Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Evet arkadaşlar yarıldım bu reklamı izlerken ya resmen ya-rıl-dım. Biraz da traji-komik geldi bana, resmen türkiyedeki reklamcılık bir noktada bu hale gelmiş. Shubuolu kulak ne kadar güzel, diğeri ne kadar çirkin. İşin komik yanı bir yana reklam işindeki insanlar mükemmel fikirler üretebilirken böyle ciddi ciddi "bu taraf dandik öbür taraf mükemmel" reklamı yapan zihniyet hala olması beni çok üzüyor. Arada hasta rolünü oynayan adamın yüz ifadeleri beni kopardı bir de doktorun Shubuo'suz kulağı elledikten sonraki surat ifadesi ehehehe.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Mükemmel bir reklam tebrik ediyorum.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 "ne kadar çirkin" derken adamı evire çevire dövesim geldi.anlamadım ama çok sinirleniyorum o ne kadar çirkin derken.meymenetsiz adam[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 radioda çalan müzik ne öyle? dans edesim geldi ama çok az süre çalıyorlar.. ayrıca o dünya haritasını felan gösterdiklerinde aklıma o eski siyah beyaz bilimsel programlar geldi.. nostalji oldum[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 eahueahueah hakkaten süper reklam. abuk subuk reklamlara taş atması, komikliği gerçekten harika klasik olacak kadar güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Craven, 16 June 2003 08:42 tarihinde demiş ki: "ne kadar çirkin" derken adamı evire çevire dövesim geldi.anlamadım ama çok sinirleniyorum o ne kadar çirkin derken.meymenetsiz adam[hline] www.hayalkent.net/freestyle ben buna daha çok güldüm. lol adam harbi sinirlenmiş yaw.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 guzel reklam ne kadar cirkinn ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 çok süper sölüyor nekadar çirlkin lafını (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 arkadaşım inadına telefonda dinletti bana attım telefonu klozete[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 'Ne kadaarrr çirkin bir reklam' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 süfer bir reklam, tipler tam oturmuş, geyik harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bu hayatımda en taktir ettiğim reklamdırki bittim öldüm yani. Birinci seçiyorum bunu hatta 0ıncı! Hiçbi reklam beni bu kadar dağıtmamıştır ya. Bırakın dizileri sinemaları fln bunu izleyin 1000 defalarca![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 netten nerden buluruz bunu[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 beyler kaydettim reklam oynarken isteyene yolliimmm ayrıca o shubuo shubuo şarkısıda elimde mevcut[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ya bi net siten falan varsa atar misin oraya cekelim :))[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 icq dan veririm[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 dikkat ettinizmi bilmem bende üçüncü izleşimde flan gördüm erol büyükburç arkada röntgen çekildiği anda röntgen filmi olarak gözükğyıor reklamın en kopucu yerlerinden biri bu zaten çok zekice hazılanıyor şubuo reklamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 icq dan dosya alamiyorum :( proxy ile bagli oldugumdan :([hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hallederiz bi şekilde klavye akşam bak bu foruma gene[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 tamam :)[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 dosyayı yüklücemde upload yapamıyorum yaparsam link veririrm[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar