arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 şu saber videosunu izliodum aklıma geldi birden, sesleri neyle koydun ? kulaklarım beni yanıltmıyorsa salladığın yöne göre çıkıyor ki öyleyse bu çok güzel bi çalışma.the raven bu nası oluyor bi aydınlatsan?[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hll walla cok guzel olmus[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bu unlead mediastudio hangı formattakı vıdeoları gorebılıyor?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 lightsaber ı çok mal kullanmışın ama blaster olayı güzel olmuş :)[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 çok beğendim süfer olmuş:) o vaderlı videoyu biri upload ederse süfer olur hakkaten o da çok güseldi:D heycanla ileriki çalışmalarını bekliyoruz[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 sesler de multi track layering gibi timeline da istedigin yere koyuyorsun. her sallayisin basina koydum swing sesi, zor birsey degil, mediastudio cok kolay program.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 evet evet vader lı video yu isteriz! en efsane olanı oydu, süper ya aklıma geldikçe gülüyorum :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bukadar istek uzerine yine upload ediyorum :D buyrun Onceden acilan konuda burda.
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Kapıya gidip geri dönme olayı aklıma geldikçe dahayla gülüyorum. :lol:[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 http://www.angelfire.com/mech/spiderseven/vader_draven_wmv.wmv[signature][hline]
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 saol başka var mı bizim bilmediğimiz video ? bi de yapım aşamasında olan veya planladığın projeler falan. draven studios hehe :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 arcane gördün mü bilmiyorum bide bu var .. dravenin aktörlük paspal olunca ben girdim devreye tabi :) buyrunuz ha bu arada foruma linktir önce girin sonra :) sağ klick dalgası yaparsınız[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 yaw ben dl yapamıyorum üyelik falan lazım mı hic kasamadım ve bakmadım sorayım dedim?
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 mavi link e sağ tıklayıp save target as (hedefi farklı kaydet) seçersen bir sorun çıkmaması lazım.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
thePIN Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: webcamin capture rate i 30 dan yukari cikmiyo o yuzden guzel slow-mo olaylar yapamam. acaba napsam AfterEffects'te Frame-Blending uygula.. En azından kare aralarındaki duraksamayı aza indirger.. Aynı sahneye Effects--->Time--->Echo filtresi uygularsan sorun büyük ölçüde fark edilmeyecek ve güzel bir görsel çıkacaktır.. Denemende yarar var...[signature][hline]thePIN
Elbrech Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: StRencher, 13 Temmuz 2004 19:56 tarihinde demiş ki: Draven bu ayki Level'ı almanı öneririm Underground'da çok güzel amatör bir sw düello video'su vardı ama amatör demeye bin şahit isterdi :) 6,5 mb. eğer upload edebileceğim güzel bir site söylerseniz net'e koyayım. resim upload'una izin veren yerler dışında bir yer bilmiyorum. rapidshare // upload çok kolay sayfanın üstlerinde bariz bi şekilde görünüo zaten. uğraşırsan bizde izleriz seviniriz :)[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world [Bu mesaj Elbrech tarafından 06 Haziran 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bunu nasıl kaçırmışım ben ya, bu da diğerleri kadar güzel :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Öne çıkan mesajlar