Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektrik kablosunu eritip ekmeğinize sürüyor musunuz?

Xaero

Öne çıkan mesajlar

said:
XaeroFarb, 05 Haziran 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
- Tereyağı margarinden çok daha lezzetli ve diğer yiyeceklerdeki tadları zenginlestiriyor. Tereyağı yüzyıllardır bilindiği halde margarin 100 yıldan daha az bir süredir üretilmekte.

Oha bilim adamları bunudamı bulmuş :p Tamam daha yararlı falan filan ama çok daha lezzetli? Olmamış heheh...Yani aradaki farka dikkat ettiğimden değilde komik bir madde olmuş bu bilimsel bir araştırmada.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam zararlı olabilir ama plastikle arasında bi molekül fark var diye de plastikle bağdaştırılamaz bence. :?[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

napcanız margarını.Sürn zeytin yağını çıçek yğını inanın onlardan guzel oluyor[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

yiyende ölüyo yemiyende :P[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :)
Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten benım hayatım olmus kablo yemıcemmı bı tereyagııını[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Off amanın sana margarinmidir adfafa dsa ne saçmaliyorum tabiki öyle simdi ben kalp hastasimiyiym 0_o

tereyagina gecmenin zmanaı gelmiş[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaeroFarb, 05 Haziran 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
Evdeki plastik kablonuzu eritip de tostunuza sürer misiniz? Cevabınız "hayır" ise margarin yemeyin...

değişikliklere açık olmak lazım, değişik tatlar güzel olabiliyo :p[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Kolpa olduğuna inanıyorum çünkü harvardlı bilim adamları mı "plastikten bir molekül farklı, plastike benziyo" demiş. Puahaha diye gülerim. Hidrojen diyorum, su diyorum.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right

Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...