Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hazır classlar fixlendide yeni classlar kaldı.[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Developerların davranışları yüzünden okadar çok flame olduki forumlarda , sırf hunter değil birçok class köpürdü.Sonuç olarak test serverda düzelttiler nihayet (demek isteyince oluyormuş okadarda zor değilmiş), bide üstüne global cooldown u kaldırdılar yani artık 6 saniyelik bir cooldown dan sonra skill not ready gibi bir saçmalık olmayacak hehe =) Flaming for teh win![signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: LvL_Sabo, 04 Haziran 2005 02:07 tarihinde demiş ki: said: cemad, 04 Haziran 2005 01:57 tarihinde demiş ki: dogrudur hunterin düzeltilmesi gerek. ama su haliyle bile okadar da kötü degil yahu. hep bana mı rastgeliyor. biraz önce yine gittim cesedi aldim cat diye bir ok. 2206 dmg. instant kill hehe. ilk de degil hani acaba üstümde increase aimed shot dmg diye bi debuff mi var tamam o zaman ya hunter mükemmel. tek bi aimed shot crit vurdu diye. ahah olaya bak ya şu yazıdan hunter mükemmel dediğimi çıkaranların yakınlarına sabır dilerim. ben de demişim hunterın düzeltilmesi gerek diye ama anlayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 iyi rested birikir :p o sırada da 60 rogue'umla mount parası kasarım ehae.[signature][hline]- frodo is back sauron. - FUCK! evet evet, onlar da nick değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: BonePART, 03 Haziran 2005 20:19 tarihinde demiş ki: lol abi ne enfes sirketmis blizz ya bugı soluyo bole bug yaptım bravo bliz bravo, sey wardı shamanda da warlock res atsanız bile ankh harcıyodu adamlar 10 patchdir duzxeltcez diyolar ulan o kada rmı zor if use warlock res add ankh al bug dursun 2 satır kodla bitti bug ya baba iyi de ankh yoksa cantada her SS resde ankh alırız o zaman kral olur :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar