mentalman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 World of Warcraft'ı yükledikten sonra; 1-) 10 günlük deneme süremi nasıl activate edebilirim? 2-) Patchleri kısaltmanın bir yolu var mı? (116 mb çok fazla) lütfen yardım edin...[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 he tabi ucundan kes azıcık patchin.. bende 4 cdyi çok fazla buluyorum ilk 2 cd yi yüklüyorum çok bile... lol[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ultima Onlineda bir arkadaşım yapmış anlatmıştı banada ben onun yalancısıyım. Belki bundada olabilir diye bir şansını deniyim dedim[signature][hline]Love is good... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Joker, 06 Haziran 2005 18:51 tarihinde demiş ki: he tabi ucundan kes azıcık patchin.. bende 4 cdyi çok fazla buluyorum ilk 2 cd yi yüklüyorum çok bile... lol İnsanları bilgilendirici postlar atıcaksan devam et,aksi taktirde bu sekilde mesajlar göndermeyi bırak.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? [Bu mesaj Eternal tarafından 06 Haziran 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 10 günlük deneme süresi olayını bilmiyorum patch kısaltmak diye birşey de pek sözkonusu diil. ancak netten direct download bulursun daha hızlı download edersin. (nerden bulunur bilmiyorum)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 download.com a bir bakbir ara direk blizzardın patch i ile aynı gun direk exe dosyasını koyyordu siteye[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 patchin tam adını google'a yazın. bulur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 www.filefront.com yada www.fileshack.com da bulabilirsin patch ları ama üyelik gerekiyo sitelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 torrent programın varsa http://www.wowtorrents.de.vu/[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 guest acc ni de burdan acabilirsin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar