Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Denenmemiş kız tavlama teknikleri

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Riskli, denenmemiş kız tavlama teknikleri arıyorum diyenler için tadından yenmez metodlar vardır;
erkek bir kızı beğeniyodur ama nası yaklaşsam, nası muhabbet kursam durumundadır. işte bu noktada arkadaşlarla toplanılır ve ortaya kurmaca bi sopa atma olayı yaratılır. kişiye göre üç çeşidi vardır:

) kız mobil halde değilken, yakınında biyerlere pusulur. önceden anlaşılmış 3 4 arkadaş gelerek hatuna sarkıntılık eder. delikanlımız olaya atılır ve 4 kişiyi birden döver. kızımız şiddet yanlısı bir insansa durumdan memnun kalabilir, erkeğe ışık yakabilir.
burada önemli olan dövülcek arkadaşların, kızla ortak arkadaş olmaması, çünkü bu durumda kız size ayı gözü ile bakabilir, diğer önemli husu ise kavgaya kendini çok kaptırıp arkadaşı çok hırpalamamaktır.
aksi takdirde her ne kadar arkadaşta olsa sopa yemeye programlı güruhtan "eeah sokarım kızına, vurun lan" serzenişi ile hesapta olmayan darbeler alınabilir.

) eğer ki önceden yapılmış etüdlerde kızın şiddet yanlısı bir insan olmadığı daha çok düşene yardım eden biri olduğu sonucuna varılırsa bu sefer roller farklı olur.
daha kalabalık arkadaş güruhu seçilerek yine stabil konumdaki kızın yanına gidilir. aynı güruh yine kıza laf atar ve erkek araya girer. bu sefer güruhun hedefi temiz sopa atmaktır. sopa sonrası kız "ah benim için, 5kişiye kafa tuttun dayak yedin, dur şu yarana pansuman yapiyim" edası ile yaklaşabilir.
bu metodta dikkat edilmesi gereken tek hayati nokta; arkadaş seçimidir. netekim burda seçilicek yanlış arkadaş, örneğin size daha önceden kini olabilir, fırsattan istifade harbiden vurup sizi zor durumda bırakabilir.
sizi hınca hınc sopalayan güruha da haliylen "biraz yavaş vurun lan" diyemezsiniz, bu durumda ortada pansuman yapmanın bir işe yaramıycağı yaralar oluşabilir, kalıcı yaralar sonucu kız sizden tamamen uzaklaşabilir.

) son bir metod da erkek arkadaşı olan kız'ı erkekten soğutup, kendinize hasta etme hedeflidir. önce erkek arkadaşa ortak arkadaş vasıtası ile "oğlum x seni kızın önünde rezil kepaze etcekmiş, kızlayken ateşin varmı diye gelip kafanda yumurta kırcakmış, ensene de bi şaplak atıp kaçıcakmış" şeklinde dolduruşlara getirilmelidir.
farklı farklı insanlar bunu kurbana anlatınca kurban size karşı sopa atmaya programlı hale gelicektir. ardından çiftin sakin sakin oturduğu bir anda siz gayet masumhane şekilde gidip "pardon beyfendi ateşiniz varmı?" şekline kıvılcımı çakmalısınız.
bu noktadan sonra erkek sizi büyük ihtimalle "ulan o bana saldırmadan ben ona saldırıyim" düşüncesi ile döver, hatta sakatlayabilir de. kızda "ay x yapma vurma" şeklinde sizi koruyabilir. gerçi burda kız şiddet yanlısı ile "vur vur parçala" da diyebilir ki o çok sakıncalı olur, işin o şekilde ceyran etceğini düşünmeyin, moralinizi bozmayın.
siz sopayı yedikten sonra kız büyük ihtimalle sizi yerden kaldırmaya gelir, sizde kıza bakarak "ya bi ateş istedim şu halimize bak, medeniyet görmemiş.. bu arada ben necmi memnun oldum" şeklinde kendinizi acındırabilirsiniz. kız da " harbiden yaa ben onu böyle tanımamıştım" diyerek bi ihtimal sizin kırık kollarınıza atabilir kendini.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
www.gym-world.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

şu metodları yapın sonra bekleyin arkadan türk filmi müziği çalmasını. daha düzgün yol bulamadıysanız bravo size.

şu işi yıllarca yapıp durulmuş biri olarak tavsiye edebileceğim en güzel yöntem gidip merhaba demek.

bi kız var, hoşlanıyorsunuz. gidin yanına merhaba diyin. bırakın o ne diyecek bekleyin. hiç bir şey olmasa tanışmış olursunuz, o kadar kötü bir giriş diyil.

azcık cesaret, böyle komik oyunlarla sonradan komik pozisyona düşersiniz.[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaeroFarb, 05 Haziran 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
siz sopayı yedikten sonra kız büyük ihtimalle sizi yerden kaldırmaya gelir, sizde kıza bakarak "ya bi ateş istedim şu halimize bak, medeniyet görmemiş.. bu arada ben necmi memnun oldum" şeklinde kendinizi acındırabilirsiniz. kız da " harbiden yaa ben onu böyle tanımamıştım" diyerek bi ihtimal sizin kırık kollarınıza atabilir kendini.

öldüm burasına ya: o kadar kırık çıkıktan sonra ne hayır gelir artık bilemem.
bence klasik metodlardan bayıp heyecan arayanlar deneyebilir.[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...