Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sunny Huhauhha Hihaha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
muha muha muahuah bu reklami yeni goruyom simdi show tw werdi harbi güldürüo yaw :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir
Mesaj tarihi:
eski sunny reklaminda kaldi heralde arkadas :)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir
Mesaj tarihi:
:D aynen[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
Aaaaah ah keşke benimde babam öle olsa
-Olum naaptın bugün hahahahahihihihi
-Hiç baba ya bi turnike 2 burundan çektim
-Vay be oğlum HAHAHAHHUHUHHİHİHİ
( bu kadar abartı deil tabi ama eahah )
Mesaj tarihi:
Ben de sevdim baayaa güldürüyo yani :D[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?
THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki:
muahaha :(

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Mesaj tarihi:
Gerçekten güzel bir reklam.[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki:
ahmet ben de 13 F ist
ama sarı saçlı mavi gözlüyüm
ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı
tanışalım plz..
vücutum ta taş gibidir kenk
Mesaj tarihi:
güzel bi reklam.

...hayatııımm hani egzos vardı ya o artık yok....[hline]Morpheus'tan özlü sözler:
No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for?
I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Süper ve bir okadarda yaratıcı bir reklam bundna önceki arabada geçen reklamı beyenmiyordum ama bu güzel.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
  • Yeni Oluştur...