Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En son Ligh Saber ve Blaster effectleri (video)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu saber videosunu izliodum aklıma geldi birden, sesleri neyle koydun ? kulaklarım beni yanıltmıyorsa salladığın yöne göre çıkıyor ki öyleyse bu çok güzel bi çalışma.the raven bu nası oluyor bi aydınlatsan?[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
lightsaber ı çok mal kullanmışın ama blaster olayı güzel olmuş :)[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
Mesaj tarihi:
sesler de multi track layering gibi timeline da istedigin yere koyuyorsun. her sallayisin basina koydum swing sesi, zor birsey degil, mediastudio cok kolay program.
Mesaj tarihi:
evet evet vader lı video yu isteriz!

en efsane olanı oydu, süper ya aklıma geldikçe gülüyorum :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Mesaj tarihi:
saol başka var mı bizim bilmediğimiz video ? bi de yapım aşamasında olan veya planladığın projeler falan.

draven studios hehe :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Mesaj tarihi:
arcane gördün mü bilmiyorum bide bu var ..
dravenin aktörlük paspal olunca ben girdim devreye tabi :)
buyrunuz

ha bu arada foruma linktir önce girin sonra :) sağ klick dalgası yaparsınız[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
mavi link e sağ tıklayıp

save target as (hedefi farklı kaydet) seçersen bir sorun çıkmaması lazım.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Mesaj tarihi:
said:
webcamin capture rate i 30 dan yukari cikmiyo o yuzden guzel slow-mo olaylar yapamam. acaba napsam

AfterEffects'te Frame-Blending uygula.. En azından kare aralarındaki duraksamayı aza indirger.. Aynı sahneye Effects--->Time--->Echo filtresi uygularsan sorun büyük ölçüde fark edilmeyecek ve güzel bir görsel çıkacaktır.. Denemende yarar var...[signature][hline]thePIN
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
StRencher, 13 Temmuz 2004 19:56 tarihinde demiş ki:
Draven bu ayki Level'ı almanı öneririm Underground'da çok güzel amatör bir sw düello video'su vardı ama amatör demeye bin şahit isterdi :)
6,5 mb. eğer upload edebileceğim güzel bir site söylerseniz net'e koyayım. resim upload'una izin veren yerler dışında bir yer bilmiyorum.

rapidshare // upload çok kolay sayfanın üstlerinde bariz bi şekilde görünüo zaten. uğraşırsan bizde izleriz seviniriz :)[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world

[Bu mesaj Elbrech tarafından 06 Haziran 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...