Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: XaeroFarb, 05 Haziran 2005 19:27 tarihinde demiş ki: - Tereyağı margarinden çok daha lezzetli ve diğer yiyeceklerdeki tadları zenginlestiriyor. Tereyağı yüzyıllardır bilindiği halde margarin 100 yıldan daha az bir süredir üretilmekte. Oha bilim adamları bunudamı bulmuş :p Tamam daha yararlı falan filan ama çok daha lezzetli? Olmamış heheh...Yani aradaki farka dikkat ettiğimden değilde komik bir madde olmuş bu bilimsel bir araştırmada.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 siz hala annenizin margarinini mi kullanıyorsunuz?[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Atın ölümü arpadan olsun.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 onu yeme bunu yeme ne saglik li ki? bu beslenme uzmanlarina gore ot yiyip saman sicmamiz gerekiyo saglik li yasamak icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yüksek gıda mühendisi halam olsa sorup bilgi edinirdim, bu hafta sonu hollanda sütçüleri ile ilgili 1 hafta gezisi var oraya gitti :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:262/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Tamam zararlı olabilir ama plastikle arasında bi molekül fark var diye de plastikle bağdaştırılamaz bence. :?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 napcanız margarını.Sürn zeytin yağını çıçek yğını inanın onlardan guzel oluyor[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yiyende ölüyo yemiyende :P[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 evet abi ne kasıonuz yiyende yemiyende ölüyo heuhe :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: asdasd, 05 Haziran 2005 21:39 tarihinde demiş ki: yiyende ölüyo yemiyende :P lol mantık super.[signature][hline]-Haa, pıhhh... -Nefesin kokuyo uzak dur iki adım. -İki baş sarmısak yedik halimize bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Neden kablo çözemedim.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hakkaten benım hayatım olmus kablo yemıcemmı bı tereyagııını[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 üretimiyle alaklaı bişey en tehlikeli sonucu; vucud sıcaklığında katı halde kalıp damar tıkanıklığına yol açması[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Off amanın sana margarinmidir adfafa dsa ne saçmaliyorum tabiki öyle simdi ben kalp hastasimiyiym 0_o tereyagina gecmenin zmanaı gelmiş[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 şimdiye kadar on kez ölürdüm , bişi olmaz *!bıçak sağ elde ekmek sürer*[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: XaeroFarb, 05 Haziran 2005 19:27 tarihinde demiş ki: Evdeki plastik kablonuzu eritip de tostunuza sürer misiniz? Cevabınız "hayır" ise margarin yemeyin... değişikliklere açık olmak lazım, değişik tatlar güzel olabiliyo :p[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ikisinide sevmem.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 çok güzel bişey tereyağı ya...ben yicem siz yemeyin :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ama tadı çok güzel :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Kolpa olduğuna inanıyorum çünkü harvardlı bilim adamları mı "plastikten bir molekül farklı, plastike benziyo" demiş. Puahaha diye gülerim. Hidrojen diyorum, su diyorum.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar