arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 valla photoshop klavyesi , wow klavyesi yani zboardlardan tutun değişik tasarımlara ve işlevlere sahip olan klavyeler gördüm de böylesini görmemiştim hehe. http://www.daskeyboard.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Üzerinde baskısı olanı 10$'a alabiliyorken baskısı olmayana 80$ vermek gerçekten geek işi. Kaldı ki 10$'a alınanda bir süre sonra buna benziyor. ps: caps, num ve scroll ledleri neden yazılmış onu anlıyamadım. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bir tane bundan alsam mı acaba? hmm... güzele benziyor. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 06 Haziran 2005 05:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Guzel keyboard boyle olur.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com [Bu mesaj bayat tarafından 06 Haziran 2005 06:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bunun 80 dolar olmasının sebebi stil parası (Apple dan hatırlayacağımız :D) ve özel olarak ağırlıkları ayarlanmış tuş takımı 30 dolar civarı olsa alırdım yoksa nette how to make your own das keyboard diye aratın, bi arkadaş yapmıştı[signature][hline]g3nkleriz, yığarız tabuta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Çamaşır suyuna daldırmışlar klavyeyi... Bir de benim dandik ps/2 klavye daha güzel bundan. Bendeki ubb klavyeden biliyorum ki tuşlar öyle yüksek yüksek olunca pek rahat yazılmıyor.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ya bu; http://www.kinesis-ergo.com/elan.htm ya da bu eski tip ibm klavyelerden, basınca daktilo gibi ses çıkartıyor. şakada şukada şakada şukada yazmaktan zevk alıyo insan.. http://www.pckeyboard.com/customizer.html[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 06 Haziran 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bende bir tane bulaşık makinesinde yıkanabilir ve katlanıp ceket cebine sığdırılabilir, sigara gibi sarılabilir, mavi - şeffaf bir klavye var. Hatta katlayıp uçak yapmayı bile denedim ama hemen açılıyo - durmuyo öyle. Şaka yapmıyorum, çok cidiyim.[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar