Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım Teknik Direktörü Değişse.....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aykut çok iyi olabilir ileride ama daha pişmesi lazım. Orta sıra kulüplerinde bir süre daha kalmalı... Fatih Terim demiştim, yanına da yardımcı olarak Rıdvan Dilmen gelirse süper olur.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
abi yapmayın ya rıdvanı bende çok severim ama o antrenörlük yapacak biri değil abi. hiç bi yerde (antrenör olarak) başarılı olamadı. ama doru ziya doğan ve ilerde piştiği zamana aykut geçmişiyle futbol kimliğiyle ve efendiliği ile bence hak eder o makamı.
Mesaj tarihi:
said:
crocodile, 06 Haziran 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
abi yapmayın ya rıdvanı bende çok severim ama o antrenörlük yapacak biri değil abi. hiç bi yerde (antrenör olarak) başarılı olamadı. ama doru ziya doğan ve ilerde piştiği zamana aykut geçmişiyle futbol kimliğiyle ve efendiliği ile bence hak eder o makamı.

Zaten tek başına değil altta, yardımcı antrenör olarak dedim ben. Şu ülkede Futbolu daha iyi yorumlayan, teknik bilgisi o kadar iyi, rakibi çözen bi adam yok bence... Tabii bunları daha çok yorumculuğundan çıkardım ama Terim'e çok yardımı dokunur.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Zamanında Terim-Denizli ikilisi çok iyiydi bence...

Ama riskli iş... Yani her zaman birinin daha bir patron olması lazım. Yani ikisi de eş dengede olursa fikir ayrılıkları falan kötü anılar bırakır maçlarda..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 06 Haziran 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 06 Haziran 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
z.doğan'da bu sene ne yapacak merak ediyorum gençler elde ne var ne yok sattı.

cavcav işini biliyodur. yapar o bişeyler yine.
Mesaj tarihi:
croco bende kimleri alacak merakla bekliyorum bide benim bildiğim gençler bütçesi baya iyiydi tesisler vs. durumları iyiydi bildiğim kadarıyla nerden çıktı bu maddi sorunlar anlayamadım.[signature][hline]nothing
Mesaj tarihi:
gençlerin maddi sorunu var diyen yalan diyodur inanmayın. türkiyede birinci lig kuluplerinde kasasasında nakit en fazla olan takım gençlerdir. o adamların gidişi bence ziya hoca istemediğinden olmuştur.
Mesaj tarihi:
vay yalancı cavcav vay. allahıma o yine planlıyodur bişeyler. adam düşünsene her sene nerdeyse 3 harcıyo 5 yada 10 kazanıyo oda sadece futbolcu transferinden. inanmak gelmedi içimden ama neyse. yulayıda itekledi beşiktaşa. aldı paraları yine.
  • Yeni Oluştur...