Blackice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Hatların tamiri konusunda Ttnet'in yapabilceği fazla birşey yok ama bari diğer ülkelerin yaptığı gibi hat filan kiralasalardı... Bizden parayı almaya gelince alıyolarda bi yerlere para vermeye gelince iş sallamıyolar...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Cezayir depremi nedeniyle kopan İtalya ile Fas arasındaki SMW3 kablosundaki arıza,kablonun işletmecisi olan Singapur Telekom tarafindan verilen bilgiye göre 09 Haziran 2003 tarihinde giderilecektir. Bu depremde yurtdışı internet (ABD-Sprint 622, ABD-C&W 155, İngiltere-C&W 155) hatlarımız kesilmiş olup,müşterilerimizin mağduriyetlerini giderebilmek amacıyla, yeni devreler hizmete verilmiştir. Şu anda çalışan toplam kapasitemiz 389 Mbps hızındadır. Yeni devrelerin hizmete verilmesi amacıyla Kamu İhale Kanunu çerçevesinde çalışmalarımız devam etmektedir.[hline]
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Blackice, 03 June 2003 18:59 tarihinde demiş ki: Hatların tamiri konusunda Ttnet'in yapabilceği fazla birşey yok ama bari diğer ülkelerin yaptığı gibi hat filan kiralasalardı... Bizden parayı almaya gelince alıyolarda bi yerlere para vermeye gelince iş sallamıyolar...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... ne demek yapabileceği bişi yok ya ? bi özel kuruluş olsa kıçını yırtar geçici hat bulur bişi yapar.Yada bi yedeğini kurar.Zaten limitlerdeymiş demekki bu kapasiteki hiç kaldırmıyor.Yurtdışında 1-2mbit le bağlanırken biz hala bunlarla uğraşıyoruz.(Verdikleri parada bizle aynı)...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Abi siz nerde yaşadığınızı bilmiyomuş gibi konuşuyosunuz lol... Ben ütopyalardan değil olabilceklerden bahsediyorum :P O bahsettiğiniz 1-2 Mbit bağlantı kullananların ülkelerinin ortalama yıllık gelirleri 25-30bin dolar... bizde 2000 dolar bile değil...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Dolar yada euro üzerinden aynı tl miktarını ödüyoruz ama...Para ödemeye gelince gelişmiş , hizmete gelince geri kalmış ne güzel...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Welcome to Türkiye. Country of miserable lifes!..[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn-Narzum
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Darksun, 04 June 2003 18:31 tarihinde demiş ki: Dolar yada euro üzerinden aynı tl miktarını ödüyoruz ama...Para ödemeye gelince gelişmiş , hizmete gelince geri kalmış ne güzel...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Ehh zaten geri kalmışlık birazda bu demek... bizim için o bahsettiğin 1-2 Mbit lik hatlar hala lüks sınıfına giriyor. Ama gelişmişlik seviyesi ve doğal olarak ekonomik bağımsızlık arttıkça standartlaşıp hizmetlerde ucuzlaşıyor. Amerikada aynı eyalet içi 1 aylık sınırsız konuşma ücreti yanlış hatırlamıyosam 7-8 dolar filan... hemde bu senelerdir olan bi olay yeni bişey de değil... acı ama gerçek[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 15-20 gun bilgisayarsiz gecti geri geldim hala net yok canı gonulden kutluorum ttneti[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Valla ben misler gibi SB oynadım :P gerçi Dial up biraz saplandı sanırım SB'yle birlikte ama olsun oyunsuz kalmadım en azından :][hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 koccaman yaz tatilini rezil etmesinde naparsa yapsın nası gecer kı tatıl ınternetsız[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 biktim ulan kablonetten de biktim, ao`dan da biktim birakiorum anasini satim, na buraya da yazdim resmilesmis oldu[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie!
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 öZLEDİM ULAN CHARIMI. cs OYNAMAKTAN GINA GELDİ. Ops caps açık kalmış.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Thread : "1 hafta ayvayı yedik"[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 of ya ben ne bilim bukadar zavallı olduğumuzu... 1hafta bile çok gelmişti bana, bide şimdiki halimize bak.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 öldüm bittim 1 gunumu sıngle player oyun oynayarak gecırdım ama sabır tası catladı, bu ne ya iskence bariz, ilk gunlerde gene bızım guıldın forumlarını flm da acıordu sımdı hıc tık yok[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 offf offff hakkaten çok uzadı bu net işi offfff[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Hah ben arada NWN ı bitirdim ha bide bitirmekten bıkmadıım Might and Magic 8 i bitirdim 4. kez[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bugun ttnetin uplinks sayfasina gore 655Mbit lik Sprint'ten 14:30 16:00 arasi veri transferi olmus gosterior umutlandirmak istemem ama hadi hayirlisi[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ohhhh beee dün uzun zaman sonra ilk kez ao oynayabildim normal lag ile.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Abi uplinklerde bi değişiklik yok görünüyo ama pingler düzeldi kabloda, gerçekten nasıl iş anlamadım ama hadi hayırlısı bakalım...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 There is no Lag. I know C++[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 uplinkler'de : 2 adet yenisini devreye sokmuslar ama 622Mbit in yaninda sanki 30 biraz az kalior gibi[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yenileri tekrar geri kaldirmislar uplinks sayfasindan :p[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yemyeşil ping alıyorum yaşasın :D sarı bile olmuyor hep yeşil lol[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Evet dun guzeldi ama saat1 e kadar acaip dalgalanma oldu bende çıktım :) Bugün acısını çıkarcam :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
Öne çıkan mesajlar