Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 hafta ayvayı yedik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hatların tamiri konusunda Ttnet'in yapabilceği fazla birşey yok ama bari diğer ülkelerin yaptığı gibi hat filan kiralasalardı... Bizden parayı almaya gelince alıyolarda bi yerlere para vermeye gelince iş sallamıyolar...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer

I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Mesaj tarihi:
Cezayir depremi nedeniyle kopan İtalya ile Fas arasındaki SMW3 kablosundaki arıza,kablonun işletmecisi olan Singapur Telekom tarafindan verilen bilgiye göre 09 Haziran 2003 tarihinde giderilecektir. Bu depremde yurtdışı internet (ABD-Sprint 622, ABD-C&W 155, İngiltere-C&W 155) hatlarımız kesilmiş olup,müşterilerimizin mağduriyetlerini giderebilmek amacıyla, yeni devreler hizmete verilmiştir. Şu anda çalışan toplam kapasitemiz 389 Mbps hızındadır. Yeni devrelerin hizmete verilmesi amacıyla Kamu İhale Kanunu çerçevesinde çalışmalarımız devam etmektedir.[hline]
Mesaj tarihi:
said:
Blackice, 03 June 2003 18:59 tarihinde demiş ki:
Hatların tamiri konusunda Ttnet'in yapabilceği fazla birşey yok ama bari diğer ülkelerin yaptığı gibi hat filan kiralasalardı... Bizden parayı almaya gelince alıyolarda bi yerlere para vermeye gelince iş sallamıyolar...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer

ne demek yapabileceği bişi yok ya ? bi özel kuruluş olsa kıçını yırtar geçici hat bulur bişi yapar.Yada bi yedeğini kurar.Zaten limitlerdeymiş demekki bu kapasiteki hiç kaldırmıyor.Yurtdışında 1-2mbit le bağlanırken biz hala bunlarla uğraşıyoruz.(Verdikleri parada bizle aynı)...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Abi siz nerde yaşadığınızı bilmiyomuş gibi konuşuyosunuz lol...

Ben ütopyalardan değil olabilceklerden bahsediyorum :P

O bahsettiğiniz 1-2 Mbit bağlantı kullananların ülkelerinin ortalama yıllık gelirleri 25-30bin dolar... bizde 2000 dolar bile değil...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer

Mesaj tarihi:
Dolar yada euro üzerinden aynı tl miktarını ödüyoruz ama...Para ödemeye gelince gelişmiş , hizmete gelince geri kalmış ne güzel...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
said:
Darksun, 04 June 2003 18:31 tarihinde demiş ki:
Dolar yada euro üzerinden aynı tl miktarını ödüyoruz ama...Para ödemeye gelince gelişmiş , hizmete gelince geri kalmış ne güzel...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

Ehh zaten geri kalmışlık birazda bu demek... bizim için o bahsettiğin 1-2 Mbit lik hatlar hala lüks sınıfına giriyor. Ama gelişmişlik seviyesi ve doğal olarak ekonomik bağımsızlık arttıkça standartlaşıp hizmetlerde ucuzlaşıyor.
Amerikada aynı eyalet içi 1 aylık sınırsız konuşma ücreti yanlış hatırlamıyosam 7-8 dolar filan... hemde bu senelerdir olan bi olay yeni bişey de değil... acı ama gerçek[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer

Mesaj tarihi:
biktim ulan
kablonetten de biktim, ao`dan da biktim
birakiorum anasini satim, na buraya da yazdim resmilesmis oldu[hline]"C" is for cookie - its good enough for me!
A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!

Mesaj tarihi:
of ya ben ne bilim bukadar zavallı olduğumuzu... 1hafta bile çok gelmişti bana, bide şimdiki halimize bak.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
öldüm bittim 1 gunumu sıngle player oyun oynayarak gecırdım ama sabır tası catladı, bu ne ya iskence bariz, ilk gunlerde gene bızım guıldın forumlarını flm da acıordu sımdı hıc tık yok[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Mesaj tarihi:
Yemyeşil ping alıyorum yaşasın :D sarı bile olmuyor hep yeşil lol[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
  • Yeni Oluştur...