Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 http://www.funpic.hu/en.index.php[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ehuaa[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 guzel sitede biraz yavas hocam sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Custom harbi ilginçsin yane çözemedim seni... Gülerken bile foruma yazıon alla alla...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hehe saatli maarif takvimi gibi olmuş başlık "Gülme Zamanı" , "Hadi Gülelim Biraz" vs. :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 XaeaFarb döndü resmen. Eskiden böyle 100lerce thread açardı, sonra durdu. Şimdi resmen geri döndü (:[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hakkaten bu ne yağmurdur böle hehe[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Fena işte hep beraber bişeler paylaşıoz gülüoz , öğrenioz arada şikayet edenler oluo ama genelden pek bi şikayet duymadığım için bende yazıyorum öle ne bulursam. :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Lem sanki daha önce ağlıyoduk hep "biras da gülelim" hadi bakalım gülelim...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ne bilem olum paso kavga edionuz :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: XaeroFarb, 06 Haziran 2005 21:12 tarihinde demiş ki: Custom harbi ilginçsin yane çözemedim seni... Gülerken bile foruma yazıon alla alla... beni cozmek zordur :P simdi sinirler bozuk salak salak tepkiler falan veriyorum aldırmayın:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Birazda güldüm hade birazda aglıyalım :)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 gzl şeyler var[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: aquila, 06 Haziran 2005 21:40 tarihinde demiş ki: adam biriktirmis linkleri simdi hepsini birden saldi... Günde 300 tane mail gelio valla bayagı okumamıştım 5000 tane falan var oku oku bitmio bide üstüne dahada gelio :) Bi yaklaşık 30'dan fazla forumda üyeyim :) Ee sen hesap et artık :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: XaeroFarb, 06 Haziran 2005 21:07 tarihinde demiş ki: http://www.funpic.hu/en.index.php anladık post kasıosun ama devamlı topic acarak bunu belli edecegine ota boka cvp yazsan daha kolay kasarsın oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ben ve post kasmak alla alla tanıyan tanır beni pek post kascak adam değilimdir yada öyle şeyler peşinde koşmam kusura bakma...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 raist,senide goruyoruz her konu altinda :)[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 raist sen hayat hakkında atıp tutmaya devam et hadi bakim :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Raistin, 06 Haziran 2005 21:57 tarihinde demiş ki: said: XaeroFarb, 06 Haziran 2005 21:07 tarihinde demiş ki: http://www.funpic.hu/en.index.php anladık post kasıosun ama devamlı topic acarak bunu belli edecegine ota boka cvp yazsan daha kolay kasarsın oke? sanane ya?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Topicin adını gorunce eskiden lombak da bi bolum olan biraz da yiğrenelim geldi aklıma sanırsam memo tembelcizer ciziyor&yazıyordu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 06 Haziran 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 *.merter'den taksim'e gitmek icin bir arkadasla (tam da yerinde) dolmus beklenir... 1-2 dk. sonra 2 travesti yaklasir... arkadas - olm geliyolar lan ileri dogru yurusene ben-muhehe olm yemezler ne kacican deli misin.istemiyoruz dersin giderler x travesti - shh yakisiklilar guzel bi geceye ne dersiniz y travesti - ay bu cok siriiinn arkadas - ya abi taksiye atlayalim ugrastirma simdi bizi ben - olm paramiz yok o kadar dur iki dakka daha y travesti - aa para istemeyiz sizden.sevdik sizi biz arkadas - ya git isine abla?? ya da abi a.k neysen iste istemiyoruz x travesti - ahaha niye ayol erkek degil misin sen yoksa o sirada travestilere laf anlatmaya calisan arkadasimin yaninda bir araba durur...cam acilir ve direkt arkadasima... bir adam - sshh saatin ne kadar? arkadas - tas yok mu tas a.k ben - puhahahaa (anirarak yerde yuvarlanilir) :D[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 XaeroFarb bakıyorum ekşiden alıp c/pliyosun guzelde bı belirtme ıhtıyacı ıcıne gırmemıssın?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Oha be her yazı ekşisözlükten çıkma herhalde neyse orada varsa bilmiyorum bakmamıştım oraya...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 içerik olarak aşırı zengin, hoş site. nereden buluyorsun bunları yauf :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:263/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Raistin, 06 Haziran 2005 21:57 tarihinde demiş ki: said: XaeroFarb, 06 Haziran 2005 21:07 tarihinde demiş ki: http://www.funpic.hu/en.index.php anladık post kasıosun ama devamlı topic acarak bunu belli edecegine ota boka cvp yazsan daha kolay kasarsın oke? Rai ne kubuz bir kişiliğe sahipsin sen, sende her topicde kedini belli etmek zorunda değilsin biliyormsun.Hadi bize anlat o zaman post kasmanın 100 yolunu.[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar