thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 arkadaşlar revision forumlarında da sordum ama cevap gelmedi, belki karşılaşan vardır. forcont ile çantadaki regleri sildiren bir loopum var, scriptte problem yok gibi, said: forcont 0 if (=i_reag_garlic) try src.tag.reg3=+>) try remove endif endfor forcont 0 if (=i_reag_ginseng) try src.tag.reg4=+>) try remove endif endfor bu şekilde uzayıp giden bir loop, fakat arada sırada kennii tekrarlayıp duruyor heraldeki, bazı karakterlerdeki reg taglerinde çok büyük rakamlarla karşılaştım, playerların haberi yok. herhalde main loop frozen ile sphere kendini kilitlerken bu büyük rakalmara ulaşmış, loop sona ermemiş.. peki hatasız bir kod neden yapar bunu? daha önce karşılaşan var mı? edit: tüm mesajlarımda smileyleri iptal et ayarı istiyoruz :P [Bu mesaj thelegbra tarafından 04 Haziran 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bende for looplarında aynı sorunu alıyorum nedenini araştırdım bulamadım. bu yüzden kullanmamaya özen gösteriyorum.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 coder baseid ile ulaştığım eşyaya remove deyince siliniyor, script bozuk değil, çalışıyor ama ara sıra sapıtıyor, sphere problemi diye düşündüm :/ acaba try değil de direk mi remove etseydim.. ben biraz paranoyak olduğum için try kullanıyorum da..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 direk silmeyi dene.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 try neden kullanıon harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: forcont 0 if (=i_reag_garlic) try src.tag.reg3=+>) try remove endif endfor forcont 0 if (=i_reag_ginseng) try src.tag.reg4=+>) try remove endif endfor öncelikle scp'de komutlar hesaplamalar yanlış bir şekilde açılıp kapatılmış < ile > sayısı eşit ( ile ) sayısı eşit olması lazım [Bu mesaj WildGenie tarafından 04 Haziran 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 parantezler gereksiz, yanlış yazmışım buraya, < > işaretlerinde problem yok.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 try remove yerine remove dene legbra.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 cidden neden try remove dedin .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hmm neden for kullandım, çünkü 55r forumlarında hep gördüğüm, oradakilerden duyduklarımda sanki for looplarının altında try ile yazdırılması gerektiğini hatırlar gibi oldum ondan.. neyse denicem diğer türlü de..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hoca scriptte sorun yokki,bencede try'dan olabilir çünkü başka neden yok.[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 komik olan script çalışmıyor değil, gayet güzel çalışıyor. main loop frozen yapmasını hardcoded memory leak olarak düşünüyorum :/ üff ağlıcam..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 oran varmı . Belli bir orandan sonra frozen oluyor diye? . Hoş bunu zaten bilsen sorun olmazda belli bir oran ve üzerinde oluyorsa ordan halledebilirsin . Bendede check sisteminde bi absürtlük var belli bir orandan sonra critical hata mainloopta takılıyor en son ... :/[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bizim zamanımızda ne döngü ne bişi be şimdi neler var :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eskinden 0 seklinde yazmak gerekiodu, olmayan taglarda bazen sorun cıkıyordu mesela. revisionda o sorun halledilmediyse belki de ondandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 şimdi tag0.blabla şeklinde.. eğer tag yoksa undefined demiyo sıfır olarak kabul ediyo hehe..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sorun cozuldumu tag0.hede seklinde yapinca?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yazdırırken tag0 demenize gerek yok, eğer kişide tag yoksa bile yazar farketmez, kontrol ederken tag0 kullanmanız uygundur if () gibi kullanımlarda gerekiyor yani, benim durumla da alakası yok. script üstünde oynamaya ve denemeye şansım olmadı olduğu zaman söylerim.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 valla ben normal kontrol ettiriyorum bi sorun cikmiyor.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 diye bie tagimiz var, ama playerda öyle bir tag yok [function test] if () say hello endif koy bunu .test yazdır bakalım undefined symbol hatasını almıyor musun :) eskiden hata almamak için cedayın dediği gibi 0 diye yazılırdı, revisionda tag0.ornektag diye soruyorsun, o kişide tag yokse bile sıfır kabul ediyor.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: thelegbra, 06 Haziran 2005 00:25 tarihinde demiş ki: diye bie tagimiz var, ama playerda öyle bir tag yok [function test] if () say hello endif koy bunu .test yazdır bakalım undefined symbol hatasını almıyor musun :) eskiden hata almamak için cedayın dediği gibi 0 diye yazılırdı, revisionda tag0.ornektag diye soruyorsun, o kişide tag yokse bile sıfır kabul ediyor. hmm harbi aliyorum hata :) dogru aslinda ben yanlis anlamisim senin dedigini birazcik, bu hata ile bayagi kasmistim bir ara. en sonunda deneye deneye bulduydum bunu :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 suan da gene kullaniliyor (0) farkmaz ayni sey :) edit: smiley iptali.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page [Bu mesaj Math- tarafından 06 Haziran 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar