Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine yeni yeniden = hunter's get shafted version 30967

Darksun

Öne çıkan mesajlar

hazır classlar fixlendide yeni classlar kaldı.[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

Developerların davranışları yüzünden okadar çok flame olduki forumlarda , sırf hunter değil birçok class köpürdü.Sonuç olarak test serverda düzelttiler nihayet (demek isteyince oluyormuş okadarda zor değilmiş), bide üstüne global cooldown u kaldırdılar yani artık 6 saniyelik bir cooldown dan sonra skill not ready gibi bir saçmalık olmayacak hehe =)
Flaming for teh win![signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 04 Haziran 2005 02:07 tarihinde demiş ki:
said:
cemad, 04 Haziran 2005 01:57 tarihinde demiş ki:
dogrudur hunterin düzeltilmesi gerek. ama su haliyle bile okadar da kötü degil yahu. hep bana mı rastgeliyor. biraz önce yine gittim cesedi aldim cat diye bir ok. 2206 dmg. instant kill hehe. ilk de degil hani acaba üstümde increase aimed shot dmg diye bi debuff mi var

tamam o zaman ya hunter mükemmel. tek bi aimed shot crit vurdu diye.
ahah olaya bak ya
şu yazıdan hunter mükemmel dediğimi çıkaranların yakınlarına sabır dilerim. ben de demişim hunterın düzeltilmesi gerek diye ama anlayana
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 03 Haziran 2005 20:19 tarihinde demiş ki:
lol abi ne enfes sirketmis blizz ya
bugı soluyo
bole bug yaptım
bravo bliz bravo,

sey wardı shamanda da
warlock res atsanız bile ankh harcıyodu
adamlar 10 patchdir duzxeltcez diyolar
ulan o kada rmı zor

if use warlock res
add ankh

al bug dursun 2 satır kodla bitti bug ya

baba iyi de ankh yoksa cantada her SS resde ankh alırız o zaman kral olur :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...