Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bilmem biliyor musunuz WW2, Planetside gibi FPS temalı MMO'lar var. Onlar kadar olmasa da FPS özelliği, Neocron 2 çıktı yeni. Hiç böyle bir oyunu tecrübe eden oldu mu? Tabii Türkiye'den oynamak zor olur bunları lag ile ama merak ediyorum.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Level dan bazı grafik ve mantık hatalarına rağmen iyi puan aldıgını biliyorum. Hiç denemedim ama mmo dediğin bence first person oynanış olmamalı.[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=35265 ben bi ara betadayken sanırım deneyip bişeler yazmıştım foruma, değişmiş olabilir tabi birçok bilgi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 biri çıkıp alışagelindik aksiyon konseptini yıkan bi mmofps yapmadığı sürece mmorpglerin ve online desteği sunan fpslerin gölgesinde kalacak tür. rpg ye fp bakış açısı ve silahla aim olayı konması bu işin oluru, o da çok sağlam bi oyun çıkmamış olması nedeniyle olmadı,[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Geçende Neocron 2'ye kısaca bir baktım, atmosfer çok güzel ama bence bu oyunda fps kamerası kullanılmamalıydı. Planetside'ı denemek istiyorum en yakın zamanda.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Planetside i iyi bi makina olmadan oynamanın imkanı yok. Ben avaturk getirdiğinde almıştım. Muhteşem bir oyundur. Neocron hakkında bir fikrim yok ama Planetside i herkese tavsiye ederim. Buarada türk bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar