arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 şu saber videosunu izliodum aklıma geldi birden, sesleri neyle koydun ? kulaklarım beni yanıltmıyorsa salladığın yöne göre çıkıyor ki öyleyse bu çok güzel bi çalışma.the raven bu nası oluyor bi aydınlatsan?[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hll walla cok guzel olmus[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bu unlead mediastudio hangı formattakı vıdeoları gorebılıyor?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 lightsaber ı çok mal kullanmışın ama blaster olayı güzel olmuş :)[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 çok beğendim süfer olmuş:) o vaderlı videoyu biri upload ederse süfer olur hakkaten o da çok güseldi:D heycanla ileriki çalışmalarını bekliyoruz[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 sesler de multi track layering gibi timeline da istedigin yere koyuyorsun. her sallayisin basina koydum swing sesi, zor birsey degil, mediastudio cok kolay program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 evet evet vader lı video yu isteriz! en efsane olanı oydu, süper ya aklıma geldikçe gülüyorum :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bukadar istek uzerine yine upload ediyorum :D buyrun Onceden acilan konuda burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Kapıya gidip geri dönme olayı aklıma geldikçe dahayla gülüyorum. :lol:[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 http://www.angelfire.com/mech/spiderseven/vader_draven_wmv.wmv[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 saol başka var mı bizim bilmediğimiz video ? bi de yapım aşamasında olan veya planladığın projeler falan. draven studios hehe :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 arcane gördün mü bilmiyorum bide bu var .. dravenin aktörlük paspal olunca ben girdim devreye tabi :) buyrunuz ha bu arada foruma linktir önce girin sonra :) sağ klick dalgası yaparsınız[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 yaw ben dl yapamıyorum üyelik falan lazım mı hic kasamadım ve bakmadım sorayım dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 mavi link e sağ tıklayıp save target as (hedefi farklı kaydet) seçersen bir sorun çıkmaması lazım.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thePIN Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: webcamin capture rate i 30 dan yukari cikmiyo o yuzden guzel slow-mo olaylar yapamam. acaba napsam AfterEffects'te Frame-Blending uygula.. En azından kare aralarındaki duraksamayı aza indirger.. Aynı sahneye Effects--->Time--->Echo filtresi uygularsan sorun büyük ölçüde fark edilmeyecek ve güzel bir görsel çıkacaktır.. Denemende yarar var...[signature][hline]thePIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: StRencher, 13 Temmuz 2004 19:56 tarihinde demiş ki: Draven bu ayki Level'ı almanı öneririm Underground'da çok güzel amatör bir sw düello video'su vardı ama amatör demeye bin şahit isterdi :) 6,5 mb. eğer upload edebileceğim güzel bir site söylerseniz net'e koyayım. resim upload'una izin veren yerler dışında bir yer bilmiyorum. rapidshare // upload çok kolay sayfanın üstlerinde bariz bi şekilde görünüo zaten. uğraşırsan bizde izleriz seviniriz :)[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world [Bu mesaj Elbrech tarafından 06 Haziran 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bunu nasıl kaçırmışım ben ya, bu da diğerleri kadar güzel :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar