Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 arkadas lar su an cok yardima ihtiyacim var bunlari yazarklen acidan kıwraniyom heemn oayi anlatam ben 2 gun once her 2 kulagima da su kaçirdim ve hala cıkaramdim bugun gecer yarin gecer dierke 2 gun oldu simdi acıdan kıwraniyom cok pıs agriyo bide basimada vurdu agri ne yapcagimi sasirsim . lutfen biri bi care bulsun basim in agrisindan gozlerim bulaniyo kafam catlicak gibi oluyo kulaklarim agriyo yarrrdimm ediiiin eger bu su cıkmazsa ben uyuyamam bu gun lutfen herkezn yardimlarini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ağrı kesici iç yarında doktora git[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 üşütmüşsündür sudan dolayı. yani bul bi yolunu çıkar derim zıplar mısın pamuk mu sokarsın kafanı suya mı sokarsın artık. geçmiş olsun.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kulakların iltihaplanmış.geçmiş olsun. ağrı kesici iç yat uyu yarın doktora...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 çok geç kalmışın ama yinede yardımcı olmaya çalışayım.hangi kulağına girdiyse o kulağına serçe parmağını sokuyorsun ve kafanı su giren kulağının olduğu tarafa doğru tam olmasada 90 derece kırıyorsun yani paralelimsi olacak yerle sonra yine hangi tarafa kırdıysan boynu o ayak üzerinde seksekliyerek bu esnadada serçe parmağınlada seri hareketlerle kulak deliğini sallandırırsan çıkacaktır.Çok karışık anlattım da bunun başka bi izaatını yapabilen varsa gelsin anlatsın :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 genelde bi tarafa eğilip bi süre bekliip zıplaınca cıkıyodu bende sıcak olarak hehe onun dısında annemin yaptığı bir şey var bi havlu alıcaksın onu utu makınasıyla ısıtıp kulaga dayıyacaksın agrıyı kesıyo dıye hatırlıyorum kucuklukten kesinlikle dene yanlız dikkat et ısıtıp fişi cek yanma sonra[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sudan dolayi agri sizi olmaz kulakta ama kulaginda zaten maraz cikarabilecek hassas bi durum vardiysa su iltihaplanmaya sebep olabilir . sabah ilk is doktora git.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ağro kesici alma. Eğer durum daha ciddileşirse faarketmezsin. Hemen bi doktora git.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ortakulak iltihabı olduysan ki büyük ihtimal öledir ... hemen doktora gideceksin kulagini kurcalama apranax iç[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kulağınla oynama yani serçe parmağını felen sokup sallama daha çok ağrı yapar tecrübeyle sabittir. burnun tümden açık olsun, burun spreyini dozajını aşmayacak şekilde sık. zorlamadan çok hafif hafif burnunu temizle. zorlarsan çok çok çok daha kötü duruma düşersin ve imkanın varsa şu anda doktora git. [signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 06 Haziran 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Absolut, 06 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: Ağro kesici alma.. :P[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 wow herkesi ele geciriyor[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 doktor, hastane vs. direk çünkü acıdan kıvranıyorum demişsin baya ciddi birşey olabilir.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sen iisimi şimdi git acile belki bişiy yaparlar[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ağrı başladıysa yapabileceğin birşey yok benim tek taraf ağrırdı o tarafa doğru yatar ısıttığım havluyu oraya koyar oyle uyumaya calısırdım ole arada ısıta ısıta hiç çaren kalmazsa bunu yap onun dısında dedikleri gibi doktora git[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bence şimdilik uyumak için parasetamol gibi bişi iç.. sora elinle kulağını kavra ama hava olmucak şekilde ve avucun kulağına bitişik olacak şekilde.. sora elini yavaşca geri çek bölece hava boşluğu yaratıp vakum yapmış olursun.. tabi bunu yaparken hangi kulağına yapıosan kafanın o tarafısını aşağa getirki çıkan su gene kulağana kaçmasın...[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 teker teker temizleyelim... kafayı sola yatırıyorsun, bi kulak tavana bi kulak yere bakacak sonra tavana bakan kulağının üstünde 2 tane taşı birbirbirine vuruyosun alttan sular akıyo. dene bi sırayla 2 kulağına da, taşları kulağına vurmican birbirine vurucan kulağa hiç bişi deymicek, denemekden bişi olmaz yani...[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 acile filan git evet. iltihap miltihap, yan basarsın sonra.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 arkadas lar cok saolun am ole hoplamayi zıplamayi 2 gundur yapiyorum . ve su an uyuyabilcegimi sanmiyorum agridan geberecem cunku hepiniz saol un . ama su an o suyu cıkarmam lazim . ama hiç bi care yok bide 2 kulagima birden kaçmasi iice agri yapiyo luttfenn bi caree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 neyse arkadas ale cok saol un ama heralde bu saat de fazal aypcak bişi yok ben anami babami uyandirip acile gidiyorum cok saol un yardimlariniz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 su kaçmamıştır, kaçsaydı çıkardı, su toplanmıştır orda orta kulak iltihabı denen şeye yaklaşmış olabilirsin. eğer o şekildeyse kulağına yaptığın her müdahele çektiğin ağrının süresini arttıracak demektir. yıllardır çekiyorum o haltı da ordan biliyorum. "zorlamadan" burnunu temizle ve imkanın varsa şu anda acile git.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Sağ kulağımda başlamıştı öyle ben küçükken. Acıdan dolayı annemle birlikte yatıp anneme de acı dolu saatler yaşatıyordum ve uyumasını zorlaştırıyordum işte. "ANNAAAĞ ACIYOĞĞĞĞĞĞ" gibi. Sabah kalktım yastıkta kırmızı bir leke var, "anne bu ne" dedim, annem vişne suyu döktüğünü söyledi ve ben onun kan olduğunu yaklaşık 3-4 sene sonra öğrendim. Ciddi tarafına gelecek olursak, geçici sağırlık geçirdim, sağ kulağım duymuyordu neredeyse, zamanla iyileşti tabi. 2-3 sene kulağında tıkaçla suya girmen gerekiyor sonra, ama ben 2 kere takmıştım sadece, pek bi umrumda değildi.Üstelik çok rahatsızdı.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sol kulağımda orta kulak iltihabı olmuştu benim de, aynı sağırlık olayı bende de olmuştu. o tıkaçlar da kabusumdu ayrıca. su içerken bile tıkaç takıcaklardı nerdeyse.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 arkadas lar cail e gitmeme gerek kalmadi . biraz once annemi uyandirdim o bagirdi cagirdi bu saat de kulak mi agriri die :D sonra babmda uyandi seslerden oda bagirdi biraz 2 gun gezip tozdun simdimi agiriyasi tuttu kulaginin filan dedi:D sonra kulagima bişi doktu adi glserin di galiba 2dk durdu oda kulagima kaç ti sonra ayaga kalktim bi zıpladim bi sıcak lik hissettim ve suda cıktı heralde sonra bunu dier kuklagada uyguladim ve ihç bişeyim kalmadi ama hala garip bi agrı var galiba orta kulak iltihabi var yarin acil e gidecem .. herkeze cok teşekkurler yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 1000 mb Augmentin al iç 12 saatte bir[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar