-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Kashyyyk'a land yaptığınızda bir tane alıyorsunuz. Onun dışında bir kaç yer gezdim ama oralar vermedi. Bir de buraya iyi bilenler varsa questleri yazsın da yapalım. Baya bir quest var bildiğim kadarıyla Kashyyyk'da.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Kaşık questleri buraya girersen war 12 tane quest bunlarda poi ler içinden seç kaşıktakileri [signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF [Bu mesaj Gwindon tarafından 06 Haziran 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Hmm uzun süredir allakhazam'a bakmıyodum. İyi güncelliyolar demek ki siteyi. Saol.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bende haftalardır bakıyodum şansına bugün güncellendi (büyük ihtimalle)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar