Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Kazzak @ Stormwind..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Dün gece, Nihilum ile Kazzak için yarışırken, çok espritüel alliance arkadaşlarımızın her zaman yaptıkları "şaka"lardan bir tanesi. İzleyin görün!

Proximity training Kazzak..[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Nihilum çoktan terketmişti Blasted Lands ı. Sizin de cesetlerinizin üzerinde 40 tane KR üyesi bekliyodu. Eh sizde rez olmak için bizim Kazzak a saldırmamızı bekliyodunuz. Kimsenin öldüreceği yoktu zaten dün gece, en azından millet biraz eğlendi.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır sonra ne oldu onu ben göremedim saat 1 gibi yattım uyudum ben valla[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Bizden de rapor edenler oldu, ama hala bir sonuç alınmadı (sanırım)

Yapılan bence tamamen saçmalık, öldürülmesini istemiyor musun? "Her zaman" yaptığın gibi yap, abuk subuk elemanları ile Kazzak'ı train et.

SW'ye çekmek nedir yani? Bence eğlence değil..[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Escobar, 04 Haziran 2005 03:27 tarihinde demiş ki:
Yapılan iş ban sebebidir us serverlarındada örnekleri vardır.
ban sebebi falan değil
blizzard abuksubuk laubali bir oluşum oldugu için
"o an ilgilenen kişinin piskolojik durumu" 'na bagli hersey
bize adamlar geldi (5 adet alliance mensubu) 10% hp deyken yanimizda durup öldüler kasitla bizde wipe olduk haliyle
sonra lvl 6 (altı) bir tip summon ettiler mekana o trainleyip durdu . birakin gidin insan olun deyince adam 'i'm here to solo kazzak' tadinda pişkin bi cevap verdi falan
40 kisi rapor ettik 70 dakika sonra GM geldi adamlari ashenvale a firlatti birakti o sekilde . en kötüsünden 1 haftalik bir uzaklastirma falan verilir , ama blizzard iste , hiç bişeyin kesin bi sonucu yok . buna ellemez adam gider evade buguna girmiş mobda unarmed kasan lvl7 newbie yi banlar ilginç bi mentalite tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Alliance üyeleri, Horde raidine train edebilir, onların wipe olmasına neden olabilir, buna izin var.

Ama, alliance üyeleri, başka bir alliance raidine bunu yapıyorlarsa, griefing olarak geçer ve kesinlikle suspend nedenidir.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

farklı serverlarda farklı sonuçlar alınıyor pek tabiki. hangi server olduğunu bilmiyorum, kazzak yine SW'ye çekilmiş ve çeken adamın guildi toptan banlanmış. bikaç gün sonra kendi oynadığım servera öylesine girdiğimde aynı şeyin orda da olduğunu gördüm, wipe olduk ama ne ban var ne bişey. hatta horde gelip video çekti kimse dokunmadı adamlara :D
said:
baaluo, 04 Haziran 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
said:
Escobar, 04 Haziran 2005 03:27 tarihinde demiş ki:
Yapılan iş ban sebebidir us serverlarındada örnekleri vardır.
ban sebebi falan değil
blizzard abuksubuk laubali bir oluşum oldugu için
"o an ilgilenen kişinin piskolojik durumu" 'na bagli hersey
bize adamlar geldi (5 adet alliance mensubu) 10% hp deyken yanimizda durup öldüler kasitla bizde wipe olduk haliyle
sonra lvl 6 (altı) bir tip summon ettiler mekana o trainleyip durdu . birakin gidin insan olun deyince adam 'i'm here to solo kazzak' tadinda pişkin bi cevap verdi falan
40 kisi rapor ettik 70 dakika sonra GM geldi adamlari ashenvale a firlatti birakti o sekilde . en kötüsünden 1 haftalik bir uzaklastirma falan verilir , ama blizzard iste , hiç bişeyin kesin bi sonucu yok . buna ellemez adam gider evade buguna girmiş mobda unarmed kasan lvl7 newbie yi banlar ilginç bi mentalite tabi
[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
Sosyal ağlarda paylaş

Train derken adam unarmed/axe/sword skillini filanmı geliştiriyo kazzak üzerinde nasıl olsa aggroyu almicam diye düşünüp anlamadım bide wipe ne demek ölmeklemi alakalı[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde
Disaster Orc Shaman
Choosen Troll Rogue
Shaman kadar kafanıza taş düşsün NERF amincileri!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...