Cheater Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 simdi uplinkse baktim Telecom italia die 622Mbit yeni bisiler gozukuor bugun oyuna girince zaten sok oldum pingim 300den yukari cikmadi hayatimda bu kadar hizli oynamamistim ama 1-2 saat kadar sora bi koptum ama ümit ederiz ki bole devam etsin hele birde Sprint duzeldikten sora yeni koyduklarini geri kapatmazlarsa offf of super olur :D[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 citir senin baglanti ne ve nerden baglaniyosun sehir olarak? çünkü ben de denedim bugün ve ortalama 450 ping aldım, bi süre sonra da düştüm dediğin gibi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Ankaradan dün akşam yemyeşildi. Ama sonra 11k ping olunce düşmedi ben çıktım :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ankaradan 64k kablo ile baglaniorum uplinksler sayfasına lınk yaptım ve acayıp derecede sık olarak kontrol edıorum, bir internet/oyun bagimlisi iseniz anlarsiniz :p neyse, bu uplinkslerde bizi gocerten sprint denen kablo veya herne ise arada sirada kafasina gore calisior birde bir seferinde yeni hatlar eklediler yarim saat sora sildiler eger yanlis deilsem benim fikrime gore bizim internetimiz su anda rastgele calisior yani demek istedigim yeni devreye girenlerin sistemini tam oturtamiorlar, tepki yuzunden aceleyle yapıorlar, dier sprint denen hat ise su anda tamirde ve o da arada sirada kafasina gore davranior bizde bu sansli saatlerde rastgelirsek internet geldi die umitlenioruz, sevinioruz cosuoruoz forumlara mesaj atioruz ama belli bir sure sora gene gidior ve bildigimiz butun kufurleri edioruz hic dusundunuz mu eger amerika veya buyuk bir ulkede internet yaklasik 1 ay, (tam olarak 27 gun) kesilse ne olurdu? arkadasima sordum bunu o da bana soruyla cevap verdi sence boyle birsey olma olasiligi var mi die bazı konularda iyi olabilirz ama bu konuda gercekten cok aciz bir ulkede yasioruz[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 350 ping aldım bende ilkdefa... :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 İNTERNETTE ÇÖZÜME ULAŞILDI Cezayir'de meydana gelen deprem sonrasında sekteye uğrayan yurt dışı internet çıkış problemi yeni kapasitelerin devreye verilmesiyle aşıldı. Büyük hasar gören SMW3 denizaltı fiber kablosunda restorasyon çalışmaları devam etmesine rağmen Türk Telekom, son olarak 17.06.2003 tarihinde servise verilen 155 ve 622 Mbps’lik devreler sayesinde eskisinden de yüksek bir kapasiteye sahip oldu. Arıza giderildikten sonra da çözüm amaçlı servise verilen hatlar devrede kalmaya devam edecek ve internet yurt dışı çıkış kapasitesi 2132 Mbps’ye ulaşacak. Arıza öncesi çıkış kapasitesi toplam 1132 Mbps’di. Önceki Durum ABD TeleGlobe 45/45 Mbps Miami - Istanbul (Fiber) Avrupa Cable & Wireless 155/34 Mbps Paris - Ankara (Uydu) Avrupa Cable & Wireless 155/155 Mbps Londra - Istanbul (Fiber) ABD Cable & Wireless 155/155 Mbps New York - Istanbul (Fiber) ABD Sprint 622/622 Mbps New York - Istanbul (Fiber) Toplam 1132/1011 Mbps Şimdiki Durum Karşı Ülke Taşıyıcı Firma Geliş/Gidiş Hızı Çıkış – Varış Merkezleri Açıklama ABD TeleGlobe 45/45 Mbps İstanbul - Miami (F.Optik) Aktif Fransa Wireless 155/34 Mbps Ankara - Paris (Uydu) Aktif İngiltere Wireless 155/155 Mbps İstanbul - Londra (F.Optik) Arızalı ABD Wireless 155/155 Mbps İstanbul - New York (F.Optik) Arızalı ABD Sprint 622/622 Mbps İstanbul - New York (F.Optik) Arızalı Almanya Completel 34/0 Mbps İstanbul - Münih (Uydu) 27.05.2003 Belçika Belgacom 155/0 Mbps Ankara - Brüksel (Uydu) 01.06.2003 Monaco IMCN 34/34 Mbps Ankara - Monaco (Uydu) 16.06.2003 İtalya İtalya Telekom 622/622 Mbps Ankara - Palermo (F.Optik) 17.06.2003 Almanya Triatlon 155/0 Mbps Ankara - Almanya (Uydu) 17.06.2003 Çalışan Toplam 1.200/735 Mbps Arızalı Toplam 932/932 Mbps Arıza Giderilince Toplam 2.132/1.667 Mbps diyiceksiniz inanıyormusun bunnara. bi şii demiyorum ben size.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn-Narzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Aman allahım 150-200 ping e düştü ao :DDDDDDD[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar