Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Çok yorucu bişey ya... kız arkadaşım çok rahat, hiç sorun çıkartmaz düşünmez takmaz. ben ise tam tersi en küçük şeyi dert ederim. hemen hareketlerimden belli ederim salak salak şeyler yapıyorum bugün farkettim. takılıoruz arkadaşları falna da var kız arkadaşımın. onlarla muhabbet edio, ama ben düşünüom bu kız nie benle ilgilenmio, benle ilgilensin, acaba beni sevmio mu ? falan filan. saçma sapan şeyler gelio aklıma... Kız arkadaşım gibi rahat olsam efsane olacak ona yansıtmamaya çalışıorum ama arada kaçio.. o da üzülüo bu sefer ben böle yapınca.. nasıl değiştirebilirim kendimi ya, nasıl böle sallamayan bi tip haline gelebilirim? Çünkü bu şekilde de kız arkadaşımı ürkütmek de istemiom paso böle en küçük şeyden sorun çıkartan bi tipmiş gibi.. sizler nasılsınız ilişkilerinizde? çok mu düşünürsünüz yoksa sallamaz mısınız?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ikili ilişkilerde herşeyi kararında yapmak gerekiyo, fazlaya kaçmamak lazım ilişkinin sağlığı açısından. yapılan hatalar fln unutulmuyo malesef :/ ve hiçbişeyi içine atma bence eğer ilgi bekliyosan sıkmadan germeden karşındakine anlatmalısın yoksa ilerde ciddi problemlere yol açabilir[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 walla aynen beni anlattın.bu olay bi süre sora kız tarafını sıkıo bunaltıo.soğuo vede ilişki fazla sürmüo bende cok istiyorum rahat olmayı hiç bişiyi sallamamyı ama bende öleyim bi şüphe bi paranoyaklık var[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sallamamaklada olmaz aslında. karşı taraftan ilgi beklemek en doğal hakkınız ama karşı tarafı baymadan ve zamanında isteklerinizi karşı tarafa iletirseniz sonuca varırsınız[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya zaten direk söledim kız arkadşaıma şu hareketlerimin nedeni bu die, o da ya anliorum ama fazla takmaman gerekio bunları dio. ya sevdiini biliorum. ve şöle bi insan, kız her saniye "aşkım, canım , seni seviyorum" demio. öle alakasız bi zamanda beklenmedik anda " seni seviyorum" dio ki dağılıosun. o gün hayatınının en güzel günü oluo eheh. o heyecan güzel bişey aslında böle olmalı, o da benden bu şekilde beklio, ama ben biraz daha "aşkımlı canımlı," konuşan tarafım, aynı şeyi ondan bekliom ama o yukardaki gibi olmasını istedii için yapmio, mesela bu da salak salak düşünmeme neden oluo acaba sevmio mu beni? die eheh. OFFF zor işler.. ben ona dedim zaten benim biraz daha az düşünmem senin de biraz daha fazla düşünmen lazım ki ortada buluşalım o da tamam dedi bakalım neler olacak...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya arkadaşlar bukadar üstüne düşmeye gerek yok . Kız arkadaşınıza güvenmiyormusunuz ? neden onu kaybetmekten korkuyorsunuz ? ancak kaybetmekten korkan biri böyle bir hata yapabilir...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 su ana kadar gordugum her iliskide bi taraf dusunup bi taraf sallamiyo iki tarafta sallamazsa olmayan bi iliski gibi oluyo haftada bir gorusen flan sevgili demeye bin sahit gereken seyler olusuyo iki tarafta cokdusunursede durmadan kavga ediolar oyuzden seninki cok ii boyle dvm et derm[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ah o tamam yokmu tamam :) o tamamlardan sonuç cıkmıo walla ben çıkaramadım durumuuz aynı.o nadiren seni seviyorum olayı bana oluodu dagılıodum. bik eresinde hafif tartıştıgım kız arkadaşım aglıyarak seni seviyorum diince tartışma martışma kalmamıştı yani :).ama bende fazla cnmlı aşkmlı konusurum hep[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yaşın kaçtı?[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bazen umursamaz bazen çok ilgili oluorum o yüzden kıs bu napcak lam die düşünüo :D o bnmle devamlı ilgilenio[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 karakter olayı olsa gerek bu.. yani kimin daha fazla sevdii diil, bazı insanlar bu konularda daha rahat oluo bazıları olamio, biz böleyiz naapalım :( acı çekmeye mahkumuz ehehe[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Mandooo, 29 Mayıs 2005 23:34 tarihinde demiş ki: yaşın kaçtı? 19[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mortis. Ilişkide çok düşünen taraf eziquedir.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bence seven ve kaybetmekden korkan tarafdır. ben burdan kızın gerekli güveni veremediğini anladım :/[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Alexi özetlemiş. Arada ben sallamam pek ilişki dediğin nedirki boktan bişi, sadece karşımdakini incitmemeye cok dikkat ederim, ha beceremem o başka =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ciddi ilişki dediğiniz şeyde kime göre neye göre yani.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 fear is anger , anger is hate , hate becomes pain , pain is the way of the dark side :-p[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Alexi dogru demis rahat olmak en iyisi. Biraz da kaybettikce zamanla takmamayı ogrenmekle alakalı bu olay. Ne kadar ilgi gosterirsen o kadar az ilgi alırsın, bunu yasayınca ( simdi demekle olmuyo olmaz da yasaman lazım ) anca anlayabilirsin. Moralin bozulmasın ama zamanla alısırsın =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Katalanzar, 29 Mayıs 2005 23:39 tarihinde demiş ki: bence seven ve kaybetmekden korkan tarafdır. ben burdan kızın gerekli güveni veremediğini anladım :/ kesinlikle katılıorum, onun da sevdiini biliorum fakat ben daha çok seviyorum daha ağır basiorum ve ben korkuorum kaybetmekten hep ben alttan aliorum bi tartışma sırasında falan.. olay güven diil aslında ben ondan benim gibi olmasını beklediim için acaba? diorum[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hiçbi zaman kimse senin istediğin gibi olmayacak bunu bilirsen belki için daha rahat eder :) karşındakinin istediğin gibi olmasına uğraşma boşuna kim neyse öle kalıyo, kimseyi değiştiremezsn.bunun yerine zaten senin istediğin gibi olan birini bul ve güzel güzel ilişkini yaşa[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bi defa paranoya yapıyosun iliskiniz nasılsa oyledir, karsıdakinden bak boyle daha iyi olur diyip iliskiyi didiklemek iyiye degil kotuye goturur. Hem paranoya yapmana gerek yok ki kız arkadasınla gayet iyi bi iliskin var anlattıgına gore, unutma bu sekilde iliskisi olmayan insanlar da var. Eiindekilerin degerini bil biraz ne biliym rahatla sıcak bi dus al =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya fakat şu var, bundan önceki ilişkimde, kız paso "aşkım canım seni seviyorum hedehödö" takılıodu ve ayrıldım kızdan.. eheh şimdi ben bunu şu an ki kız arkadaşıma yapiorum. fakat abartmiorum kesinlikle, şu an ki kız arkadaşımı baya seviyorum ve yani bi de dierlerinden farklı. böle oturup mantıklı bi şekilde durum analizi karakter analizi yapıp olaylara çözüm bulabilioruz... o yüzden sorun olmuo çok. bana arada gelio böle kısa nöbetler halinde, ama sonra tekrar mantığımı kullanınca rahatliorum :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 An ally you think with fear became you are, But for I see ass much became you are a mare thrall.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kafana takıcak bişey yok o zaman. sevgili olmak yetmiyo tabi en iyi arkadaş olmanız lazım birbirinize ondan sonrada çözemiyeceğiniz probleminiz olmaz. insan psikolojisi bi acaip, herşey yolunda giderken illa dert etcek bişey buluyoruz yoksa içimiz rahat etmiyo.kız arkadaşının ve ilişkinin kıymetini bil ve gerisini akışına bırak ve mümkün olduğunca relax ol ilgi konusunda.sen farkında olmadan bak herşey nası yoluna gircek[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 "insanın en büyük düşmanı yine insanın kendisidir" demişti tanıdışım biri . yalnızca beyninle yada yalnızca kalbinle düşünürsen muakkak hata yaparsın . her ikisiyle birlikte düşünmen gerekir . böyle bişeyden şüphelenmee başladığında bunu biriyle yada onunla konuşmayı dene . bazen kalbini bazende mantığını dinlemen gerekir . doğruya ancak bu şekilde ulaşman mümkün olabilir...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar