Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Aykut çok iyi olabilir ileride ama daha pişmesi lazım. Orta sıra kulüplerinde bir süre daha kalmalı... Fatih Terim demiştim, yanına da yardımcı olarak Rıdvan Dilmen gelirse süper olur.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 abi yapmayın ya rıdvanı bende çok severim ama o antrenörlük yapacak biri değil abi. hiç bi yerde (antrenör olarak) başarılı olamadı. ama doru ziya doğan ve ilerde piştiği zamana aykut geçmişiyle futbol kimliğiyle ve efendiliği ile bence hak eder o makamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 z.doğan'da bu sene ne yapacak merak ediyorum gençler elde ne var ne yok sattı.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: crocodile, 06 Haziran 2005 14:23 tarihinde demiş ki: abi yapmayın ya rıdvanı bende çok severim ama o antrenörlük yapacak biri değil abi. hiç bi yerde (antrenör olarak) başarılı olamadı. ama doru ziya doğan ve ilerde piştiği zamana aykut geçmişiyle futbol kimliğiyle ve efendiliği ile bence hak eder o makamı. Zaten tek başına değil altta, yardımcı antrenör olarak dedim ben. Şu ülkede Futbolu daha iyi yorumlayan, teknik bilgisi o kadar iyi, rakibi çözen bi adam yok bence... Tabii bunları daha çok yorumculuğundan çıkardım ama Terim'e çok yardımı dokunur.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 isveç'teki gibi çift antrenör çalışsak nasıl olur acaba?[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Zamanında Terim-Denizli ikilisi çok iyiydi bence... Ama riskli iş... Yani her zaman birinin daha bir patron olması lazım. Yani ikisi de eş dengede olursa fikir ayrılıkları falan kötü anılar bırakır maçlarda..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 06 Haziran 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: uncla, 06 Haziran 2005 14:28 tarihinde demiş ki: z.doğan'da bu sene ne yapacak merak ediyorum gençler elde ne var ne yok sattı. cavcav işini biliyodur. yapar o bişeyler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 f.terim zaten imkanı yok çalışamazda neyse şu e.yanal gider inşallah en kısa süredede adam gibi bi antrenör buluruz.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Terim - Denizli ikilisi? Ben hatırlamıyorum böyle bir ikili ne zamandı yahu?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 croco bende kimleri alacak merakla bekliyorum bide benim bildiğim gençler bütçesi baya iyiydi tesisler vs. durumları iyiydi bildiğim kadarıyla nerden çıktı bu maddi sorunlar anlayamadım.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 gençlerin maddi sorunu var diyen yalan diyodur inanmayın. türkiyede birinci lig kuluplerinde kasasasında nakit en fazla olan takım gençlerdir. o adamların gidişi bence ziya hoca istemediğinden olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ziya açıklama yaptı ü.bozkurt'un gitmesini hiç istemedim diye hem cavcav dedi maddi sıkıntılar çok fln.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 vay yalancı cavcav vay. allahıma o yine planlıyodur bişeyler. adam düşünsene her sene nerdeyse 3 harcıyo 5 yada 10 kazanıyo oda sadece futbolcu transferinden. inanmak gelmedi içimden ama neyse. yulayıda itekledi beşiktaşa. aldı paraları yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 youla, a.tandoğan, el saka, m.özkan, ü.bozkurt bütün iskelet gitti adamların.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar