik operasyonlar icin baya uyusturur. Torbaya sIkIp inhale edince de cok eglenceli seyler yasiyorsun.

Anestezinin sinir sisteminde tahribata yol açtığını bilmeyen yoktur? Bu uyuşturucu sprey lerin ağız yoluyla eğlence niyetine alınması forumda baya tartışıldı. Her nekadar eğlencelide olsa sağlık açısından Tehlikeli. Yani insanları özendirmeyelim böyle şeylere[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim disci sapliyodu benim disetime falan =P o lokal anestezi de kullanılan şey morfin mi acaba. baya iyi geliyo çünkü.. suratımı hissetmediğim zaman kendimi yumrukladığımı biliyorum.. :)[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

Sosyal ağlarda paylaş

said:
bayat, 04 Haziran 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
Eczanelerde uyusturucu spreyler satiliyor. Minik operasyonlar icin baya uyusturur. Torbaya sIkIp inhale edince de cok eglenceli seyler yasiyorsun.

genelde kulak delerken kullanıyolar o spreyleri

kulağınıza çok fazla sıktıklarında yüzünüzün yarısını bi süre hissetmiyosunuz XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 04 Haziran 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
BEnim düşüncem o spreyler veya anastezi iğneleri penise uygulansa uzun süreli bir ereksiyon sağlanabilir mi?Sex süresi daha da uzatılabilinir mi?

abi zaten geciktiricelerle aynı olay değil mi ?
Ama yaparsak orası uyuşursa hareket etme olasılığıda olmazki :)[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...