TeNTeN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Arkadaşlar söyle birsey düsünüyorum Tutorial Topiclerindeki bir çok link çalişmiyor ve bunun için herkez bilgisine göre detayli birseyler yazip ve bunlari adminler tekrar o linkleri yerine eklerlerse paticik halki olarak seviniriz. ve yeni uo başlamiş ve hiçbirşey bilmeyen kişiler için lazim olabilir unutmayin paticik tekrardan canlandirmak bizim elimizde ve gördügüm kadariyla kapanip açildigindan beri kimse ilgilenmiyor. Rica etsem sadece anlamli birseyler yazarsaniz sevinirim boş yere şeyler yazmayalim. Rica ediyorum unutmayin bir zmnlar bizlerde birşey bilmiyorduk herseyi paticik sayesinde öğrendik. :: Ben :: Verdata.mul editlemeyi ve Client editlemeyi Sphere_map.scp editlemeyi yazabilirim. Sizlerinde neler yazabiliceğinizi bu konunun altina yazarsaniz sevinirim.Bilgim ne kadarsa okadarini yazicam.[signature][hline] Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 genel bug lar diye bisey yazabilirim genelde karsilasilan bug lar ve fixleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kim ne yazarı bo$verıp bence yazabılıklerınızı yazmaya ba$layın kı dıgerlerıde sızden esınlensınler :)[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 linkler çalşıyor sadece www.paticik.com/forum/sadfasdg var onu forum.paticik.com/sadfasdg olarak yaparsan çalı$ır ;)[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bu kadar az kişinin yanit vereceğini bilseydim topic acmazdim ama nerde boş sacma topic varsa paticik halki orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar